Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

servus Cecilia, lasa draga cine va fi ca tine...cu bani la buzunar cand incepe lucrul ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cjAndre..tinem pumnii pe miine sa fie cum vrei tu! Nici sotul meu nu a fost in tara cind am nascut...intr-un fel mi-a parut rau ca si-a vazut fata in primele clipe doar in poze...dar ma agita si pe mine mai tare cu stressul lui. Ca toata sarcina mea el a fost mai stresat ca mine....O sa vezi ca vei trece cu bine peste tot..eu una iti zic bafta!
Multumesc din inima. P.S. Trebuia sa-mi spui ca mergi sa depui actele, te ajutam. Data viitoare trimite-mi un pm cand ai de lucrat cu functionari, ok? 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Luto,cate bordeeie atatea obiceiuri, no..la noi totul e bine , ne luptam cu cojitele din cap inca , dar important este sa fie sanatoasa ca in rest..saptamana viitoare pe 1 mergem la urmatorul vaccin sa mai scapam de unul.
Fetelor dragi,ma prins un dor de tara cu sarbatorile astea, vreau sa colind sa ma bucur ded mirosul de Craciun din fiecare casa,hmmmm, nostalgia bat-o vina;
Sper din suflet sa-si revina Isabella la somnul dinainte ca de 3 ori pe noapte e prea mult,(sa-i fie sete de la caldura)ca mie tare mie cald noaptea!!
In rest ma bucur in fiecare zi de comorile care imi dulcesc viata si ma fac sa zambesc zi de zi,am un filmulet facut cu amandoua, desi pe Iulia o prind cam greau acum ca i cad dintii nu vrea poze;
Sa nu uit am vazut poze cu o printesa pregatita in rochita de botez, Isaabella , frumoasa foc ;
Am vazut si poze noi cu o frumoasa bucalata Alex25 sa-ti traisca printesa mica;
Si pe Raisa,o dulceata mica si scumpa ;
Revin mai tarziu

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykidsFetelor dragi,ma prins un dor de tara cu sarbatorile astea, vreau sa colind sa ma bucur ded mirosul de Craciun din fiecare casa,hmmmm, nostalgia bat-o vina;
Senzatia asta mi-e arhicunoscuta si e foarte foarte nasoala. Craciunuri fara miros de sarmale, fara zapada, fara colinde, fara limba ta... Vor trece 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Da,Andre stiu ca ma intelegi,mai ales ca suntem si apropiate ca zona cu cultura,lasa ca ma gandesc la sarmalele lui Iulik si poate or trece toate,deocamdata ma concentrez pe ziua lui Iulia acum(na, acu m-am gandit Andre ca poate se naste Chiara in acceasi zi cu Iulia) , oricum oricare va fi decizia de a veni pe lume a lui Chiara ,noi suntem alaturi de tine .

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
[br
Senzatia asta mi-e arhicunoscuta si e foarte foarte nasoala. Craciunuri fara miros de sarmale, fara zapada, fara colinde, fara limba ta... Vor trece

38+ Chiara Ada

Hehe.. si noi avem aceeasi senzatie..dar noi facem mai mereu så se simta ca acaså..avem o prietena care vine mereu si ne colinda si radeam intr-un an ca vor chema vecini politia ca cica e o nebuna care a baut asa mult de canta pe casa scårii..La ei nu exista asa ceva..si cu mancarea påi eu mereu fac exact ca acaså si invitam decat prieteni romani si daca inchizi asa oleak ochii si ai imaginatie zici ca esti in Romania.Zåpada cu putin noroc vom avea daca nu macar frigul ala din preajma craciunului il avem

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Uf, bine ca ma reusit sa va prind din urma si sa scriu si eu un mesaj.
Ma rog pt raluca_u sa treaca cu bine peste incercarile astea si sa ajunga cat mai repede sanatosi acasa.
La multi ani sarbatoritelor lunii noiembrie ca nu am apucat sa le urez la timpul lor.
Noi suntem bine doar ca am sarit peste vaccinari din cauza racelii lui. E un cumintel, se trezeste la 5,6 chiar si 7 dimineata, depinde de ultima masa de seara. Dupa experienta cu primul copil nu stiam ca pot sa fie unii copiii asa de cuminti.
Primul copil a fost diagnosticat cu hiperexcitabilitate si a fost un pic intarziat in crestere, in sensul ca la 6 luni nu statea in fundulet, dar a recuperat rapid si la 1 an a inceput sa mearga. Fiecare copil cu ritmul lui de crestere. In schimb, din cauza ca nu dormea ziua si noi vorbeam tot timpul cu el si-i cantam a inceput sa vorbeasca destul de repede.
Va las ca l=am laudat prea mult pe pitic si acum plange si nu stiu de ce.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Eu realizez cu stupoare ca am umplut un sac de haine de 0-3 luni care nu ne mai sunt bune,si ne ingramadim de zor la cele de 3-6 luni;
Duminica mergem la cumparaturi pt ziua lui Iulia si o parte din Craciun,si inca tot nu am idee ce sa-i cumpar cadou lui Iulia si nici ea nu ma ajuta tare mult , zilele trecute zicea ca vrea ca si cadou o excursie in Lapland, no da aia si eu as vrea,dar nu cred ca se va infaptui anul acesta.
Vroiam sa le intreb pe fetele din Japonia cum e Craciunul acolo,ca si cultura ca ma gandesc ca impodobirea oraselor este la nivelul fenomenalului;
Selen, va doresc sa aveti o zi frumoasa de sarbatoarea voastra si sa faceti poze sa va vedem;

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids
Da,Andre stiu ca ma intelegi,mai ales ca suntem si apropiate ca zona cu cultura,lasa ca ma gandesc la sarmalele lui Iulik si poate or trece toate,deocamdata ma concentrez pe ziua lui Iulia acum(na, acu m-am gandit Andre ca poate se naste Chiara in acceasi zi cu Iulia) , oricum oricare va fi decizia de a veni pe lume a lui Chiara ,noi suntem alaturi de tine .
Eu nu am tinut minte de unde esti de loc din Romania. Mi-ai amintit cand a nins prima data in Italica, in zona in care stau eu. A fost anul trecut si nu ninsese de 35 de ani. Am dormit in noaptea aia vreo 2 ore si ma trezeste al meu innebunit ca trebuie sa-mi arate ceva. Era o zapada superba pe maulul marii si in oras, toata lumea era afara la 6.30 dimineata sa filmeze marele eveniment. M-am tavalit in zapada ca un copil prost asa m-am bucurat. Multumesc ca sunteti alaturi de mine, chiar ajuta. Zici ca e posibil de ziua Iuliei? Hmmm ... nu stiu, deja imi crapa shalele de durere. Cred ca va fi mai devreme. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Iulika, ma gandesc ca la voi se aseamana tare mult cu Norvegia, noi am fost acu 2 ani de Craciun acolo si a fost tare frumos;
cum e vremea la voi(ma gandesc ca ploua)?si cum e frumusetea mica?

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput