Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Nu departe Andre, numai de la Zalau .
Saraca de tine, lasa ca trec toate durerile imediat cum se naste papusa mult asteptata, eu ziceam ca abia astept sa se nasca Isabella sa pot si eu dormi noapte si asa a fost sa fie am dormit mai putin cand eram insarcinata .
In ce zona ai stat in Italia, ai mei au locuit vreo 8 ani in ferrara?

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids
Nu departe Andre, numai de la Zalau .Saraca de tine, lasa ca trec toate durerile imediat cum se naste papusa mult asteptata, eu ziceam ca abia astept sa se nasca Isabella sa pot si eu dormi noapte si asa a fost sa fie am dormit mai putin cand eram insarcinata .In ce zona ai stat in Italia, ai mei au locuit vreo 8 ani in ferrara?
In Italia stau in sud, departe de Ferrara. La noi nu e zapada, nu e frig, n-am varza sa fac sarmale, aduce de obicei mami si de care ori am putut am fugit la Romanica de Craciun. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioi Andre, zici ca dor shalele?!!?!

nu pot sa stau..am zarit mesajul si nu m-am abtinut; pup mamicile dragi si burtica draga!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Ce as mai fugi si eu in Romania dar numai de Craciun ,atunci mi se pare o atmosfera de vis ,si cum mai creste Iasabella un pic as vrea sa le duc pe fete sa vada cat de frumos e Craciunul acolo,Iulia are ceva amintiri.
De sarmale eu si daca as avea varza nu stiu sa fac , adica stiu sa fac dar se dezvelesc toate in oala sunt antitalent la bucatarie!
Vroiam sa spun ca abia astept sa nasti sa ne povestesti de sentimentele care le ai cand iti vei tine comoara in brate,cand iti va zambi prima data,mi se pare ca esti o fire tare sensibila si stiu ca vei avea o inima maaaareeeeeee plina de dragoste.

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Iulika, ma gandesc ca la voi se aseamana tare mult cu Norvegia, noi am fost acu 2 ani de Craciun acolo si a fost tare frumos;
cum e vremea la voi(ma gandesc ca ploua)?si cum e frumusetea mica?

FETELE MELE DRAGI!

oo daa cu impodobitul orasului e superb..la ikea sunt brazii impodobiti din septembrie..da in general toamna e ploiaså rau..azi a fost putin soare si am fugit rapid la o plimbarica..a fost o zi frumoaså de toamnå..dar de obicei este zåpada de sårbåtori..acum vom vedea anul asta cum o fi..pupåm si noi printesele vreau si eu in excursie cu Iulia

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Lasa Iulika ca creste Bruce si sa vedeti ce colindati si voi lumea ,pupam mami si printul;
Cu impodobitul te cred , tare mi-a placut cum arata Norvegia si sunt convinsa ca si la voi e la fel;
Dana, ce face finuta Ana?dar mami?

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

tati foloseste calculatorul..(de aceea nu prea pot sa stau) dar din cand in cand se ridica sa mearga la bucatarie unde invarte in ceva mancarica..si atunci sar eu pe calculator!
Claudia bine suntem! Ana face bicicleta la noi in pat, iar eu calc niste scutecele de finet (deee, ma plictisesc) si niste tricouri..nu fac des asta, sa nu ma laudati..o data pe saptamana;
voi cum mai sunteti cu starea de rau/ raceala? nu te-ai decis inca ce cadou sa luati pentru Iulia, nu? eu cand eram de varsta ei, tare imi doream un animalut, un cutu, o pisica, un pui de gaina..orice! (intr-un final, mi-au luat acvariu)
dar stiu ca este o responsabilitate in plus un animalut...mica, dar este!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Luto, si la mine apare ciocolata
Off, vorbiti de sarbatori..de ce invartiti cutitul in rana??Asa mi-e de dor de acasa uneori...

Eu chiar ma ingrijorez...capul lui bibi al meu e mai turtit pe stanga...Nu stiu cum sa-l fac sa doarma si pe dreapta

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Ioi Andre, zici ca dor shalele?!!?!
Ioi, da Si nu numai shalele, ca sa ma exprim elegant, ma doare cam tot ce am de la brau in jos. Poate poate vrea Chiara sa ma vad mai devreme cu ta-so, s-o fi plictisit si asta mica sa ma tot smiorcai ca il vreau pe tati cu noi.
Citat:
Ce as mai fugi si eu in Romania dar numai de Craciun ,atunci mi se pare o atmosfera de vis ,si cum mai creste Iasabella un pic as vrea sa le duc pe fete sa vada cat de frumos e Craciunul acolo,Iulia are ceva amintiri.De sarmale eu si daca as avea varza nu stiu sa fac , adica stiu sa fac dar se dezvelesc toate in oala sunt antitalent la bucatarie!Vroiam sa spun ca abia astept sa nasti sa ne povestesti de sentimentele care le ai cand iti vei tine comoara in brate,cand iti va zambi prima data,mi se pare ca esti o fire tare sensibila si stiu ca vei avea o inima maaaareeeeeee plina de dragoste.
Eu recunosc ca de Craciun cam pacalesc lumea pe acolo, in sensul ca tati de Chiara are 2 copii cu care trebuie sa stea fie de Craciun, fie de Revelion. Ma mai "inteleg" cu baietii lui si dintr-o data le apare cate o petrecer de Craciun si asa il pot aduce pe al meu in Romania, apoi de Revelion ne intoarcem. Dar anul trecut am renuntat la tertipul asta, dupa ce de Craciunul celalalt ne-a dus avionul la Istambul, dupa care la Timisoara, dupa care a vrut in Bulgaria, dar am sarit la gatul pilotului, asa ca ne-a dus la Bucuresti si ne-am petrecut Craciunul urland la un pilot in avion. Sarmale putem face pe skype, sa stii, impreuna. Stii, aici cu sentimentele e ciudat. Nu indraznesc sa spun ce simt acum, sa nu aduca ghinion sau ceva, insa chiar sunt curioasa daca ACELE SENTIMENTE chiar apar. M-ai cam citit cu sensibilitatea, desi cine ma vede nu ar zice ca pentru nimic in lume. Stiu numai cei care imi sunt foarte aproape. Si dragoste am de dat, enorm de multa. Mai ales ca burtica nu am stiut sa mi-o iubesc, ma revansez dupa. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Danuta draga daca calci si tati face mancare inseamna ca aveti o comoara tare cuminte,operatiunea calcat ,o fac si eu si nu ma lauda nimeni,pupam fetele;
cu cadoul Iuliei inca nu stiu ,si ea isi doreste un iepuras dar din pacate nu cred ca e pregatita sa aiba grija de un animal si am sa fiu eu cea care il va hrani curata etc,plus ca noi plecam destul de des in weekenduri si minivacate si nu are cine sa iaba grija de el,o sa vad in magazin ce mi-o pica cu tronc;
Andre, no,io ma gag pe skype la faxut sarmale ,super haios cu fetele in bouncere chiotind de veselie;
cu sentimentele eu recunosc ca nu mi-a placut sa fiu insarcinata, si am constientizat iubirea fata de fetele mele decat cand au iesit in lume,imi era drag cand le simteam miscandu-se in burtica dar nu se putea vorbi de iubire,iubirea a venit insa dupa si inca ma intreb cum e posibil ca un om sa stocheze atata dragoste in interior, a ca si alaptatul cu cat printesele imi cer mi multa dragoste cu atata produc mai multa si e uimitor,vei vedea ca e nemarginita fericirea

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput