Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Lutoniana, la injectia intramusculara se face masaj pentru a se difuza substanta in muschi. Mie dr mi-a spus ca se poate intari la vaccinul de doua luni si mi-a recomandat masaj cu ulei de arnica
(este antiinflamator). M-am speriat un pic pentru ca a trecut cam greu, dar acum e bine.

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui greiere

Lutoniana, la injectia intramusculara se face masaj pentru a se difuza substanta in muschi. Mie dr mi-a spus ca se poate intari la vaccinul de doua luni si mi-a recomandat masaj cu ulei de arnica
(este antiinflamator). M-am speriat un pic pentru ca a trecut cam greu, dar acum e bine.

multumesc mult ....nu am acel ulei dar am sa incerc sa vad cum se prezinta cand se trezeste.
In cat timp i-a trecut ?
Dupa ce ca ala de la mana i s-a facut ca un gogoloi care sta sa explodeze ...dar macar acolo stiu ca e normal, acum i s-a mai facut si asta la piciorus....
Dar el nu are nicio treaba...e relaxat ca de obicei.
Multumesc inca odata.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele am luat un Mos Craciun de pus in geam de carton si i l-am pus in patut si se gonganeste acolo cu el probabil ii spune ce sa-i aduca asta daca e cuminte bineinteles.Tare se mai agita sper ca nu are de pe acum prea multe pretentii.deja am hotarat ce-i iau botosi pufosi, un fas o papusica de plus si o zornaitoare.poate si niste pampersi in plus si niste lapte.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata spre pranz si de la noi.
Multumesc fetelor pentru urarile de bine.
Datorita unei greseli de tehnoredactare, in mesajul andreiiulia, piticii au devenit "putici" ceea ce nu e tocmai gresit ca denumire. Toate ii avem mai mult sau mai putin. Fac parte din existenta noastra si sunt si un mijloc adaptativ care ne tine alerte sa remarcam atunci cand ceva nu e in ordine. Totusi, zic eu, conteaza si cu ce si cat ii hranim. Ca daca le spunem ca nu avem de mancare pentru ei astazi, nu stau prea mult pe la noi si pleaca sa se aciueze in alte capsoare mai bogate in ganduri sumbre, ganduri care sunt o delicatesa pentru ei.

Din capitolul asta, vreau sa linistesc mamicile care se plang ca nu-si ridica copiii capul cand stau pe burta. Nazdravanul meu cel mare nu numai ca nu facea asta,dar nu statea deloc pe burta, nu a vrut sub nici un chip sa mearga de-a busilea si chiar aproape de un an, daca il puneai pe burta urla cat il tinau plamanii si nu ridica capul. A mers direct in picioare. Culmea comediei este ca acum doarme numai pe burta! A, si am uitat sa mentionez ca dupa umila mea parere nu e retardat din cauza asta.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Lutoniana, a trecut guguloiul in chiar mai bine de o saptamana, si masajul cu arnica l-am inceput la vreo trei zile dupa, cand l-am achizitionat. Imi faceam griji ca nu am avut mai multa grija de la inceput, dar daca dr. m-a atentionat probabil se intampla des si trece de la sine. La mana nu am avut probleme in schimb la Ale s-a umflat si a trecut atat de greu, imi era si mila sa ma uit acolo.

Aseara am admirat-o si eu pe Sofia Bucovineanca asa ca sunt de acord cu Nela. Ne mandrim ca e a noastra aici la dovlecei! De altfel multi prichindei am vazut zilele acestea, mai dormind, mai la botez, mai imbracate intr-o multime de rochitici frumoase. Mici vedete, asta sunt cu totii si toti frumosi... o bucurie pentru ochi! Ii pup pe toti!

Iuliapapusa, m-ai amuzat tare cu Mosul la care gonganea Stefania Gabriela sa se puna bine in eventualitate de cadouri.
colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami

Mergi la inceput

Biaz neata.Serveste o cafea te rog din ale nelei.Cu statul pe burta m-ati omorat defititiv.Nu vroiam sa ma fac de ras pana acum dar hai fie dau din casa ce sa fac.fetelor eu habar nu am cum reusiti sa-i puneti pe burta ca eu m-am tot chinuit si saraca se sufoca ca nu-i iese lu masa schema si se enerva de-mi umplea frigiderul asa ca am renuntat la statul pe burta o mai pun uneori pe burta mea da si la asta am renuntat ca se fataie si o ia la vale

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna si de la noi...desi ca si monica, nu pot spune ca e prea buna pt noi....ieri n-a fost doar o criza, a tinut-o in maraieli toata ziua, pana la culcare...daca nu plangea cu lacrimi, macar scancea ca un catel chinuit....era mancata, schimbata, ragaita, febra nu avea....deci nu am inteles de ce.....noroc ca a dormit totusi bine, ca altfel ma gandeam ca e bolnava.....nici azi vad ca nu-i intru in voie.....am zis macar sa aspir si eu, ca de obicei tace la aspirator, dar nici macar asa n-a stat....sta 5-10 minute, dupa care incepe iar.....
si maine e sarbatoare mare la noi si casa mea e de un jeg indescriptibil noroc ca nu s-a anuntat nici o vizita....ma trezisem si eu mai devreme, ca sa fac ceva treaba pana se trezea ea, dar n-am reusit decat sa mananc, sa spal vasele, sa pun o masina cu lucrurile ei, si sa spal wc-ul si chiuveta....si apoi s-a trezit mandra, mai devreme decat de obicei...

hai ca m-am plans destul si eu...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Selen buna, se pare ca au avut ceva bebeloii azi noapte si azi.Oare ce?

poze luta

Mergi la inceput

eheeee Biaz draga...de'aia mi-era mie dor de tine
Ca tare frumos ne mai spui si ne mai linistesti.
Eu asa ca si Dana, am alungat toti bazdacii ....si spersa plece si de la Moni si Selen....sa se distreze si ele si sa se simta bine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

eheeee Biaz draga...de'aia mi-era mie dor de tine
Ca tare frumos ne mai spui si ne mai linistesti.
Eu asa ca si Dana, am alungat toti bazdacii ....si spersa plece si de la Moni si Selen....sa se distreze si ele si sa se simta bine

...si de la Iuliapapusa care deja a pregatit tolba cu cadouri ...yuhuuuuu

Mergi la inceput