Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata Luci!
pupam puiul minunat! eu zic sa nu masezi locul injectiei..eventual pune niste comprese cu apa..nu rece rece, la temperatura camerei;

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata si de la mine.Azi nu am fost asa matinala si bebeluta mea a fost cam stresata habar nu am nu plange asa rau mai mult se scremea si kk a facut si aseara si dimineata.
Lumi bine ai venit
Am vazut si eu pote de Vik, Katerina, Mary, Raluk f fromoase

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dana, Ralucapaun Maine decide bossu ce face. Ultima "sentinta", duminica, a fost "Azi iti spun ca week endul urmator o scoatem, vineri s-ar putea sa imi schimb parerea". OK, boss! Feelingul meu e ca puteti sa incalziti oareshceva, desi aici ma bazez mai mult pe faptul ca atunci cand am ramas insarcinata, dar nu stiam inca, m-am indragostit rau rau de o melodie care se cheama "novembre", am dat 29 de euro pe un cd numai pt melodia asta, iar dupa asta creierul meu obosit a asociat nasterea cu novembe, din care mai sunt 5 zile. Extrem de logic, nu? 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Fetelor am si eu un pitic.Va rog sa nu ma
.Dar mai mult este o nedumerire .
Cat este pulsul si batai pe minut normale la un copil de 2 luni jumatate?.Ca aseara mi se parea ca-i bate destul de repede inima

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Cat este pulsul si batai pe minut normale la un copil de 2 luni jumatate?.Ca aseara mi se parea ca-i bate destul de repede inima

poze luta

iulia mami esti criminala....asa ma faci sa rad...pai si daca iti spune cineva...cum ii masori tu pulsul si bataile inimii ? cu mana si cu ceasul ?
Lasa fata in pace si incaerca sa iei lucrurile mai usor....gadilati-va, iubiti-va....faceti poze....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Dana multumesc de raspuns...am sa stau azi cu ochii pe piciorusul lui sa vedem ce i se mai intampla.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

poze luta

iulia mami esti criminala....asa ma faci sa rad...pai si daca iti spune cineva...cum ii masori tu pulsul si bataile inimii ? cu mana si cu ceasul ?
Lasa fata in pace si incaerca sa iei lucrurile mai usor....gadilati-va, iubiti-va....faceti poze....

luto, ai fost criminala!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

exact asa eram pregatita
ma si vedeam eu acolo in actiune

poze luta

Mergi la inceput

Citat:

exact asa eram pregatita
ma si vedeam eu acolo in actiune

esti tare simpatica.
Nu mai incerca sa gasesti nereguli....incearca sa te bucuri de ceea ce-ti ofera fetita ...Nu trebuie sa aibe cate ceva ca sa ne ingrijoram.
Cu toate ca mame fiind e cam greu
Cand mergi la dr ...fa o lista cu intrebari, tot ce ai observat tu si ti s-a parut ciudat si intreaba, ai sa primesti raspunsuri de specialitate.
Eu asa am facut ieri...ca fara lista uitam sigur....

Mergi la inceput

[b]Luto/b].Esti tare scumpa.Sper sa nu se mire daca am mai multe nelemuriri in definitiv pt asta ma duc acolo sa ma linistesc ca este bine puiuta mea si sanatoasa(frumoasa stiu ca este)
Doamne da ce se screme fata asta a mea.O fi ramas cu un tic de cand s-o constipa

poze luta

Mergi la inceput