Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 14
olishka spune:
Pisik fetele au dreptate, fiecare copil cu ritmul lui. Dar daca tot esti ingrijorata, poti s-o ajuti cu un pic de gimnastica. Si eu am vrut sa-l duc pe David, caci este mai incetut. El este activ asa, dar din cauza kg ii este greu sa execute unele mscari. Cum mai merge cu premergatorul? Ii place?
Hai fruntea sus, ca peste cateva luni o sa-ti alerge de n-o sa mai ai timp sa stai jos 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Intrebare: branzica pot sa-i fac mai multa, pt 2 zile de ex? Voi cumprocedati?

dyana27 spune:
fetelor sunt disperata; dupa ce ieri n-a mai facut cu sange, azinoapte si azi dimineatza a facut iar

;
si sa va spun culmea idioteniei???????? ARE ROTAVIRUS!!!!! tocmai mi-am iesit analiza

pentru ce PLM am dat 4 milioane pe vaccin si i-am fortat si sistemul imunitar de 2 ori?????????????????? faza e ca zice surioara ca daca nu-i faceam vaccinul.... probabil acuma eram cu branula in mana super distrusi in spital.... probabil o forma de rotavirus extrem de agresiva

intre timp hotarata sa plec la spital am sunat la budimex, si dr de acolo mi-a zis sa stau naibi acasa daca manaca copilul, ca au niste viroze respiratorii acolo horror; si cica are in spital copilasi cu rotavirus.. cacalau, si evident vaccinati

; pentru ca sunt tulpini extrem de agresive care trec peste protectia de vaccin... si intr-adevar cei nevaccinati fac niste forme din alea oribile

acuma oricum luam antibiotic pentru ca nu e ok ce are in burtica, dar la gandul ca o sa mai faca sanbge o perioada imi vine sa ma arunc pe geam

votati SOMNIC DE MUTZUNEL la concurs PAMPERS
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
petrean spune:
Diana, sanatate multa lui David, sa treceti cu bine peste hopul asta
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ilinca_M. spune:
Of, Dyana, saracutzii de voi!
Ce naiba e rotavirusul asta, cum se ia, din aer, sau in contact cu alti copii sau cum? Io nu i-am facut asemenea vaccin. Totusi mi se pare nasol sa-l faci si totusi sa faca boala! Inseamna ca putem avea surprize de-astea si dupa ROR-ul ala controversat, sa-l facem, stand ca pe ghimpi si apoi sa faca si bolile!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
olishka spune:
Offf Dyana,si eu care speram ca sunteti mai bine. Doamne ajuta sa scape repede
. Tu ai reusit sa te odihnesti macar un pic? Nu poate veni surioara sa te inlocuiasca pt cateva ore? 

Ilinca_M. spune:
LaMuli Ani!!
Timeea blondina bebelusha de Millie
Maria, bebe pentru care am avut mari emotii toate, la odisee, de Maya25
Alexandros, vitamina sub forma de bebelush de Aris26
Ariana Maria, bebelina de bebe_strumph
Theodor Vladimir bebe blondin si excursionist de bianca 2503
"baietel", bebe de Bombonique
7luni
petrean spune:
Ilinca..Andrei a afcut Ror-ul..ala...la 13 luni..asa cum spune..si Inca nu a facut nicio boala..desi la gradi au avut unii bolile alea....vaccinul nu imunizeaza pe viata:(din pacate...
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ilinca_M. spune:
Olishka, iar zic ca la cum o cunosc pe Dyana, n-ar lasa pe nimeni la inlocuiala nici 5 minute, cred ca nici la baie nu merge
. Sper ca se face bine mutzunelul cat mai repede!
Oau, da' sa stii ca e un progres mare la David ca batzaie din fund in 4 labe, bravo! Sophiphi nu face de-astea, e drept ca nu am mai pus-o pe jos de saptamani intregi. Nici eu nu prea o antrenez, caci vreau sa le descopere pe toate singura, dar si ea e mai pe stil Ana de Pisik:"da' ce atata graba?! am vreme!".
Noaptea trecuta a fost cam grea pentru noi. M-am dus la nani la 12 si ea tocmai se trezise plangand. Am crezut ca o chinuie un "boeuf", am luat-o la orizontala, dar nu, plangea in continuare saracutza, nu asa cu sonor la maximum ca pe vremuri, dar destul cat sa-mi dau seama ca are un disconfort, dar nu-mi dadeam seama ce! Am 2 variante: dintii (ca a zis doctorita ca e inflamata gingia sus, stau sa-i iasa) sau burta (a tras si niste beshinele kinuite rau, dar degeaba ca nu facuse kk de 2 zile). Dupa vreo 10 minute de plans am reusit sa o opresc din pans cu un pachet gol de servetele (si ei ii plac fosnelile, dar fiindca si mie mi se par pungile periculoase si nu vreau sa se obisnuiasca cu ele, am gasit un surogat: pachete de batistute de hartie goale, fara chestia aia care lipeste) dar a stat asa exact o ora, treaza, fosnind porcaria aia cu o mutra imbufnata
pana s-a hotarat sa suga si sa adoarma.
Dar dimineatza s-a trezit vesela, zambindu-mi si mangaindu-ma pe fatza
7luni
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 LA MULTI ANI! Timeea Alexandra, Maria, Ariana Maria, Alexandros Luca, Vladimir Theodor! ![]() [...] Si pe Ana o tenteaza pungile, nu i-am facut "balon" din pungi, ca nu mi-a dat prin cap, dar pe ea o distreaza sa o fluture asa in manuta, sa o agite. Stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Nu sunt asa speriata ca Monica (pe care o inteleg perfect), dar si eu imi fac griji, prefer sa o supraveghez si sa ii limitez astfel de jocuri. |
LA MULTI ANI!
Pupici pt tot sarbatoritii de astazi si... un pupic cu totul si cu totul special pt ginerik. 
Iar pt mamici:

Si Adela se arata interesata de baloane. Am primit ieri unul de la Pampers, initial nu a intins manutza dupa el, dar apoi l-a luat la judecat. Daca nu l-a scuturat si l-a alergat prin toata camera!!! (alergat in 4 labutze, bineinteles)
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )Votati-ne sa devenim vedeta!!!