Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Dyana
insanatosire grabnica puiutului mic iar tie multa putere
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n am citit ca le dati la bb-i orez si vreau sa va intreb de care luati cel normal pe care il folosim noi la pilaf sau ceva special de bb-i?vreau sa ii dau si eu. |
Eu i-am luat orez "bio" din supermarket (cora) si punem cate putin cam in orice... pe post de "felie de paine". Mai putin la "cereale", acolo tre sa fie ceva nestle, ca-s mai aromate, orezul meu nu...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )Votati-ne sa devenim vedeta!!!
bebe_shtrumf spune:
si noi pupam consarbatoritele de azi!
de ieri si de maine, claro!!!!!!!!!!!!!
9 luni wow!AM FATA MARE , NU ASA!
umbla ea la teletext la telecomnada? schimba progr, tasteaza la calc, ce sa zic, o inscriu la facultate din ianuarie ![]()
azi dam tort, cafea, bere, fiecare-si alege.

multam si pt trecut data nasterii.
ma bucur sa vad care sunt capricoarnele mele, de firma![]()

in rest ce sa zic, anca_nicolae, am zis ca mor de ras...foarte tare faza.
presupun ca asta ne asteapta cand vine si bb2!
in rest..suntem pe minus la suc fructe, sa fie mancare sarata, si dulce, insa eu alerg degeaba cu piureuri si iaurturi, fata vrea mancare mey.
ah si cu constipatia era bun si debridatul, voi l-ati scos din calcul?
noi n-avem treaba, insa asa ...sa fie in casa nu strica, in rest ce sa zic..la ariana a venit Mosu mai devreme cu ghetute si mii de nebunii, bineinteles pe rooooooooooooooooooooooz
, poate le fac poza.
ciao

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui dyana27 fetelor sunt disperata; dupa ce ieri n-a mai facut cu sange, azinoapte si azi dimineatza a facut iar ![]() ![]() ; si sa va spun culmea idioteniei???????? ARE ROTAVIRUS!!!!! tocmai mi-am iesit analiza ![]() ![]() ![]() pentru ce PLM am dat 4 milioane pe vaccin si i-am fortat si sistemul imunitar de 2 ori?????????????????? faza e ca zice surioara ca daca nu-i faceam vaccinul.... probabil acuma eram cu branula in mana super distrusi in spital.... probabil o forma de rotavirus extrem de agresiva![]() ![]() ![]() ![]() intre timp hotarata sa plec la spital am sunat la budimex, si dr de acolo mi-a zis sa stau naibi acasa daca manaca copilul, ca au niste viroze respiratorii acolo horror; si cica are in spital copilasi cu rotavirus.. cacalau, si evident vaccinati ![]() ![]() ; pentru ca sunt tulpini extrem de agresive care trec peste protectia de vaccin... si intr-adevar cei nevaccinati fac niste forme din alea oribile![]() ![]() ![]() acuma oricum luam antibiotic pentru ca nu e ok ce are in burtica, dar la gandul ca o sa mai faca sanbge o perioada imi vine sa ma arunc pe geam ![]() ![]() ![]() ![]() |
Of, Dyana... si noi i-am luat Adelei si pt rotavirus cand a avut diaree, dar mai mult asa... de kestie... Bietul mutzu.. Pupam sa treaca rotavirusul rau.

Denisa-Madalina
fericita de
Gianina34 spune:
buna mamici,
am reaparut si bine-nteles ca in primul rand urez LA MULTI ANI! sarbatoritilor de ieri (ca mi-ar fi parut rau sa ratez
) si de azi:
Timeea Alexandra bebe de Millie
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria,bebe de bebe_strumph
Ariana,bebe de Adee
Alexandros Luca,bebe de Aris26
Vladimir Theodor, bebe de Bianca2503
Sophia Diana, bebe de Ilinca M
Ana Katherina, bebe de Gaza22
bebe de Bombonique
mamici multi pupici pentru asa bebelusi frumosi

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
olishka spune:
Ilinca pai a facut pana la urma kk? David daca nu face,este tare suparat. Dupa ce trage o portie de kkre, este cel mai fericit.Astazi de dimineata mi-a facut una de toata frumusetea. N-am mai putut sa dorm de miros
si cand am dat sa-l schimb, nu mai stiam de unde sa-l apuc caci iesise tot din pampers. Am facut tot patul de kk, eu eram plina de kk si baia
Aa distractie am avut noi de dimineata ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Intrebare: branzica pot sa-i fac mai multa, pt 2 zile de ex? Voi cumprocedati? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu fac de obicei pt 2 zile.
Denisa-Madalina
fericita de
Gianina34 spune:
dyana - ce mai face puiutul?
iti tin pumnii sa ai putere sa treceti peste asta
avem 7 luni
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf in rest..suntem pe minus la suc fructe, sa fie mancare sarata, si dulce, insa eu alerg degeaba cu piureuri si iaurturi, fata vrea mancare mey. |
Poti fi mai explicite ta rog?
Cum am zis si aseara, uneori tac pt ca...mai bine tac, si pt ca stiu ca degeaba as si vorbi.
Dar totusi, tu chiar faci ce spui? Nu te supara pe mine... sper ca nu-i dai mancare sarata si dulce la bebe de 8 luni.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui olishka Ilinca pai a facut pana la urma kk? David daca nu face,este tare suparat. Dupa ce trage o portie de kkre, este cel mai fericit.Astazi de dimineata mi-a facut una de toata frumusetea. N-am mai putut sa dorm de miros si cand am dat sa-l schimb, nu mai stiam de unde sa-l apuc caci iesise tot din pampers. Am facut tot patul de kk, eu eram plina de kk si baia Aa distractie am avut noi de dimineata Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
avem 7 luni