Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ce liniste e pe-aici!

Unde sunteti, fetelor?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati-ne sa devenim vedeta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka eu chiar nu ii dau cereale.
pt ca fainoasele sunt importante in alimentatie, ii mai dau peste zi cate un covrig uscat sa-l molfaie, sau coaja de paine (mai nou fac paine de casa).
intr-o seara i-am dat mamaliga cu branza si iaurt. a mancat cu o pofta de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

sigur anamariame..eu deja o beau..cu lapte fara zahar

Io's deja la a doua... tot cu lapte si fara zahar.

A-propos, ne-ati votat ?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati-ne sa devenim vedeta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ayla,

ai PM.

Gaza,

merci de comanda de zapada. Creste inima in mine... .

Fetelor,

merci de toate posturile voastre, uite, de la voi am vazut ideea cu brocoli, am cumparat si eu din piata ieri, pt prima oara, [la 38 de ani ] si azi ii dau la pranz. Si tot de la voi am invatat despre rodie , doar ca eu o storc ca pe portocala, in vasul ala clasic, de plastic, gen pagoda... Oricat trece timpul, oricati ani adunam, oricati bebelaci crestem, tot sunt piste unde, vorba mega misto a Olgai, Pisik, am fost pe faza, da? ], unde suntem "ca si noua"...

Dyana:

cat timp sangele este "proaspat", adica rosu aprins si fluid, nu e nimic grav, doar un deranjament f puternic la sist digestiv, poate o entero cu ceva microbel. Grav este sange inchis la culoare si inchegat, doamne fereste... Deci: rehidratatre, regim, monitorizare temperatura. Pup mult.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI! Timeea Alexandra, Maria, Ariana Maria, Alexandros Luca, Vladimir Theodor!

Ana s-a trezit azi noapte la 3 si nu s-a culcat fara sa pape. N-a mai facut demult asa ceva, plus ca e si agitata, nu doarme desi ii e somn. Eu zic ca sunt incisivii laterali de jos, se vede ceva in gingiuta, cred ca sunt "pe vine".

Si pe Ana o tenteaza pungile, nu i-am facut "balon" din pungi, ca nu mi-a dat prin cap, dar pe ea o distreaza sa o fluture asa in manuta, sa o agite. Stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Nu sunt asa speriata ca Monica (pe care o inteleg perfect), dar si eu imi fac griji, prefer sa o supraveghez si sa ii limitez astfel de jocuri.

OLI, BRAVO pt DAVIDUTZU!!!!! Deja ne-a luat-o inainte. Bravo David, hai, arata-i Anei ca e o lenesa. Chiar mai fetelor, eu iarasi imi fac griji (devin stresanta, nu?), e normal ca la 9 luni si cateva zile fata mea sa nu se ridice singura? Ea incearca, dar nu e sigura pe picioare, ieri a reusit si a picat inapoi, nu o tin piciorusele e clar.
Apropos de picioruse, si Ana are labuta piciorului f "umflata", astfel incat nicio incaltaminte nu ii intra usor in picior, chiar daca e cu 3 numere mai mare. Are niste ghetute superbe, Ortopedia, i le-am dat ieri prima oara. Desi sunt f mari abia i-au intrat in picior si era sa ii piarda de 2 ori pe drum

O astept pe mandra sa se trezeasca si iesim si noi un pic la aer.

Va pup si va doresc o zi buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Pisik..nici catalin al meu nu se ridicaVladut rade de el..cand il vede cat se chinuie..intentia exista..insa nu reuseste inca. Si..ai mei nu stau nici acum bine in fund

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 fiecare copil cu ritmul lui. stiu o fetita care abia la 1 an s-a ridicat in picioare. iar dupa o luna mergea singura.

nu e nici o problema ca a incercat sa se ridice si a cazut. asta face parte din viata. va mai cadea de cateva ori pana va reusi, iar cand va reusi, sa vezi ce bucuroasa va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

neata,am culcat si eu printesa de pranz

am citit ca le dati la bb-i orez si vreau sa va intreb de care luati cel normal pe care il folosim noi la pilaf sau ceva special de bb-i?vreau sa ii dau si eu.

multumim pt voturi si pt cine nu a votat mai pun o data linkul la semnatura

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Timeea bebe de Millie
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strump
Alexandros, bebe de Aris26
Theodor Vladimir bebe de bianca 2503
baietel, bebe de Bombonique

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

ayla de mii de ori ... f f frumos tot ce ai realizat.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput