Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
Ce liniste e pe-aici!
Unde sunteti, fetelor?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati-ne sa devenim vedeta!!!
m_monique spune:
olishka eu chiar nu ii dau cereale.
pt ca fainoasele sunt importante in alimentatie, ii mai dau peste zi cate un covrig uscat sa-l molfaie, sau coaja de paine (mai nou fac paine de casa).
intr-o seara i-am dat mamaliga cu branza si iaurt. a mancat cu o pofta de zile mari.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean sigur anamariame..eu deja o beau..cu lapte fara zahar |
Io's deja la a doua... tot cu lapte si fara zahar.

A-propos, ne-ati votat ?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )Votati-ne sa devenim vedeta!!!
anca_nicolae spune:
Ayla,
ai PM. 
Gaza,
merci de comanda de zapada. Creste inima in mine...
.
Fetelor,
merci de toate posturile voastre, uite, de la voi am vazut ideea cu brocoli, am cumparat si eu din piata ieri, pt prima oara, [la 38 de ani
] si azi ii dau la pranz. Si tot de la voi am invatat despre rodie
, doar ca eu o storc ca pe portocala, in vasul ala clasic, de plastic, gen pagoda... Oricat trece timpul, oricati ani adunam, oricati bebelaci crestem, tot sunt piste unde, vorba mega misto a Olgai, Pisik, am fost pe faza, da?
], unde suntem "ca si noua"...
Dyana:
cat timp sangele este "proaspat", adica rosu aprins si fluid, nu e nimic grav, doar un deranjament f puternic la sist digestiv, poate o entero cu ceva microbel. Grav este sange inchis la culoare si inchegat, doamne fereste... Deci: rehidratatre, regim, monitorizare temperatura. Pup mult.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI! Timeea Alexandra, Maria, Ariana Maria, Alexandros Luca, Vladimir Theodor!
Ana s-a trezit azi noapte la 3 si nu s-a culcat fara sa pape
. N-a mai facut demult asa ceva, plus ca e si agitata, nu doarme desi ii e somn. Eu zic ca sunt incisivii laterali de jos, se vede ceva in gingiuta, cred ca sunt "pe vine".
Si pe Ana o tenteaza pungile, nu i-am facut "balon" din pungi, ca nu mi-a dat prin cap, dar pe ea o distreaza sa o fluture asa in manuta, sa o agite. Stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Nu sunt asa speriata ca Monica (pe care o inteleg perfect), dar si eu imi fac griji, prefer sa o supraveghez si sa ii limitez astfel de jocuri.
OLI, BRAVO pt DAVIDUTZU!!!!! Deja ne-a luat-o inainte. Bravo David, hai, arata-i Anei ca e o lenesa
. Chiar mai fetelor, eu iarasi imi fac griji (devin stresanta, nu?
), e normal ca la 9 luni si cateva zile fata mea sa nu se ridice singura?
Ea incearca, dar nu e sigura pe picioare, ieri a reusit si a picat inapoi, nu o tin piciorusele e clar.
Apropos de picioruse, si Ana are labuta piciorului f "umflata", astfel incat nicio incaltaminte nu ii intra usor in picior, chiar daca e cu 3 numere mai mare
. Are niste ghetute superbe, Ortopedia, i le-am dat ieri prima oara. Desi sunt f mari abia i-au intrat in picior si era sa ii piarda de 2 ori pe drum 
O astept pe mandra sa se trezeasca si iesim si noi un pic la aer.
Va pup si va doresc o zi buna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
petrean spune:
Pisik..nici catalin al meu nu se ridica
Vladut rade de el..cand il vede cat se chinuie..intentia exista..insa nu reuseste inca. Si..ai mei nu stau nici acum bine in fund![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
Pisik06 fiecare copil cu ritmul lui. stiu o fetita care abia la 1 an s-a ridicat in picioare. iar dupa o luna mergea singura.
nu e nici o problema ca a incercat sa se ridice si a cazut. asta face parte din viata. va mai cadea de cateva ori pana va reusi, iar cand va reusi, sa vezi ce bucuroasa va fi.
alina.n spune:
neata,am culcat si eu printesa de pranz
am citit ca le dati la bb-i orez si vreau sa va intreb de care luati cel normal pe care il folosim noi la pilaf sau ceva special de bb-i?vreau sa ii dau si eu.
multumim pt voturi si pt cine nu a votat mai pun o data linkul la semnatura
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
provista spune:

Timeea bebe de Millie
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strump
Alexandros, bebe de Aris26
Theodor Vladimir bebe de bianca 2503
baietel, bebe de Bombonique

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
ayla
de mii de ori ... f f frumos tot ce ai realizat. 

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea