***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

si acum intrebare intrebatoarea : de unde imi iau eu anvelope de iarna??? acum am de vara Continental sau Michelin, nu stiu, si vreu de iarna bune... si-a luat cineva de curand sau ati vazut pe undeva accesibil- ca locatie ma refer?

***********************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

TATI,, www.helpsonia.com , din familie

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

de la sotul meuwww depozituldeanvelope.ro,cauti dupa marimea rotilor 205/55/R16.este pe calea FLOREASCA,dupa spit. de urgenta 200m pe partea dreapta,daca nu te duci le comanzi si vin ele.daca vrei sa te duci si nu ai inteles unde iti dau permisiunea sa-mi suni sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pt cine vrea sa ne vada, am pus POZE NOI
Cum ati ajuns la servici azi fetelor?

E greu cu zapada, de fapt mai mult cu poleiul, dimineata pamantul din jurul casei era inghetat si apa ramasa pe el s-a transformat in gheata. Saracul sot a muncit o ora ca sa urneasca masinile, iar eu numai cu lanturi de zapada am putut iesi pana la sosea. E f greu acum pt cei care nu au drumuri facute, va dati seama ca nu intra nici un plug pe la noi.... In caz de forta majora ne mutam o perioada la socri, dar nu-mi doresc deloc lucrul asta.
Overall, ma bucur ca avem zapada!

Va rog, nu ma uitati cu sugestiile de mini-vacanta. Mercic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Doxinu, dupa cum scrii pari mama mamosilor, te-ai incadra perfect printre nemtoiace (marea majoritate)care isi dau copii la gradi dupa 3 ani, si pan nu trece in clasa a 5-a nu isi reiuau serviciul, eventual part-time.

Ella, pan sa nu scrii tu nu imi venise in minte sa il intreb. De obicei ii cer acordul, dar de mult timp nu am fost asa de debusolata, sau contrariata. R al meu e cam spui tu ca a fost nepotul meu. (iar David e mai nastrusnic, pt ca la Aschiutza parca-s legata de maini si picioare si nu ii pot interzice nimic). Dar cand ii spui stop intelege. Problema mea este ca numai de vreo cateva saptamani, e asa zis el copil problema, de cand a fost sormea aici..se pare... La tot ce a scris Carmen, ne-am gandit si noi..le-am si spus la edu, nici nu au vrut sa auda. Au fost doi, s-au alergat in statia de tramvai, si celalalt si-a insusit pedeapta, R, mai bine zis mama lui, nu.
Intre timp am vb cu pediatru, cu logopeda, cu o invatatoare cu niste alte tipe care fac scoala de edu si cateva mamici de la el in gradi, cred ca o sa fac o adevarata revolutie. Pur si simplu il condider nedreptatit. cu tot procedeul..
Ma rog, am un plan, nici nu pot sa devin isterica, pt ca o sa ramana David inca 3+ ani acolo. Nu vreau sa il mut. Sunt 3 edu care le consider vinovate, nu o sa ma las pan nu o sa afle si comitetul de parinti de ele, pt ca pus si simplu din schimburi dintre parinti afli mai multe. Si, directoarea e draguta, pan acu.
Nu ma pot grabi si actiona pripit, pt ca apoi se intorc impotriva mea, mai bine zis a copiilor.

Io inca nu sunt convinsa ca R e bun de scoala..chiar daca numara, pan la 100 in ambele limbi, socoteste, scrie dupa model si recunoaste literele inca nu are stare.
Liv, Kino vine de la cinema. Primisera o sponsorizare pt copii, deci daca trebuia sa platesc bilet as fi aflat mai devreme.

ti-am vazut Adventkalendarul..foarte frumos..asta era cel despre care scriai zilele trecute sau cel pe care il link-uise Doxinu?
Adventzcalendarul e religios, prin definitzie. Io vreau sa le cumpar pt la anu astawww.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-SuperZoomMoreImages?ProductID=Qt9_AAABeJQAAAElXUdNPEwR&tvar_sortiCol1=770011&tvar_sortiCol2=D6B2B7&tvar_sortiCol3=770011&tvar_sortiCol4=D6B2B7&usePictureSlides=true&Picture=2283984.jpg" target="_blank">de l otto. poate mai scade pretzul
Vroiam sa va scriu ca cel de la amazon .de au oferta la incaltzari si genti, cumpari 2 bucati/perechi si pe a 3-a o primesti gratis.

Carla, ti-am vazut printesele. am vazut si pozele de la mare..ce plimbaretzi..cred ca ne-am intersectat vreo 4 ani pe culoare . Am avut lucrarea la Scarlat. Cel mai mult mi-a placut de Nica si cursurile lui de CO si am urat-o pe ioneasca si Cobolul ei.

Adinell, La multi ani!!!! fericiti si impliniti!!! sanatosi si cu tot ce va doriti voi.

Acu am vazut ca te-ai serbat de 1+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna
sunt mamica de bebe 10 luni...si avem probleme cu iritatiile de scutec, face niste puncte rosii, am folosit cutaden si sudocrem. Ce ma sfatuiti sa incerc?
imi puteti lasa un mesaj, sau pe mail dobre_claudia@yahoo.com

multumesc mult anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, ala e calendarul pe care l-am cumparat acum ceva luni. N-am stiut ca are conotatie religioasa, mi-a placut mult ideea cu buzunarelele pt fiecare zi. M-am tinut de cuvant cu scrisoarea de la Mos pt Matei si cu biletele puse in fiecare seara la numarul corespunzator zilei. Matei a fost f incantat, cred ca si B a prins ideea. F frumos si renul cu buzunare din linkul tau.
Apropo de B, mi se pare ca a intrat intr-o noua etapa de evolutie, e mai vorbaret, face rationamente singur, e acuzator daca nu ii convine ceva, caraie mai mult la culcare - ce mai, are personalitatea accentuata. Azi a avut serbare la cresa, mi-a zis sotul ca a zis poezia f frumos, abia astept sa vad inregistrarea.
Cum e cu shoppingul pe amazon si cu taxa de shipping caci nu prea am studiat... Cadourile pt copii luate de firma noastra din pacate au delay, nu cred ca vor ajunge prea curand in Ro, asa ca anul asta vom rata petrecerea cu Mosul, eu intrand de luni in concediu.

Cum vi se pare aroma Craciunului care se tot apropie? E atat de frumos sa intri in magia acestei sarbatori, sa vrem sa devenim cu totii mai buni, mai toleranti, sa ne facem urari de bine si sa ne iubim.
Dragi mamici haideti sa ne bucuram impreuna de ceea ce ne-a dat Dumnezeu, sa le multumim parintilor si celor dragi pt sustinerea lor, sa ii iertam pe cei ce ne-au gresit caci numai asa sunt si pacatele noastre iertate.
Eu vreau sa va multumesc pt prietenia si aprecierea voastra, pt clipele frumoase oferite aici, pt sfaturi, pt trairile pline de emotii, pt sustinere si incurajari, pt vorbele frumoase si nu in ultimul rand pt multele flori si pupicuri primite de la voi. Sa ma iertati daca am suparat cu ceva, va asigur ca a fost neintentionat. Sa dea Dumnezeu ca fiecare din noi sa primeasca cel putin atat cat a oferit!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Kay, ma bucur ca a trecut repede cicatricea de la ochisor eh, macar tot are o utilitate crema aia daca o dai pe piept. asteptam poza cu soniuta si mosu
eu am fost ieri cu calin la posta si a reusit sa darame bradul de acolo noroc ca nu s-a spart niciun glob si l-am pus repede la loc (era artificial)

Liv, ai scris foarte frumos
pt vacanta aproape de buc dar nu pe valea prahovei mi-a recomandat sora-mea (ea e aia plimbareata) ciucas, cheia, campulung - leresti, cozia - calimanesti, transfagarasan..cam astea.

doxinu, bine de stiut cu cauciucele

dobreclaudia, si eu am folosit sudocrem la pitica si i-au aparut bubite rosii la fundulet, dar nu stiu daca de la crema sau de la servetelele umede johnson's pe care le-am testat in aceeasi perioada. oricum am trecut la bepanthen pt fundulet si n-a mai avut nimic.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Liv, am vazut pozele, ce s-a blonzit B, ii sta super mi-au placut cutiile cu tehnica servetelului.
lampa din camera lui M de unde e, e super cu masinutele alea care lumineaza, cred ca si Calin ar fi innebunit dupa asa ceva
faine si pozele de la M de la gradi, si mi-a placut mult si aia cu voi doi si bluza ta

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Didi nu as sta cu el pana in clasa a 5-adar imi place sa profit de el si de timpul pe care mi-l ofera.
Am mai spus ca mie dr.-ii nu-mi dadeau sanse mai deloc(doar cei mai optimisti) pentru a avea un copil si ajunsesem sa cred ca nu o sa am si ne gandeam la adoptie.Cand l-am tinut in brate prima data nu imi venea sa cred ca dupa asa o sarcina dificila(plangeam adesea ca nu il voi tine in brate)este al meu..........nu pot descrie sentimentul..........poate de aceea sunt asa cu el si am aceasta perceptie despre anii acestia in care ei depind de noi, care insemnam toata lumea lor.
Sper sa-mi revin in timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Liviana tare frumos ai scris.
Legat de minivacanta nu stiu ce sa zic. Ziceai ca nu vrei Valea Prahovei. Poate zona Moeciu - Bran? Sau si asta e pe lista cu nu?
Zona Cozia - Calimanesti e draguta, mai mult pentru odihna si relaxare.
Didi si mie mi se pare exagerata decizia educatoarelor in cazul lui Robert. Dar vad ca te-ai decis deja .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Didi nu as sta cu el pana in clasa a 5-adar imi place sa profit de el si de timpul pe care mi-l ofera.
Am mai spus ca mie dr.-ii nu-mi dadeau sanse mai deloc(doar cei mai optimisti) pentru a avea un copil si ajunsesem sa cred ca nu o sa am si ne gandeam la adoptie.Cand l-am tinut in brate prima data nu imi venea sa cred ca dupa asa o sarcina dificila(plangeam adesea ca nu il voi tine in brate)este al meu..........nu pot descrie sentimentul..........poate de aceea sunt asa cu el si am aceasta perceptie despre anii acestia in care ei depind de noi, care insemnam toata lumea lor.
Sper sa-mi revin in timp

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Doxinu, te inteleg perfect!
Si ai mei sunt minuni (ca am putut sa-i fac si ca-s sanatosi :)) ... si pe langa faptul ca nu ma atrage cu nimic munca imi place ca am stat si ca stau acasa cu ei.
Si cand o sa fie mama la pensie si o sa primesc ajutor cu copiii, tot la part-time ma gandesc.
Sau poate ca intru la categoria "mama mamosilor" - cum spune Didi - ca-s nemtoasca ;)
Sa-ti traiasca, mai ales ca ai o minune! :)

Liviana, frumos!
Inca o de la mine! Am vazut pozele, placut baietii, casa si cum e decorata, parca mirosea a portocale cu cuisoare! :)

Sanatate plantatie!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

*** Craciun 2009 de vis ptr. copiii din Valea Argovei ***

Mergi la inceput