***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
arcadia spune:
Ningeeeeeeee
Ella, deci toti copiii mici nazdravani pot deveni foarte cuminti si eu cred ca depinde de educatie, care pe masura ce creste varsta incepe sa isi faca simtite efectele din ce in ce mai mult.
Liv, kino cred ca e cinema.
Didisor, cum ai procedat pana la urma? Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Liviana, ma ocup de programare pt. net, e-commerce & stuff.
Am fost azi la zapada, am pus poze incepand de aici: http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=3413
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
chiquitita spune:
Didi sunt pe aici, ma minunez si eu.Cu gradi, mie mi se pare cam aspra pedeapsa. Cat de neascultator sa fie? Daca facea "mari probleme" ai fi auzit mereu plangeri, mai ales ca spui ca altele nu s-au plans. Eu as zice sa nu il duci la gradi, mai ales daca el zice ca ar vrea in excursie. Cand se intorc toti o sa ii fie greu. Acum realizez ca e deja a doua zi
Ce ai facut?
Multumim pentru retete o sa le incerc si eu.
arcadia, mie imi place mult Carolina.(mai ales cand il spui intreg).
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
CarlaV, hehe, frumoase piticutele la zapada. Si ce bujori in obrajori am vazut, sa-i mananci, nu alta.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Carmen_So spune:
Didi, ma bag si eu ca musca in lapte. Mie mi se par foarte aspre toate pedepsele astea "nu mergi in cutare loc". Asta nu e pedeapsa, e frustrant si demoralizator, iar efectul e contrar, zic eu, copilul se va inchide in el, se va inversuna impotriva educatoarei care a decis asta. Pedeapsa e sa stea 5 min in afara grupei, de ex, ca si asa 5 min e mult pentru un copil, dar cum adica, sa nu-l ia in excursie? As muri cu educatoarea de gat sa-mi faca asa ceva. Excursia intr-un loc are un scop educativ, iar ele prin pedeapsa asta il lipsesc de niste experiente. Ce face atat de grav R, ce poate sa faca, ar trebui sa te cheme sa discutati problemele, sa le rezolvati impreuna si tot impreuna sa decideti, atunci cand le vine ideea unor asemenea pedepse.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Salutare, Acu o sa ziceti ca-s sora lu doxinu, ea vb asa ca de poveste, dar Aschiutza parca e mai putin nervos si sper io ca in curand sa ne intelegem, ca ne face parul permanent la toti cu trantirile lui pe jos si alea alea.. Asadar, toate lucrurile se intampla cu un scop in viata.. ![]() |
Nu sunt sigura ca am inteles ce ai vrut sa spui
![](icon_smile_big.gif)
arcadia spune:
chiqui, multumim
Carla, ai 2 fetite superbe Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
kay spune:
arcadia, i-am luat pana la urma crema de 200 ron, ca deja mi-o batuse pe casa... norocul meu ca aveam bani la mine... deocsamdata ii dau pe piept sa ii mai atenueze cicatricea principala, la ochi e inca o coaja si nu ii dau inca. astept sa vad cum arata dupa, dar deja se vede putin de tot, deci am luat decizia corecta sa refuz cusatura.
vas, eu sunt sigura ca S o sa traga de pom. e primul ei Craciun acasa, sunt tare emotionata EU, ca ea n-are treaba... maine e primul ei mos la gradi la Nottara, face tati mos acolo la gradi si au invitat-o si pe S. acum tre sa imi calculez la ce ora tre sa plec ca sa ajung la timp, azi de ex am facut 300 m in 30 min, mai bine o luam pe jos.. dar era atat de frig si de viscol ca am cedat masinii . (am vrut sa imi pun roti de iarna azi, da era o coada ca-n povesti.. asa ca m-am lasat. mi-am apasat ESP si astept cu incredere sa nu "deraiez".)acum sa revin la idee, S nu a avut pana acum Craciun, avem o poza Polaroid de la mosul de anul trecut de la Boston... era S cu ochii sclipiciosi de sedare si mosu cu barba mare si alba langa ea
era tare impresionata... dar e o poza de pastrat
.tre sa o sap. pana acum ea nu a avut nici brad, nici nimic, asa ca ma astept sa demoleze tot din prima miscare
.
si acum intrebare intrebatoarea : de unde imi iau eu anvelope de iarna??? acum am de vara Continental sau Michelin, nu stiu, si vreu de iarna bune... si-a luat cineva de curand sau ati vazut pe undeva accesibil- ca locatie ma refer?
DidiAlex spune:
Salutare,
va multzumesc mult de mesaje. L-am intrebat si l-am dus. cred ca nebunia asta e in capul adultilor. El nu a fost asa dramatic. L-am luat mai devreme. Dar, pretenul lui cel bun, nascut in martie 2005 nu e copil de scoala , asa ca au ramas impreuna in gradi.
Da, Carmen asa e..dar sistemul e diferit. Eventual faci plangere..dar mori tu inaintea lor.
Doxinu, e de bine..detaliez data viitoare
noapte buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Doxinu, e de bine..detaliez data viitoare ![]() noapte buna |
Atunci pot sa dorm
![](icon_smile_big.gif)