Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Noi avem o frumusete de viroza cu diaree (a si varsat ieri la gradi). Speram sa ne facem bine. Chiar dr ne-a sfatuit sa nu-l mai duce la gradi o perioada. |
Sanatate multa! Offf!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Gabriela77 spune:
Multumesc din suflet de urari! Mi-au mers direct la suflet!

Adevarul e ca in ciuda cetii, ma simt minunat, sunt acasa cu puiul mic care ma tot imbratiseaza si imi spune ca ma iubeste, il asteptam pe tati cu o fripturica buna si un pahar de sampanie, Emma e acolo cuminte si jucausa si abia asteptam sa vina si ea in viata noastra sanatoasa si perfecta ca surioara ei! E tot ce-mi doresc!
Iar voi sunteti asa minunate! Si ce dedicatii frumoase am primit!

Sabina asa m-a bucurat postarea ta! Un exemplu de optimism, asa si trebuie, in curand vei fi bine sanatoasa langa ai tai!
Tuturor o zi minunata si multumesc inca o data!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
30 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Noi plecam maine 4 zile in Parang - la Baia de fier, sper sa ne relaxam si sa avem parte de vreme frumoasa. |
si eu sper asta pentru voi! Distractie placuta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Mada28 spune:
Gabriela: La multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul tau si de cele doua minuni ale voastre.
Sabina, sanatate multa!
Noi suntem bine. Luca e un poznas care vorbeste mult si nu renunta la pamapers. Ziua rezista dar mai scapa pupu pe el. Asta e ne facem noi mari. BB 2 e miscaret nevoie mare. Vineri mergem la Buc pt morfologie . Speram sa aflam ce avem. Luca mi-a zis ieri ca am trei baieti: pe tati pe el si pe bebe mic. O stii el ceva.
Maine speram sa plecam si noi spre munte pana de Sf Nicolae, cu o escala pe 4 dec in Buc. Avem nevoie de aer curat si liniste. A fost o perioada obositoare si zbuciumata
Pupam bolnaviorii
Un week-end prelungit placut.
Mada 28, Luca (26.09.2007) si
21+
Roxana_G spune:
Multa sanatate lui Andrei de Emma si Mihnutu finutu, sa nu mai aiba probleme cu burtica.
Cumatra, ceva munca va fi si saptamana asta, distractia o lasam pentru cand veniti si voi. 
Eu sunt in verva, am fost si m-am coafat si m-am vopsit, asa ca am moralul ridicat. In plus se pare ca vom mai avea un finut sau o finuta si sunt tare bucuroasa.
Va pupic, sa aveti o seara minunata si un weekend excelent!
Tinem pumnii Anei pentru evenimentul din weekend, sa fie cu succes! Si distractie placuta celor care participa si se intalnesc acolo. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ceamica spune:
cred ca toate am avut fund mare atunci![]()
Irina , eu sunt cazul pentru care s-a inventat cezariana de voie!Nu mi-e rusine sa recunosc, nu mi-am testat limitele , nici nu mi-am pus problema sa incerc macar!
Te admir, eu nu ma vad atat de stapana pe mine ! Nu sunt curajoasa , desi se pare ca a face cezariana denota curaj cica!
Insa am facut-o in primul rand din frica pentru viata lui !
acum offtopic : ce crezi de cazurile in care 9luni mananca ,bea fumeaza si nu tine cont ca are inauntru o viata iar cand vine vorba de nascut se bate cu pumnii in piept ca a nascut natural?!
Gabitz ,
talentata Eliza
ceamica spune:
Luy , mi-e rusine ca am inca datorie!
Mandarinutza , Mada28 distractie placuta si vreme pe masura !
Roxana moral cat mai ridicat ![]()
Eheee , vestile primite sunt printre cele mai frumoase din lume
Emma
ce trageti si voi cu Andrei!
Sanatate!
MIhnutzu
sanatate dragutule
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Multa sanatate lui Andrei de Emma si Mihnutu finutu, sa nu mai aiba probleme cu burtica. Cumatra, ceva munca va fi si saptamana asta, distractia o lasam pentru cand veniti si voi. ![]() Eu sunt in verva, am fost si m-am coafat si m-am vopsit, asa ca am moralul ridicat. In plus se pare ca vom mai avea un finut sau o finuta si sunt tare bucuroasa. Va pupic, sa aveti o seara minunata si un weekend excelent! Tinem pumnii Anei pentru evenimentul din weekend, sa fie cu succes! Si distractie placuta celor care participa si se intalnesc acolo. ![]() Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
ADICA MIHNEA VA AVEA UN FRATIOR SAU O SURIOARA???
CUSCRA????
felicitari !!!!
danuta36 spune:
La multi ani fericiti Gabriela draga! Toate cele bune de la noi,te pupam si te imbratisam 

Multa sanatate Sabina!
Erina spune:
Buna seara si de la noi!
Am fost plecate toata ziua. Daria a fost calma per total mai putin ca nu a vrut sa probeze o haina de iarna. S-a intins pe jos in magazin...nu mai spun ca daca ii dai drumul la mina se ascunde printre standuri, noroc ca tropaie sau chicoteste si te prinzi cam pe unde e. De citeva zile a inceput si ea sa accelereze bine de tot, si pe alei in in magazine si trebuie sa tin pasul cu ea.
Luy, Teodora si noi venim sigur. Abia asteptam sa ne vedem miine! Poate se mai hotaraste cineva sa vina!
Emma, sanatate multa lui Andrei! Tare e greu cu puiul bolnavior! Cred ca o vacanta va fi binevenita pentru el!
Mada28 vacanta frumoasa si asteptam vestile despre culoarea caruciorului!
Roxana, sa iti fie de bine infrumusetarile si vreme frumoasa la munte!
Am vazut pozele de la Bran! Ce copii frumosi si jucausi! Am zarit-o si pe Teodora si tortul super delicios!!!
Gabriela sa ai o seara minunata in familie!!!
Mamicile insarcinate, bebelusii vostri misca mult? Mie mi se pare ca misca foarte mult si ma intreb daca totul e OK cu el...
Il simt de dimineata pina seara, seara nu mai spun ce tare misca. La Daria nu a fost deloc asa. Ma gindesc ca nu maninc cum ar trebui sau ma obosesc prea tare.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle