Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)
Raspunsuri - Pagina 15
mihailescu teodora spune:

Gabriela!!!!Sa fii sanatoasa,sa aduci pe lume o mamarutza la fel de perfecta ca Sara
si C sa te adore pina la adanci batraneti
!!!!!!
-am familionu' de la Cluj!!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Noi vom fi prezenti maine!

Abia astept!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Happiness_4_us spune:
Gabriela, iti urez si eu din suflet La multi ani fericiti si impliniti, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun!

Iti dedic o melodie de pe albumul nou al lui Whitney Houston, care mie imi place foarte tare.
www.youtube.com/watch?v=G3BGUC73SKE&feature=fvst" target="_blank"> Like i never left!
Te
cu mare drag!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Multa sanatate puilor bolnaviori si refacere rapida!
Apropos de Whitney Houston, a revenit in forta cu albumul I look to you! Vi-l recomand, este foarte reusit!
Sa aveti un weekend minunat!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
Sabina, multa sanatate si refacere rapida!
Gabriella, la multi ani!
Roxana, petrecere frumoasa la Bran.
Emma, multa sanatate lui Andrei!
Noi plecam maine 4 zile in Parang - la Baia de fier, sper sa ne relaxam si sa avem parte de vreme frumoasa.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Sabina
,sanatate multa!
Am incercat sa te sun,dar cred ca ai telef inchis sau deviat spre un nr inexistent ca imi zicea robotul:,,nr format nu este alocat
''
Mandarina
,petrecere frumoasa!O luati si pe Antonia,nu?Rezista asa la distante lungi?Ca Mihnea nu prea mai are rabdare!
Cumatra
,sa va distrati bine,da?
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
luy spune:
Emma, sanatate multa lui Andrei, of, mititelul ! Nu mai stiu, tu ai reinceput serviciul ? Daca nu, cred ca ar fi o idee buna sa faceti o pauza de gradi de vreo jumatate de an, sa depasiti sezonul virozelor.
Alinkav, tare faza cu vacanta de pe 5 dec !
E gradinita de stat si-si iau zilele acelea libere despre care se tot vorbeste atata ? Ca altfel nu-mi explic...
Duamna Teo, mi-era dor de tine
. Sper ca esti mai vesela decat erai ultima oara cand am vorbit la tel. Asadar maine o sa ne vedem, daaaaa ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
Gabitz de Bucuresti, am admirat si eu operele Elizei!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
luy spune:
Ah, da, am vrut si eu sa remarc lucrarile Elizei 
Bravo, mamico, la cat mai multe proiecte artistice reusite !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Yaia , ohohoh ,m-ai luat tare! Ti-am admirat atitudinea , eu nu sunt asa curajoasa ! Am spus doar ca nu e o tragedie daca faci cezariana ! am fost la dr cu Sebastian , este in regula , hlg a iesit bine . |
Ema, chestia e ca faci haz de necaz si glumesti pe forum, asa ca mine, dar cand vin chestii serioase, trebuie sa judeci drept. Stii cum e, daca fac o tampenie pe pielea mea, asta e, suport consecintele...dar cand trebuie sa decid pentru un pui de om, atunci nu-mi mai arde de glume, ca sunt prea ocupata sa imi stapanesc fundu' ala mare din tzatzit!
numai ca daca te uiti aici, la noi, la odisee, statistic, sunt prea multe nasteri prin cezariana si nu stiu sincer cate au avut cauze reale. Dar la uram urmei si frica e o cauza, nu?
Bine ca e copilul bine, bravo pentru rezultat!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)