Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Azi ma mut dintr un sediu in altul, asa ca voi avea si munca si activitati administrative. Diseara plecam iar la Bran.

In rest suntem ok, exceptand tusea ciudata a lui Andrei. Numai dimineata, 5 minute de tuse iritativa pana se sufoca, si apoi nimic. Nici noaptea nu tuseste. Nu stiu ce sa ii mai dau, iar doctorii zic ca nu are nimic.

Oricum sunt la gradi amandoi. Ieri au avut spectacolul de magie, Alex a fost tare incantata, s-a dat si voluntar la scamatorii. Andrei cica a fost cuminte, a stat in primul rand, si s-a bucurat cand a facut Alex magia.

Gabitz, foarte frumoase lucrarile Elizei. De fapt vazusem de ieri de pe mess. Deci la voi e scoala inchisa? Eu cred ca sunt peste tot cazuri de gripa, mare nebunie.

Sabina, multa multa sanatate, ai grija de tine, sper sa fie totul bine azi, inclusiv punctia. Ma bucur ca ai asa un tonus optimist. De acum incolo sa ai mai multa grija de tine, ca nu e de gluma cu sanatatea.

Gabriela sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Ana, nu iti face griji pentru teatru, ramane la anul. Distractie placuta in Cashcavalia!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

La multi ani Gabriela ! Sanatate si impliniri alaturi de cei dragi !Petrecere frumoasa!

Sabina , refacere grabnica!

Yaia , ohohoh ,m-ai luat tare! Ti-am admirat atitudinea , eu nu sunt asa curajoasa ! Am spus doar ca nu e o tragedie daca faci cezariana !

am fost la dr cu Sebastian , este in regula , hlg a iesit bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Gabriela!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Am avut si noi sedinta cu parintii, si vacanta la noi va incepe de pe 5 decembrie!!!!Si cica daca ar vrea parintii, de pe 21 dec pana pe 23, si de pe 27-30 dec sa se formeze cateva grupe pentru copii!Norocul meu ca o am pe mama, dar altii cum se descurca???As intelege ca de pe 15 sa fie vacanta, nicicum de pe 5!
Da, si sa dam in scris pe proprie raspundere daca suntem de acord sa fim prezenti la serbarea copiilor!

Alina,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Am avut si noi sedinta cu parintii, si vacanta la noi va incepe de pe 5 decembrie!!!!Si cica daca ar vrea parintii, de pe 21 dec pana pe 23, si de pe 27-30 dec sa se formeze cateva grupe pentru copii!Norocul meu ca o am pe mama, dar altii cum se descurca???As intelege ca de pe 15 sa fie vacanta, nicicum de pe 5!
Da, si sa dam in scris pe proprie raspundere daca suntem de acord sa fim prezenti la serbarea copiilor!

Alina,

Chiar ca nu mai ai ce sa zici!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI fericiti si sanatosi, Gabi de Cluj! Sa fii fericita alaturi de fetele tale minunate si alaturi de tatal lor! Numai bine in viata!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, esti o mamica super curajoasa si hotarita! Eu nu credca as fi reusit sa nasc natural, de fapt nici nu am facut-o, Daria avind "doar" dubla circulara de cordon. Eu nu regret nici o secunda decizia cezarienei dar asta nu inseamna ca nu imi este teama de urmatoarea cum mi-ar fi si de nasterea in sine.

He-he...curajoasa nu stiu daca sunt, dar horatata, definitiv! Sora-mea a fost inspaimantata cand am nascut. Ea venea din tara, unde cezariana sta la loc de frunte, ea insasi posesoare a doua, fara motive foarte serioase zic eu. Ma rog. Ea e si mai panicoasa si imi tot spunea sa am grija, ca daca e in pelviana si am motiv, de ce nu aleg cezariana. si eu nu si nu, ca pe mine nu ma taie nimeni, ca daca nu merge naturala tot la cutit ajung, dar macar incerc. si cum am mai spus, imi cunosc corpul destul de bine, stiu sa-i ascult semnele, stiu cand sa bag preventiv un usturoi sa nu racesc, cand sa ma odihnesc sa nu ma epuizez, cand trebuie sa-o iau mai usor sau pot sa trag de corp sa reziste la o lucrare de diploma scrisa noaptea, intre doua alaptari. Cred ca multe din boli pot fi evitate daca nu am fi atat de grabiti sa alergam prin viata si daca nu ne-am increde atat de mult in medicina moderna. Eu urasc spitalele si iau medicamente doar daca e musai, dar daca se poate prevei sau trata cu medicamente sau alimente, de ce sa ma otravesc singura? Dar stiu si cand trebuie sa merg la medic si urmez intotdeauna tratamentul prescris, numai ca nu ajung asa de des la medic pentru ca nu trebuie. A inceput si sotul sa invete de la mine, are mai multa grija de corpul lui, simte cand trebuie si el sa 'ia' preventiv cate un pui cu mujdei. Si el, care se imbolnavea din te miri ce, de cativa ani buni evita racelile elegant. Incerc sa imi invat si copii la fel. E drept ca si mostenirea genetica e ok, nu provenim din familii bolnavicioase. Dar de corp trebuie sa ai grija, sanatatea odata pierduta, greu o mai obtii inapoi!
Auzi, Sabino? Lasa prostiile cu diete si altele, pune-te pe picioare, ca au nevoie de tine copii sanatoasa, chiar daca grasa si frumoasa, asa ca mine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noi avem o frumusete de viroza cu diaree (a si varsat ieri la gradi). Speram sa ne facem bine. Chiar dr ne-a sfatuit sa nu-l mai duce la gradi o perioada.

Multa sanatate tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Emma,ce rau imi pare de bietul Andrei!!!!Asa a fost si Mihnutzu':voma+diaree+febra,doar ca el e f rezistent si si-a revenit f repede,dupa 1 zi de tratament nu mai avea nimic!
Si eu cred ca ar trebui tinut acasa o perioada,pina se reface!

poentru o mamica trista!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput