Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Multa sanatate lui Andrei de Emma si Mihnutu finutu, sa nu mai aiba probleme cu burtica.

Cumatra, ceva munca va fi si saptamana asta, distractia o lasam pentru cand veniti si voi.

Eu sunt in verva, am fost si m-am coafat si m-am vopsit, asa ca am moralul ridicat. In plus se pare ca vom mai avea un finut sau o finuta si sunt tare bucuroasa.

Va pupic, sa aveti o seara minunata si un weekend excelent!

Tinem pumnii Anei pentru evenimentul din weekend, sa fie cu succes! Si distractie placuta celor care participa si se intalnesc acolo.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

ADICA MIHNEA VA AVEA UN FRATIOR SAU O SURIOARA???
CUSCRA????
felicitari !!!!

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Ia te uita ce-mi facusi cumatra
Tre' sa dau cu subsemnatu' p-aici
Nu iubita,nu io sunt cea in cauza(),desi n-as zice PAS,dar nici prea pregatita nu mi's;dar cine-i pregatit vreodata?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello fete dragi, bine v-am regasit !
in juma de ora plecam spre mama, dar am intrat sa urez

La multi ani fericiti si sanatosi draga Gabriela !!!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Sabina, multa sanatate,ai grija de tine, lasa curele de slabire, nimic nu e mai important ca sanatatea !

Luy, multa sanatate frumoasei Me !

M-am amuzat cu reactia prompta a Bikmariei, si io o banuiam pe

Slippers, multa bafta la proiectul cu pricina !

mai fetelor,lasati depresiile! va dau exemplu de optimism, tata (care vedea mereu partea plina a paharului) vorbea cu un prieten, care povestea despre o ruda ca a cam paralizat, se simtea cam rau si tata cica " pai vezi partea buna a problemei, o mana o foloseste bine, un picior nu e paralizat...."

Mergi la inceput

v-am pupat, pe saptamana viitoare !
n-am cumparat costum de fulg de nea, inca,ramane pe saptamana viitoare.
va urez vreme frumoasa si ganduri bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Emma, sanatate multa lui Andrei, of, mititelul ! Nu mai stiu, tu ai reinceput serviciul ? Daca nu, cred ca ar fi o idee buna sa faceti o pauza de gradi de vreo jumatate de an, sa depasiti sezonul virozelor.

Alinkav, tare faza cu vacanta de pe 5 dec ! E gradinita de stat si-si iau zilele acelea libere despre care se tot vorbeste atata ? Ca altfel nu-mi explic...

Duamna Teo, mi-era dor de tine . Sper ca esti mai vesela decat erai ultima oara cand am vorbit la tel. Asadar maine o sa ne vedem, daaaaa ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

sunt doar 8 zile adunate in 2 luni(ma rog noi luam 6)...nu 20

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Gabriela la multi ani, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.

Sabina, inca odata sanatate multa si tine-o tot asa(la moral ma refer)

Roxana, drum bun si felicoitari pentru viitoarei mamici.
Cam ciudata tusea lui Andrei......ori s-a intalnit cu ochioasa????

Luy s-ar putea sa ajungem si noi maine la 11, te sun dimineata pe la 9-10 sa-mi dai amanunte.Sanatate Mariei, sa inteleg ca merge la gradi, deci nu mai aveti decat haraitul acela...poate niste aerosoli v-ar ajuta...mai cere o parere

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, fara suparare, dar prin natura meseriei voastre e normal sa va doara de copiii altora. Cat despre vacanta, hai ca mai ai putin, esti pe ultima suta de metri. Apropos de vacante, e adevarat ca a venit o circulara de la minister cum ca serbarile nu se fac si cu parinti?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Yap... Cel putin la stat serbarile se fac fara parinti. Porcu' e de vina E fresh de saptamana asta. Si de acord si cu durutul de copiii altora. La noi la gradi e o atmosfera de vacanta de zici ca ce-i aia... Nici n-ai zice ca intra in fara plata. Isi programeaza vacantele iar noi ne caram cu copiii la servici o saptamana, plus puntea de 1 decembrie, plus alte "ocazii" de chiul, platit de data asta (vezi ziua invatamantului, a profesorului, a scolii, a cartii si mai stiu eu cate)

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Imi pare rau pentru voi, stiu ca e greu de inteles, dar nu ne-am dorit noi sa fie asa... eu platatesc bona sa stea cu Cristi si merg la munca fara bani in noiembrie, nu era normal sa stau eu cu el daca tot nu sunt platita 4 zile?...nu am cerut noi vacanta........
Oriunde te-ai situa, nu o sa fie nimeni multumit, nici parinti, nici profi, nici ....nici....ma gandesc ca Sim avea dreptate sa-si doreasca sa-l duca pe Stefan in alt sistem.......al nostru este praf.

(07.09.2007)

Cecilia, dar nu-i deloc greu de inteles. Si chiar empatizez cu voi. Ce e greu de digerat (si vorbesc si am vorbit de cazul meu particular, cu gradinita Mirunei), e atitudinea total nepotrivita. Erau fericite ca isi iau vacanta suplimentara! De zici ca banii aia nu contau pentru ele si veneau la servici doar din pasiune. Or fi pui de nabab si nu stiu eu. Dar mi se pare o atitudine total aeriana si nelalocul ei. De sistem nu mai vorbesc ca ma apuca spumele...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

cred, dar acum vorbind siner si mie imi prinde tare bine ziua de luni, mai am putin timp si nu am reusit sa-mi fac nimic la prezentarea lucrarii.....ca sa nu mai spun de altele....nu mai reusesc sa-i dedic lui Cristi decat putin timp, tot timpul am ceva de facut pt scoala, zau daca merita....sa nu intelegi gresit, ai dreptate in privinta atitudinii din gradinita...dar fie ca te bucuri fie ca esti trist tot cu salariul micsorat esti...nici nu sti cum este mai bine.....sigur pt un parinte nu o sa fie usor, as gandi la fel in situatia ta...sper doar sa gasesti o solutie avantajoasa pt tine in acele zile.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ana, te asteptam cu impresii despre cum a fost azi!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Am reinceput cresa dupa 2 sapt de pauza si facut prevenarul. Azi, dupa o sapt juma de cresa, l-am tinut acasa fiindca are o mutime de muci si cam tuseste.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Muci si tuse dupa vaccin imediat sau n-au nici o legatura?
Ma intereseaza si pe mine cum a fost dupa Prevenar, ca as vrea sa i-l fac si eu lui Andrei in Ro.
Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

nu are legatura. dupa prevenar a fost totul ok. A fost la cresa o sapt juma si a luat o viroza urata. nu cred ca-l mai duc. facem o pauza mai lunga sa-si revina ca nu se poate asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Emma,ce rau imi pare de bietul Andrei!!!!Asa a fost si Mihnutzu':voma+diaree+febra,doar ca el e f rezistent si si-a revenit f repede,dupa 1 zi de tratament nu mai avea nimic!
Si eu cred ca ar trebui tinut acasa o perioada,pina se reface!

poentru o mamica trista!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

ce fel de tratament? Ca mie mi-a dat doar furazolidon la 8 ore si oscilo. Atat. Beleaua e ca nu mananca nimic doar bea ceai.

Mergi la inceput