Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Am reinceput cresa dupa 2 sapt de pauza si facut prevenarul. Azi, dupa o sapt juma de cresa, l-am tinut acasa fiindca are o mutime de muci si cam tuseste.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Muci si tuse dupa vaccin imediat sau n-au nici o legatura?
Ma intereseaza si pe mine cum a fost dupa Prevenar, ca as vrea sa i-l fac si eu lui Andrei in Ro.
Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Sabina, multa multa sanatate! Offf, tare ma intristez cand mai aflu de boli. M-am gandit eu ca ceva nu e in regula ca nu a mai postat ieri.
Hai ca tu esti o fire optimista. Trebuie sa fie bine!

Off topic: ma dispera Milka milcilor!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

De azi sunt una posesoare de vaccin antigripal Fluarix, vaccin obisnuit. Ma cam doare bratul dar sper sa treaca pana maine.
Asta ca sa fiu eu impacata ca nu am fost indiferenta la pandemia care a pus stapanirea pe toata lumea.
O sa se vaccineze si sotul iar ptr Andrei vom avea Tamiflu.

Citeam, pe Mediafax, ca de maine incepe campania de vaccinare ptr gripa porcina, si in Ro, si ca se vor vaccina persoane de la 16 ani in sus, cu vaccin produs de Institutul Cantacuzino. E vb despre vestitul vaccin inca netestat pe persoane mai mici de 16 ani.
Si o alta stire ca in Dambovita s-au inchis scoli si licee din cauza de gripa porcina, printre ele fiind si scoala unde invata o nepotica de-a mea, care azi era in vizita la mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara tuturor.
si scoala lui stef e inchisa, cica ar fi fost niste cazuri de gripa...eu cred ca se face mult tam-tam pe tema asta.de gripa normala mor mult mai multi oameni anual si nimeni nu se ambaleaza...asa ca...eu sunt sceptica.nu ma vaccinez si nu vaccinez nici copiii.lor le dau oscilococcinum si influenzinum.
n-am apucat sa citesc din urma, sunt varza, n-am timp de cate as vrea sa fac.
pupici tuturor si multa sanatate.
despre eliza...aici..
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/opere%20eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Seara buna fetelor!

Luy la mine nu e nimic de admirat, daca as fi avut posibilitatea sa o las cu cineva de incredere as fi lasat-o si m-as fi intors la serviciu, dar... asta e refuzam sa o dam la gradinita fie ea de stat sau particulara cel putin pana nu face 3 ani. Si eu sunt un pic dezamagita de mama, dar pe de o parte o inteleg pentru ca are un serviciu stabil si nu vrea sa renunte la el.

Erina sa stii ca si eu sunt tare deprimata si nu sunt gravida, am o stare de numa'-numa', iar astazi ca sa imi puna capac Adelina a fost tare dificila si in parculet si acasa, nu ii intru cu nimic in voie. Se pare ca Ceamica ti-a interpretat visul.

Sabina insanatosire grabnica, sper din suflet sa nu fie ceva grav.

Va doresc de pe acum week-end placut maine seara plecam la tara, dar maine sunt pe drumuri ca am si programare la gine dupa amiaza asa ca o duc la mama pana seara.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Gabitz, si eu i-am dat lui Andrei Oscillo, si profilactic si cand a fost bolnav si la noi a fost frectie la piciorul de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna seara
Si noi ne-am confruntat si ne confruntam cu constipatia. Sunt multe alimente care ajuta la reglarea tranzitului. fasole verde si boabe, mazare, morcov, telina, sfecla, dovlecel. Frcte ca mere, pere cu coaja, portocale, prune uscate, kiwi si smochine ( rol " mecanic" , adica semintele inghitite ajuta la afanarea materiei fecale), carne grasa, peste sarat, inghetata, masline, lapte batut. Anticonstipatie castravete, dovlecei, mazare, venete, praz, spanac rosii. Apa multa plus cereale . Exista faina de orz si se face din ea ori casa ori se pune in lapte. Eu am adaugat si in biscuitii de casa.
Citeam pe aici despre copii care nu prea socializeaza. Bogdan cand vede copii vrea sa vorbeasca. Nu ii scapa un copil pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia, detaliaza-mi te rog asta cu cunosterea corpului ,cu schitza

Razi, tu, razi, Harap Alb, dar cand copilul nu ti-e intors si trebuie sa iei o decizie pentru viata lui...parca nu-ti mai trebuie schita...asa-i?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Ca nu sunt toti medicii la fel, e foarte adevarat, dar majoritatea primeaza.

Nana, eu lucrez ceva care nu are asa mare greutate, dar stii cat de atenta sunt sa nu fac greseli? Si stiu ca mai scapa, dar macar sa scape cat mai putine cu putinta. Dar cand lucrezi cu viata omului, cu visele si sperantele lui, cu trupul si mintea lui? Pai nu trebuie sa verifici de tzspe ori pana sa pui un diagnostic? Daca faci asa o greseala uneia asa mai nebune, ca mine si apoi eu mor cu dintii in beregata ta? Pentru o greseala facuta pe piele mea poate iti bat doar obrazul, dar pentru una facuta pe piele copilului meu sunt in stare de orice! Mai, medicii astia nu realizeaza cat de important e ceea ce fac...zau, ma minunez uneori! Brrr...numai pe mana lor sa nu ajungi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, ce m-am necajit cand am citit de Sabina! Sanatate multa, draga noastra! Sa te refaci repede!

Yaia, Greieras, Erina, Roxana, Ema, Nana

Eu de ieri sunt in prenatal,nu stau in pat, dar relaxata sunt asta e sigur! Am incredere ca totul va fi bine cu mamaruta mea! Sara e dezastru cu lipsa poftei de mancare! Of! Of!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 30 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput