Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, imi dau seama ca adevarul este undeva la mijloc. Dar stii cum e, asa cum tu alegi partea ta de adevar, eu tin cu dintii de a mea. Sunt meserii care prin natura lor cer dedicare in lipsa careia consecintele nu sunt din cele mai fericite. Sa luam spre exemplu medicii, sunt convinsa ca toate suntem revoltate aici de lipsa lor de interes pentru munca si pacienti, si in conditiile astea ne vedem nevoite sa ne lasam viata noastra si a copiilor pe mana lor. La fel si profesorii. Sigur ca sunt mari copiii si sigur ca nici pe ei nu ii intereseaza scoala si abia asteapta sa chiuleasca, dar pe de alta parte asta e rolul nostru al parintilor si dascalilor sa le aratam calea si sa ii tinem pe drumul cel bun atunci cand vor sa iasa de pe el, pentru ca altfel totul se duce naibii. In fine, nu esti tu singura responsabila pentru defectele sistemului, dar e pacat sa fim nevoiti sa cautam schimbarea in exterior cand o putem construi singuri din interior. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Sincer,ai dreptate.....ar fi multe de spus, dar nu pot face nimic, nici eu si nici voi in calitate de parinti, trebuie taiat de la radacina, dar unde este radacina??????
Pt mine a fost un soc revenirea la catedra.......asa cum am afirmat ma mai gandesc daca mai continuu...nu ma regasesc in actualul sistem....si nici nu pot accepta sa-mi bage pumnul in gat sa-i trec...pe motiv nu-i treci nu ai catedra.....sunt multe de spus si greu de inteles si acceptat de mine in primul rand...de voi nu mai spun
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
Gagici, a venit mama cu laptop
Am facut prima transfuzie, ma simt bine, ma sperie ca tre sa fac punctie de la sold si au incercat azi si sunt prea grasuta acolo, LOL:)), cica persoane mult mai solide ca mine fac fara probleme punctia asta.
Maine o sa ma cam bombardeze, in principiu cortizon si dexametazona fiole.Plus transfuzie. Am o grupa mai rara, o negativ, s-a gasut greu, ca trebuie toata formula sa fie compatibila.
Sa stiti ca de la cortizonu de azi nu mai am niciun rid
Va pup si sunt optimista, multumesc din suflet!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
buna dimineata,las cafeluta aburinda pt toata lumea
Sabina multa sanatate,ma bucur ca esti optimista,treci mai usor peste toate ,stai acolo cumintica sa-ti faca aia ce e de facut, sa te puna pe picioare,vei pleca de acolo rosie in obrajori si fara urma de rid
bikmaria spune:
LA MULTI ANI fericiti draga noastra GABRIELA
sa fi fericita si implinata alaturi de familia ta frumoasa.
Nastere usoara,bb sanatos si papicios
Erina spune:
Buna dimineata!
Maria ,multumim pentru cafea!
Sabina,ce usurare sa te citesc atit de optimista!!! Refacere rapida si sanatate multa!!!
Ceamica, minunata interpretarea si sa stii ca nu am nici o umbra de indoiala ca e 100% corecta!!!
Asteptam cu nerabdare reproducerea modelelor Valentino. Te referi la haine,nu la acesorii, nu?
Gabitz, am vazut craft-urile Elizei. Are simt artistic,mi-au placut mult!!!
Greyerash o zi buna si week-end frumos la bunici!
Nana, sa iti fie de bine vaccinul! Ma bucur ca Andrei e bine. Si eu as fi luat aceeasi decizie, de a nu face vaccinul.Faptul ca aveti Tamiflu-ul in caz ca Doamne fereste e nevoie cred ca te mai linisteste.
Despre cazuri halucinante e plin la noi. Si o verisoara a unui prieten a fost diagnosticata cu leucemie, trecuta pe citostatice ca mai tirziu sa faca investigatii in Italia sa vada ca nici vorba de asa ceva!
Yaia, esti o mamica super curajoasa si hotarita! Eu nu credca as fi reusit sa nasc natural, de fapt nici nu am facut-o, Daria avind "doar" dubla circulara de cordon. Eu nu regret nici o secunda decizia cezarienei dar asta nu inseamna ca nu imi este teama de urmatoarea cum mi-ar fi si de nasterea in sine.
Gabriela, relaxare placuta acasa. Si eu sunt convinsa ca totul va fi perfect.
Doresc tuturor o zi frumoasa si numai vesti bune.
Motivatia zilei: http://greatday.com/#ixzz0WfuZqYRB
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Astazi e petrecere la Cluj!!!
La multi ani draga GabrielaSa fii mereu fericita, iubita si implinita alaturi de familia ta frumoasa!!!
Pentru tine, www.youtube.com/watch?v=DP12i9an9mc" target="_blank">Lucio Batistti-Emozioni
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
slippers76 spune:
Sabinutz, multa,multa sanatate! Ai mare grija de tine.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Ana, bagam si noi un teatru pe 5 decembrie? Ca ar fi singura zi in care mai putem si noi si ne prinzi prin Bucuresti. Ma rog, suntem si duminica, insa are Alex party la balet. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Eu voi fi la Cashcavalia Cred ca trece anu' si nu apucam teatru
slippers76 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cecilia L
Imi pare rau pentru voi, stiu ca e greu de inteles, dar nu ne-am dorit noi sa fie asa... eu platatesc bona sa stea cu Cristi si merg la munca fara bani in noiembrie, nu era normal sa stau eu cu el daca tot nu sunt platita 4 zile?...nu am cerut noi vacanta........ Oriunde te-ai situa, nu o sa fie nimeni multumit, nici parinti, nici profi, nici ....nici....ma gandesc ca Sim avea dreptate sa-si doreasca sa-l duca pe Stefan in alt sistem.......al nostru este praf. Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Cecilia, dar nu-i deloc greu de inteles. Si chiar empatizez cu voi. Ce e greu de digerat (si vorbesc si am vorbit de cazul meu particular, cu gradinita Mirunei), e atitudinea total nepotrivita. Erau fericite ca isi iau vacanta suplimentara! De zici ca banii aia nu contau pentru ele si veneau la servici doar din pasiune. Or fi pui de nabab si nu stiu eu. Dar mi se pare o atitudine total aeriana si nelalocul ei. De sistem nu mai vorbesc ca ma apuca spumele...