Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Dragelor, nu am vesti prea bune de la Sabina. Este internata la Fundeni, are anemie severa si necesita transfuzii.
Sabina, tinem pumnii sa fie bine, multa multa sanatate si asteptam vestile bune de la tine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ceamica spune:
Papanash
Erina frumos vis iar grijile sunt justificate ! Greyeras reprezinta cei din jurul tau pe care-i accepti , cei care trebuie sa treaca ,,testul'' pentru a intra in lumea ta minunata -gradina. Nu inteleg de ce ai visat acum asa ceva , doar sarcina este ,,vinovata'' cred. Esti o persoana minunata si eram convinsa ca zidul asa e de puternic. Pupam familia!
din viena nu prea am poze , doar ce m-au pozat fetele , eu sunt localnic. Dar am reusit sa ma indragostesc de vreo doua modele ale lui Valentino si n-am plecat pana nu le-am imortalizat! incerc reproducerea
Gabriela fruntea sus , o sa fie totul bine cu Emma , ai incredere!
Yaia, detaliaza-mi te rog asta cu cunosterea corpului ,cu schitza Glumeam , desi am avut dureri mari de cap in primele zile( a trecut dincolo acul , cazuri rare)recuperarea la mine a fost rapida!
Sabina sanatate multa , cred ca nu e cazul sa te intreb daca apuci sa si mananci?! Stres suficient si k, mg, zn lipsa
Luy, Emma , Roxana sanatate puiutilor!
Pe mine ma pisca rau limba cand e vorba de inavatamant , chiar daca pe acelasi l-am prins si eu !Este doar un mijloc de imbogatire peste noapte ! Eu am fost f uimita sa vad asta cu cata nonsalanta se discuta prin cancelarii cum se face rost de elevi la meditatii ! Si asta fiindca merge !!!!! fiindca permitem asa ceva ! Ca sa nu mai zic ca asta am invatat in ultimul an de facultate !
SA nu dati cu rosii , STIU ca exista si exceptii si de obicei exceptiile sunt cele care sufera!
astazi imi duc flacauasul la dr sa vedem cum mai e cu bubitele si as vrea sa-i fac si niste analize ! Voi ce analize le-ati facut?
Vreti s-o intreb pe dr mea ceva anume?
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Dragelor, nu am vesti prea bune de la Sabina. Este internata la Fundeni, are anemie severa si necesita transfuzii. |
Sanatate multa, Sabina!Offf! Sanatate!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
alinkav spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Dragelor, nu am vesti prea bune de la Sabina. Este internata la Fundeni, are anemie severa si necesita transfuzii. Sabina, tinem pumnii sa fie bine, multa multa sanatate si asteptam vestile bune de la tine. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Multa sanatate!Refacere rapida!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
luy spune:
Offf, Sabina...
Refacere rapida ! Suntem cu gandul alaturi de tine !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Ana, bagam si noi un teatru pe 5 decembrie? Ca ar fi singura zi in care mai putem si noi si ne prinzi prin Bucuresti. Ma rog, suntem si duminica, insa are Alex party la balet.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui luy Va multumesc pentru incurajari - sunteti grozave M-am mai linistit, in sensul ca refuz sa cred ca Maria are asa ceva, mai ales ca singurele 'simptome' pe care le are sunt stagnarea in greutate si racelile frecvente. Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
La astea 2 ne incadram si noi cu brio.
La modul ca dupa prima pneumonie, Andrei a pierdut mai mult de 1kg in greutate si avea 12kg si un pic.
Dupa a doua pneumonie, nici nu am mai stat sa-l cantaresc.
Mi se pare normal la asa suferinta sa piarda in greutate, cum mi se pare la fel de normal, sa puna la loc la fel de greu cum si stransese kg-ul asta. Ca acum daca stau si ma gandesc, a luat 1 kg in greutate in cateva luni, asa ca nu am pretentia ca cel pierdut cat a fost bolnavior, sa il puna la loc inapoi, doar ptr ca acum s-a insanatosit.
Sunt sigura ca si la voi e la fel si ca nu a stagnat aiurea in greutate, la fel cum si racelile si imbolnavirile de la intrarea in colectivitate, sunt normale.
Fruntea sus si fii optimista, mamica de Me.
Ai sa vezi ca Me este sanatoasa si nici gand de asa boala.
Va tare pe amandoua!
P.S. Ptr ca sigur si Andrei s-ar fi imbolnavit imediat dupa ce il duceam iar la gradi, am hotarat sa il tinem acasa. Asta si ptr ca vom calatori prin aglomeratie, in drum spre casa, si e bine sa fie sanatos.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui Yaia [brEu stiti ce nu pricep cu analizele astea? Cum de se fac greseli de astea numai in Romania? Adica aici, daca gresesc, nu nuami ca isi cer scuze, dar investigheaza ei insisi ce si cum. Adica cnad trec valoarea aia de 5 si normalul e 2, nu isi pun problema ca poate ei au gresit, nu mai casca o data ochii pe proba aia? Asa, just to make sure? Adica eu cred ca nu le pasa, poate chiar mai gresesc intentionat, ca tu sa mai faci o data analizele, sa mai dai banii o data. Eu cred ca as reface analizele in alta parte si apoi m-as duce la primii sa-mi dea banii inapoi! Asta ca sunt fata buna si nu-i port pe la Protectia consumatorului sa mai caut sa obtin si altfel de daune... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Sa iti mai spun ca prietena cumnatei mele, a fost anul trecut diagnosticata cu leucemia, in Buc traind, a fost internata si facute teste si analize, chiar sotul si cumnata, anul trecut in vara s-au dus sa-i doneze sange ptr ca au hotarat medicii sa-i scoata fierea ca din cauza ei scadea nr de globule, etc, ajunsese ca nu mai putea manca mai nimic, ptr ca dupa prima inghititura ramanea fara aer si se sufoca. I-au tinut parintii lumanarea de nspe ori.
Sa-ti mai zic ca nu s-a lasat cu una cu doua, si cu ajutorul colegilor, lucreaza la Casa Poporului, a strans bani si s-a dus ptr mai multe investigatii in Franta si, stupoare: nici vorba de leucemie, femeia are Sindromul Sharp, o cu totul alta mancare de peste.
Cum e posibil asa ceva?
Ptr ca in Ro, indiferent ce ai, se rezolva prin operatie sau nenorocind oamenii cu diagnostice si vorbe aruncate la intamplare, care te fac din om ne-om.
Probabil la fel ni s-ar fi intamplat si noua, darca eram in evidenta la Dana Craiu, care a sustinut in ambele vizite facute de noi la ea, ca Andrei are leziune pe creier si musai trebuie operat, ca are ea un prieten chirurg in Germanie.... bla bla bla.
Ca nu sunt toti medicii la fel, e foarte adevarat, dar majoritatea primeaza.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!