Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
"neata burtici si pitici,
Niki, mersi de cafeluta..chiar acum o savurez
Intotdeauna am iubit cafeaua, si acum , pe sarcina, o beau cu o placere la fel de mare![]()
Oanka80 bine ai revenit, dupa absenta de 3 saptamani. E bine ca ai reusit sa-ti aranjezi casuta in perioada asta, ca noi de aici nu plecam, si ne gasesti oricand
Anca
25
Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Sunt intre drumuri, acum m-am intors nitel acasa ca am lasat mare tambalau, dar trebuie sa plec iarasi si chiar nu mai am chef, mai ales ca azi-noapte n-am dormit prea bine.
Am dus fata la gradi si plec la doctora de familie pentru un bilet de trimitere, din pacate, va trebui sa renunt la ea pentru ca-i tare departe si nu pot face tot timpul drumul pana la ea.
Dupa-amiaza am sedinta cu parintii, iar intre timp s-ar putea sa mai fie nevoie de un drum la servici.
Si ieri a fost tot cam asa, dar ma bazam pe saptamana care deabia incepuse.
Acuma, insa, am in fiecare zi program de facut si sunt nitel in pana de timp. Cu toate ca nu mai merg la servici nervii de acolo ma urmaresc in continuare.
Pentru o simpla adeverinta de salariat, care in mod normal ti se da pe loc sau in aceeasi zi, eu trebuie sa astept cu saptamanile.
E tare aiurea, ca-n felul asta nu-mi pot rezolva la timp cu concediul.
Merg sa ordonez nitel casa si intru din nou!
Cristina +17
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ate_09 spune:
neata fetele!!!!!!
Haideti adunati-va la o cafeluta
, un ceiut cald...clementine pt toata lumea ca vad ca sunt preferatele tuturor pe aici. ![]()
Alina2 inca o data bine ai venit!!! Si cand ai timp sa ne mai dai cateva date pt listuta. Eu m-am tot uitat in urma dar n-am vazut daca ai scris sau nu.
25miky felicitari pt pasarica!!!!!! Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara!!! 
Azi nu prea am chef de mare lucru la birou...si am si o zi mai lejera (cel putin pana la ora asta
).
Aseara am fost o harnicuta...am facut sarmalute de post cu ciuperci pt sot, desi eu n-am reusit sa tin nici macar o zi pana acum.Au iesit delicioase!!!!
Aaaaaa...si am avut o tentativa de a-mi face ciocolata de casa...stiti voi din aia cu gust ca batoanele din copilaria noastra.
Dar nu mi-a iesit cine stie ce...adica e f gustoasa dar nu s-a intarit cum trebuie.
Trebuie sa o mananc cu lingurita
.
Cred ca nu a fost foarte calitativ laptele praf pe care l-am folosit...sau am gresit eu cantitatile.
asteptam un
24+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
bobita2010 spune:
Vad (cu bucurie ca nu sunt singura
)care nu a anuntat minunea
, nici eu nu am spus ca sunt insarcinata, i-am spus surorii mele de curand pt ca m-a vazut mai rotunjoara, dar maica-mea inca nu stie am vazut-o eu ca se cam uita dupa mine dar nu mi-a spus nimic
Luni facem morfo fetala si pe urma spunem
Dupa pierderea lui BB anul trecut am zis ca e mai bine asa, o sa le spunem e mai important sa fim sanatosi, e adevarat ca ne simtim f. bine, dar parca imi este frica sa ma bucur, ma panichez din orice nu e vorba ca nu as fi mandra, dar pierderea lui BB in sapt 35 asa cum v-am spus a fost un soc peste care inca incercam sa trecem
Mi-a trebuit mult curaj sa ma inscriu pe forum (si nu glumesc) si acum cand vad un BB ma gandesc la BB-le meu care ar fi implinit 1 an, nici nu am fost la botezul cumnatei mele, si gata ca incep sa plang important e ca acum suntem bine si cu ajutorul lui D-zeu vom fi si mai bine si de Paste o sa-mi tin bebelu in brate .
Liliana e adevarat ca dr. Ion nu e foarte comunicativ din proprie initiativa dar intotdeauna iti raspunde la intrebari, e adevarat ca e destul de aglomerat, dar
asta e .
La prima sarcina desi stiam ca BB nu mai e, am trecut prin chinurile unei nasteri e cumplit sa vezi mamici care asteapta BB langa tine, sa auzi plansete de BB si tu sa astepti sa nasti un BB pe care nu o sa-l poti tine in brate niciodata . Ei bine, atunci l-am rugat pe dr. Ion sa-mi faca cezariana ca innebuneam acolo (aricum nu am fost f. departe) dar a refuzat, mi-a spus ca e mai bine asa, ei bine a fost mai bine asa pt ca m-am recuperat mult mai repede, si nu ar trebuie sa fie afectata nicicum aceasta sarcina,
Andira nu cred ca e nicio problema cu morfo la 23, am citit intr-un articol ca morfo fetala se face intre 18-24 saptamani, iar saptamanile 21-24 sunt ok pt a vedea f. bine BB, dupa saptamana 24 BB creste si nu mai poate fi vizualizat f. bine
asteropipan bine ai venit
DPN 02.04.2010 
bobita2010 spune:
nemary si eu am avut la sarcina pierduta aceeasi problema (stai linistita nu are nicio treaba tragedia mea cu durerea piciorului) durerea pe picior a inceput la mine prin saptamana 28 si a fost destul de puternica doctorul mi-a spus ca se intampla destul de frecvent si ca este posibil ca uterul sa apese vreun nerv si de aici problema cu piciorul e destul de neplacut, dar iti va trece in 2-3 zile de la venirea lui BB oricum cand mergi la control vb si cu doctorul
--------------------------
DPN 02.04.2010 
bobita2010 spune:
eu inca trebuie sa stau in pat cu piciorul, e destul de neplacut
ieri m-a dus sotul meu la servici, apoi a venit seara si m-a luat, dar nu piciorului meu nu i-a fost f. bine, am mers cu o carja, dar ma doara si m-e teama sa nu se fisureze din nou, asa ca o sa mai stau inca o saptamana in pat
DPN 02,04.2010 
loriangi spune:
buna dimineata..si eu savurez o cafeluta cu muuult laptic...
azi ma simt putin mai bine, spun putin pentru ca inca ma doare capul si simt asa o vajiiala , cred totusi ca as avea ceva si cu tensiunea , ieri oscila de la 10.5-11.6 si pulsul 90-104-85..inca mai tusesc si imi curge nasul dar zic eu ca se va rezolva curand, de vineri imi iau si eu cateva zile libere si poate atunci imi revin daca ma odihnesc...
alina2.. bine ai venit sa ai o sarcina si o nastere usoara..
[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
Mami & Iarinutzu
si inca un bebe .......pe drum...
bobita2010 spune:
vreau sa va intreb ceva,
meu e foarte neastamparat, ma bubuie tot timpul - dar pt. asta
, si-mi place la nebunie, numai ca azi-noapte (poate si pt. ca am fost eu obosita) am simtit pulsatii (ca bataile inimii) constante si continue in zona abdomenului inferior deasupra pubisului, e posibil sa fie BB, dar cred ca nu a dormit juma` de noapte, acum nu mai percep pulsatiile astea, s-a miscat BB un pic, dar sunt ok, luni mergem la morfo fetala si marti sau miercuri mergem la doctorul nostru , vom vedea , e posbil sa mi se fi parut mie, voi vedea ce se mai intampla in cursul zilei
_
DPN 02.04.2010 
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Vin si eu la o gura de cafea cu mult lapte.![]()
Ella tinem pumnii la 11 si te astepta cu vesti bune.
Ate nici eu nu am chef de munci azi.![]()
Anca zisesi ceva de niste poze?![]()
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary fetelor, pe mine ma doare rau de tot bazinul pe partea dreapta, spate si se lasa spre picior. mai are cineva asa dureri? La sarcina trecuta nu am avut astfel de dureri. |
Mari, oasele bazinului sau vreun muschi? De obicei durerea care se lasa se propaga de fapt prin nerv si la mine a fost lombosciatica. Pe mine ma durea de fapt partea dreapta a fundului si am crezut ca e de la statul pe scaun, dar cand medicul m-a consultat si mi-a apasat anumite puncte de langa coloana, cam prin zona rinichilor, am crezut ca mor de durere, mi-au dat si lacrimile. Era de fapt nervul meu care atingea coloana...din nou...si durerea se propaga spre fund...La mine a trecut odata cu cresterea sarcinii, cred ca m-a durut in perioada de schimbare a pozitiei corpului si a centrului de greutate.
Sper sa treaca si la tine repede! Trebuie multa odihna, la orizontala daca e posibil, si in caz de dureri mari aici mi-a dat paracetamol 3/zi...probabil in tara poti lua No-spa pt. dureri...cred...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)