Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
andra_s spune:
aaa, am uitat sa va urez somnic pufos 

ne vedem maine la cafea, fara lapte ca imi da arsuri 

POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
stefimic spune:
buna seara mamici,
vreau sa-i urez si eu bun venit mamicii ALINA2, sa ai o sarcina usoara si o bebelina sanatoasa.
LA MULTI ANI! BIANKA sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe bun si sanatos.
subscriu si eu la ce au zis fetele referitor la pangasius, desi cum spunea si VLADI am mancat si eu si piciul la greu intr-o perioada, mai ales ca acum 2 ani era cel mai recomandat pt copii mici, dar asta este nu mai mancam.
acum va las ca eu deja sunt obosita, va urez o noapte linistita.
apropo eu daca fac treba sau merg bebelina mea nu misca, trebuie sa ma intind in pat si atunci incepe sa miste, sper ca nu este o problema, vi s-a intamplat?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
27+
IOANA
Rebiana27 spune:
Nemary am tot uitat sa raspund intrebarii tale legate de durerea descrisa de tine. Cred ca este fireasca intrucat uterul fiind in crestere exercita presiune asupra spatelui si zonei pelviene. Nu stiu cat de certa este ideea insa doctorul i-a spus unei colege ca e obisnuita durerea de acest tip la multipare. Eu simt rarutz durere la nivelul spatelui si atunci cu reflexe pe picior insa daca schimb pozitia in care stau trece, din acest motiv am omis s-o intreb pe dr mea; daca s-ar fi intamplat mai des o intrebam cu siguranta.
E indicat sa te odihnesti, sa-ti schimbi pozitia, sa faci o baie calduta si chiar sa aplici gheata pe zona care doare (daca suporti..)
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Irina important e ca e totul normal
, asa a fost si la mine, eu am avut ce-i drept sumarul respectiv, oricum nu m-a ajutat tare mult. Dar totusi eu am dat 1 milion pentru morfologica. Si eu la 6 mil aveam pretentii.
Vladi tu geloasa pe buricul meu?!
Am mai pus poze de azi cand deja nu stiu unde vrea sa ajunga burtica mea. Pentru noi cele la prima sarcina fiecare zi e o provocare. Azi am fost tare vesela, am zambit toata ziua, desi bebe meu da cu capul in stomacul meu, nu mai conteaza. Incerc sa il conving sa se intoarca.![]()

Adriana de la Pralina pap mereu torturile de ziua mea, de Revelion. Tare bune mai sunt.
Castelana oamenilor minunati trebuie sa le multumesti sa stie inca o data cat de bine fac celorlalti prin cuvintele lor.

Anca si eu mananc citrice si tot clementinele sunt preferatele mele ca se desfac repede si usor.
Eu azi pe langa mancare am mancat 3 clementine, un mar, o banana si o para.
Si bebe nu e foarte grasun.
Cata(Stefimic) si eu obosesc ff repede mai ales daca grabesc un pic pasul, asa ca merg ca o rata incet incet.
Cand mai ai eco?
Andira eu am facut morfologica la 23 de sapt si 4 zile si acolo pe usa scria ca se fac pana la 24 de saptamani.
Michelle si eu am avut pasiunea anticariatelor in faculatate la Bucuresti si asa mi-am facut rost de o biblioteca in camin ca nu imi placea sa stau la facultate la biblioteca. Si eu am facut Litere.
Nu am mai intrat de atunci intr-unul, dar nu e o idee rea.
Vladi si eu sunt din Bacau.![]()

La tensiune eu am 10 cu 6 de obicei, atunci noaptea cand mi-a fost rau a fost 12 cu 7. Sa vedem joi cat e cand merg la cabinet la dra, ca mereu mi-o ia.
Alina2 bine ai venit printre noi!
Si wow sa stai asa aproape de Niki.
Cu virusul noi ne-am mai linistit, ne rugam sa trecem cu bine si pana atunci bagam citrice la greu.
Mari si pe mine ma doare bazinul, dar pe partea stanga, de la dormit doar pe partea aia. Dimineata e crima, dar peste zi ma mai lasa. Pe mine spatele ma omoara in partea de sus si ma mai ia si in partea de jos de la stat pe scaun. Eu zic ca se mareste bazinul. Poate la prima sarcina nu ai bagat de seama.
Andra cand mai mergi la dr sa vezi cum e colul?
Ella joi la cat ai programare? Eu am la 18.30,deci intru pe la 20.00, pe la 10 seara intru si eu sa va zic ce am facut...
Si nu in ultimul rand 
Biank!!!
si te mai asteptam mai des.

Bebe meu sughite de zor, saracutul.
Cata uite eu la birou si uit sa ma gandesc daca a miscat sau nu. In ultimul timp il simt si daca am treaba si asta pentru ca se tot intinde si cum capul e in stomac e musai sa il simt.
Dar asta de vreo cateva zile.
Cam gata cu recuperatul, merg la nani.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oanka bine ai revenit! ma bucur pt vestile bune despre emilia
oana sa.ti fie de bine pestele! burtica e perfecta 
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Roxana pupici multi.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
stefi eu cred ca se misca dar e prea devreme sa.l simti fiind tu in miscare 
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Stefi, stii de ce nu prea misca atunci cand mergi?Pt ca el crede ca il legeni in burtica si doarme.Cand stai intinsa se opreste leganatul si....de aceea se spune ca bebe cand are colici sau vreo suparare si il tii in brate se calmeaza.Oricum in scurt timp va misca si cand te misti.
Oana lasa bebele sa nu se intoarca de acum.Sa stea cu capul in sus pana mai incolo.O amica de-a mea are bebelina intoarsa din luna 5 si ceva spre 6 si e devreme....si apasa pe col.Cat despre eco eu am la 11 asa ca vin repede la raport(asta daca nu mai haladuiesc prin oras).Cat despre viteza mea la mers ma iau la intrecere cu melcii.Sotul meu oboseste ca trebuie sa mearga incet ca mine.Si imi canta un cantecel de copii "Sade ratza pe butoi/Numarand din 2 in 2"
.La mine cel mai dureros e la urcat scarile.Si stau la etajul 4.
cu
George-Theodor
AMR +14 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
25miky spune:
BUNA DRAGELE MELE , VIN SI EU CU VESTI , MI S-A SPUS CA E FETITA SI NE-AM HOTARAT SA O NUMIM ISSABELLA KATY SPARROW , DEBEA ASTEPTAM , NUMAR SAPTAMANILE , M-AM HOTARAT SA RENUNT LA SLUJBA DE LA BANCA SI SA STAU ACASA CU BEBE SI MICHAEL ,FAC O PAUZA DE CEL PUTIN UN AN SA ALAPTEZ SI SA PETREC TIMPUL CU EI , ISSABELLA SARE MAI TOT TIMPUL ,SI MA FAC SA ALERG LA TOALETA . NU II PLACE DUSUL , MA IMBRAC FOARTE LEJER , LA TRICOU CAND TOATA LUMEA E IN PLOVER, CE SA ZIC ... MI-A CAM AJUNS ,DEABEA ASTEPT SA VINA ,SA O STRANG IN BRATE , ASTEPTAREA MA OMOARA , NOAPTE BUNA BURTICUTE !!!
nibi_niki spune:
Neata.fetelor haideti la o cafea cu lapte...Andra..pt tine fara lapte.Sa aveti o zi buna.
.
23+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/