Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioana ai avut ieri eco? sau asa mi s.a parut? roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Nu, nu am avut ieri eco. Urmatoarea eco o am pe 7 Decembrie.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
19+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
Oana nu este recomandat pangasius-ul din motivele enumerate de fete. Drept sa-ti spun si eu am servit o bucatica mititica duminica insa am trecut repede la macrou. Nu am mancat prea mult peste in aceasta sarcina pentru ca am simtit o repulsie fata de tot ce insemna carne la inceputul sarcinii.
Banuiesc ca si tu vei manca atat cat sa-ti saturi pofta (which i totally understand!!
.. si eu poftesc de mooooor la anumite mancaruri) asa ca nu vad sa fie gravisim pentru tine si bebe! 
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
ella eu habar nu am daca citricele sporesc greutatea lui bebe :)
eu stiam ca leguminoasele, orezul, paste etc...contribuie la greutatea fatului si nu numai
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui asteropipan buna fetelor!ma numesc Alina si de cateva zile va tot urmaresc discutiile.f interesant.am si eu o tema pt discutie care nu prea imi da pace in ultimul timp.e vorba de noul virus ah1n1 care pt noi gravidutele e cam periculos.voi ce a-ti auzit? 24+ |
Bine ai venit, la odiseea pruncilor pretiosi!
Sa ai o sarcina usoara in continuare iar printesa sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
19+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanka80 spune:
mamicile mele scumpe asa tare mi-ati lipsit ....

sper ca nu ati uitat dde mine in timpul cat am fost absenta. nu am avut net o perioada si cand s-a rezolvat cu netul mi-a picat windowsul si nu am mai avut timp si de el. azi s-au rezolvat cateva urgente si acum cu scuzele de rigoare am intrat sa va spun ca v-am simtit lipsa si sper sa reusesc sa recperez cumva activitatea voastra de 3 saptamani in urma.
noi suntem bine, crestem pe zi ce trece si eu si maria mea. la ecograful 4 D de duminica am primit si o pozica cu ceea ce se numeste sexul fetitei mele sa nu mai am dubii. mi s-au vacaut multe masuratori ale oaselor si organelor si toate sunt in limte normale. de acum ma las in totalitate in voia Celui de sus. are mititica 940 de grame (+ sau - 150 grame).
am muncit intens pt decorarea casutei mele cu perdele, acum ma pregatesc sa imi iacu covoarele si totul arata in sfarstit ca o casa locuita. am f multe sa va povestesc dar nu doresc sa va obosesc cu activitatile mele de pe drumuri...stiu sigur ca fetita mea va fi incantata de mersul cu masina caci din 24 de ore cam 15 noi suntem pe drumuri in masina....
mai am si o inspectie de dat pe 3 dec si sa va ganditi la mine cu o rugaciune mica sa scap cu bine si oficial de 14 decembrie intru in concediu. eu as mai merge cu drag dar toti ma indeamna sa stau acasa pt binele meu.
va mai spun ca am fost si racita f ff tare dar mi-am revenit dupa 2 zile in care am fost leguma la pat.
am mai avut cateva petreceri pe unde am ajuns si m-am simtit f bine pe ringul de dans si mereu am aceiasi stare de euforie cand imi privesc burtica si ma gandesc la fluturasul meu scump ce mai are asa putin si va aparea pe lumea aceasta unde va fi inconjurat de toata dragostea si afectiunea de care poate dispune un om.
va pup pe toate in parte si sper ca sunteti toate sanatoase, ca nu ati intampinat probleme si ca sunteti la fel de active si puse pe glume asa cum v-am lasat.
o seara cat mai placuta tuturor 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
25+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
ellanik spune:
Ancutzo, bine ai revenit.Ce bine ca e bebelina ok!
cu
George-Theodor
AMR +14 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
oanaiacovita spune:
Fetele, eu am mancat o bucatica cat un snitel, imi placea mult cum arata fileul ala acolo, acum asta e. Mai am o bucatica tot asa mica pentru maine la birou ca nu mai fac altceva de mancare acum ca sunt frnata si promit sa nu mai pap.
Oankaaaa ce dor imi era de voi

. Asteptam poza cu tine si fluturasa grasunica si de ce nu si cu casuta voastra tare aranjata.
Si e destul sa mergi la scoala pana pe 14 dec. E timpul sa te odihnesti.
Merg sa recuperez ce s-a scris azi.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Alina 2 bun venit! Sarcina usoara!
Oanka tin pumnii pe 3 dec. Pentru ce grad sustii inspectia?
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
wow..Oanka80 bine ai revenit!
Ma bucur tare mult ca sunteti bine si bebelina (Maria Emilia) e sanatoasa.., ce bine ca ati reusit sa va aranjati casa..iar din 14 Decembrie vei intra in concediu, super..
e bine pt tine si bebelina sa iti iei concediu cu toate ca iti doresti sa mai mergi la scoala.
Aaa...ma voi ruga ca pe 3 Decembrie sa treci cu bine de Inspectie!
De-acum asteptam sa ne scrii mai des..
Sa ai si tu o seara placuta in continuare!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
19+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andra_s spune:
oanka bine ai revenit! 

ne era dor de tine, chiar ai fost strigata pe aici, pe la odisee. vad ca ai avut activitate intensa, si inca mai ai - toata ziua in masina, aaa. pupam bebelina, sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen. 
si pt ca tot a venit vorba de condus masina, mie dr mi-a interzis condusul, imi provoaca contractii
dar mai fac cate o tura, nu mai mult de 1, 2 km pt ca se ivesc chestii de rezolvat si nu am cu ce sa ma deplasez, sotul este la serviciu ... dar sa vedeti ce se transorma el in sofer personal cand e vorba de mers la dr sau cate un drum mai lung, eheeee, imi dau scaunul pe spate si stau ca la solar, ce bine e 

POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!