Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
irinabobe spune:
Nemary multumesc. Avand in vedere ca eu ma simt bine, si trei eco buni adica chitescu, herghelegiu si pop imi spun col lung…tot asa ma gandeam si eu, insa oricum voi incerca sa fiu atenta la orice semn. Legat de durere eu am dureri de mijloc din cand in cand dar nu se lasa pe picior… nu stiu ce sa zic…probabil ca e normal de acum incolo.
Oanka bine ai revenit! Ce mare e bebelina la mine la 23 de sapt au zis cam 500 gr. Oare asa mult creste in 2 sapt?
Oana cred ca nu e problema daca mananci putin de pofta. Ma gandesc ca oricum dup ace vom naste vom avea atatea restrictii la mancare ca san u aiba bb colici, ca deja ma gandesc ca perioada sarcinii e floare la ureche in privinta restrictiilor alimentare. Asa ca eu zic sa mai profitam acum cat mai putem sa ne facem mofturile…ete ca imi amintii de aripioare kfc
Alina2 bine ai venit si sarcina usoara!
Bianka La multi ani si sa fiti fericiti!
Stefi si la mine bb misca cand stau cand merg nu cred ca l-am simtit vreodata. O crede ca il legan si il ia somnul? #61514;
Oanaiacovita 
Ate si eu o patesc mereu cu cioco de casa…aceeasi problema si inca nu i-am dat de cap
.
22
Rares
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Neata burtici! ![]() Vin si eu la o gura de cafea cu mult lapte. Anca zisesi ceva de niste poze? Oana 26+ Eric Nicholas AMR 13+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana- pus pozici cu burticosu, si pachetul pt patutul lui bebe..cu asternuturi, aparatori, prosopele, etc

Anca
in 26s cu
Codrin (Martin sau Fabian)si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Yaia spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Opaaaa, asta cu averea e o idee. Pe fimea o va chema Bill Gates atunci. Mai trebuie sa-l conving pe Bill Gates ca e grec si am rezolvat problema |
Faptul ca nu e bunicul copilului tau nu pare sa te descurajeze.
Si Bill Gates e prenumele?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
oanaiacovita spune:
Ate, Irina, secretul sa se intareasca ciocolata de casa este cat lasati sa fiarba apa cu zaharul. Eu am 8 minute dupa ce da in clocot. Si ca sa testez daca se intareste, picur un pic de zeama pe o farfuriuta si astept sa se raceasca. trebuie sa fie tare cand e rece.
Anca,acum incerc sa vad pozele dar imi merge ff greu netul.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Vladi si eu sunt din Bacau. |
Eu din Onesti, putin mai la sud-vest!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
andra_s spune:
neata, ce frumoasa-i dimineata!!!
ce faceti voi, cum ati dormit???
stefimic sa stii ca si eu daca stau in picioare sau fac treaba nu il simt pe bebe decat daca cand misca foarte tare. dar in pat sau pe scaun, imediat incep sa simt ce activitate intensa e pe acolo.
oana am mers la dr la control joia trecuta, dar nu am avut inspiratia sa sun si nu l-am gasit pe dr, asa ca m-am intors acasa cu coada intre picioare si ne mai ducem maine. eu cred ca o sa fie ok, nu vad ce nu ar fi in regula cu colul.
burtica ta frumu.
25miky felicitari pt bubulina!
miria bafta azi, ai o gramada de drumuri de facut. 
ate eu nu sunt adepta dulciurilor, dar cand am citit de cioco de casa ... am inghitit in sec
, cea cu nuci e dementiala. cred ca rasfoiesc prin cartile cu retete si ma apuc sa fac.
loriangi nu ti-ar strica cateva zile de odihna. 
anca frumu foc burtica, 

POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
ate_09 spune:
oana multumesc de sfat!!!!Data viitoare cand mai fac am sa tin cont!! 

A fost prima oara cand am facut cioco de casa...asa ca nu ma asteptam sa iasa chiar din prima
. Oricum e delicioasa chiar daca o mananc asa cu lingurita. Dimineata mi-am intins pe o felie de paine si am mancat ![]()
.
anca am vazut pozele!! Foarte frumoase lucrusoarele...iar de patut nu mai zic!!!!! Sa le poarte bebelina sanatoasa pe tine!!!
asteptam un
24+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
GabyHila spune:
Neata:)
Am baut si eu cafeaua. Multumim:)
Eu am stat ieri acasa si azi ma simt mult mai bine. Nu e degeaba programul ala de 6 ore facut si cred ca o sa il rog pe doc sa il adopt.
Fetele din Rhodos:) ce v-ati gasit aici! f misto:) o sa va plimbati pruncii prin parc la caldura! ce invidioasa sunt pe aerosolii care ii faceti la mediterana!:)
Eu imi pregatesc un shopping list pe mothercare din Anglia. Il rog pe sefu meu sa mi le aduca din Anglia ca vad ca nu vor sa trimita si in Romania. :) Preturi mult mai mici decat pe aici si chiar nu a chef sa ma mai enervez prin magazine. am gasit niste scumpeturi, de zici ca Bill Gates ne cheama pe toti:))):)))
Eu am o burta cat China... nu mai pot sta normal pe fotoliu. ma tot chinui sa ma ridic si sa ma intorc. Plus ca orice miscare a bebelinei imi produce durere prin burta. Nu rau, dar destul cat sa imi ia mintea de la orice fac.
Am rezolvat si problema mea stringenta cu facturile si incep sa ma gandesc sa imi pun biroul in ordine pt prenatal. e clar ca sunt cu mintea in ceata si mi-e frica sa nu o mai gafez mai rau.
Pe mai tarziu 
Fetita mamei de 25 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
honeybaby spune:
Ma alatur si eu celor fara chef de munca. De la 8 pana acum am muncit prea mult, asa ca acum sunt la masa
Anca Frumoase lucrurile lui bebe. Acum nu te mai poti oprii??
Si burtica cea mare e la fel de frumoasa.
Miria- mergi incet si bucurate de aerul curat si de soare , cand o sa apara, daca apare.
bobita2010- bafta la eco luni. O sa fie bine.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
GabyHila spune:
Honey:) sa vezi ce lene te apuca peste 5 saptamani.... pfuaiii
Fetita mamei de 25 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com