Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 6
oanagabriela spune:
Antonia este tot acasa, are o viroza...Este deja mai bine, dar o tinem si miine, ca sa se puna pe picioare. Anul trecut a lipsit doar o singura zii de la scoala, si acum s-ar fi putut duce, dar de cind cu gripa asta pacatoasa suflam si in iaurt.
Despre cadouri: noi i-am luat o pianina electrica de la WalMart, niste masinute (uitati link-ul sitului cu promotia pe care am ales-o, le-am primit in citeva zile):
http://www.diecastmint.ca/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=1619
Ei ii plac masinutele, mult mai mult ca papusile (papusi nici nu prea are, doar citeva Barbies).
La Cosco se pare ca au adus o editie speciala Ti Tin cu toate benzile desenate, la 100$. Am pus-o si noi pe lista...
La Mos Nicolae ii dam o trusa de tuburi de culori si o carte.
columbiana spune:
LA MULTI ANI juniorilor: Julia si David
Ionela, nu-mi aminti mama de ninsoare ca deja imi tremura sezultul cu gindul la sofat .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Pucku spune:
vai ce mi-atzi facut cu cremele si torturilea alea
ce blat folositi voi la tort? eu nu am facut niciodata
Lorelai ce prajituri pui la congelator?
ca fie-mea uite tocmai ma intreba ce prajituri facem anul asta de Craciun, si i-am zis ca nu cred ca facem, dar a zis ca sa gasesc o reteta de masina de paine, sau mixer si care sa se faca cu forme si numai sa supervizez ca facea ea restul cu tati....any ideas?
licorni movi am vazut la toy's ur us de curand, cred ca aveau si roz, am cumparat si noi unul
Ange da da asa ceva vreau, s-ar bucura enorm
pe mine m-a scos sotul la mall sa-mi cumpar tzatzarnitza de laptareasa si nu am gasit
vai ce m-am enervat, aveau 3 modele mari si late la thyme maternity, acum sa vad unde mai gasesc in orasul asta
ma duc la culcare, maine va spun cum a fost la scoala cu buletinul
ah, eu cred ca am citit pe diagonala, deci Denisa si Oana, copiii sunt/au fost bolnavi? Sanatate
si de asta imi aduc aminte ca citisem cu peritonita la Luca, sper ca sunte-ti bine acum, verisoara mea a facut a stat o vara intreaga in spital ca nu i se absorbeau nici firele.....vai cat a mai suferit
pe mine m-a apucat la scoala in clasa a 9a, noroc ca eram la 15 metri de spital , nu-mi mai aduc aminte decat ca am intrat, au sunat la ai mei la servici si eram in sala de operatie gata de atac inainte sa ajunga ei la spital, mama semna hartiile, si anestezistul ma intepa....brrr
fratele meu a fost mai chinuit saracul, avea 4 1/2ani cand l-au operat de apendicita, a stat singur in spital saracul...mama era insarcinata cu mine si acum imi povesteste ca l-a adus acasa si s-a intors apoi sa ma nasca pe mine....
Olga cum sunteti? nu mai scrii nik? ce face boieroaica?
ps eu tot editez mesajele ca vad ca mi-e foame de litere....
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
mimitete spune:
Ktrinel, LMA lui Julia.
Multumesc tare mult de urari, m-ati emotionat.
Dana, vin la intilnire pe 11 asa ca sper sa ne vedem inainte sa pleci.
Eu n-am cumparat nici un cadou inca si sint si in pana de idei. Am o prietena si vecina care cumpara toate cadourile din iulie-august, ma complexeaza total.
David vrea "une planche qui vole" si un ciine dar se multumeste si cu hamster. I-am explicat ca nu exista o plansa care zboara si mi-a zis ca nu exista la Toysrus dar Santa poate sa faca orice ce isi doresc copiii.. Sora-sa vrea un telefon celular (altul !! ca ala care l-a primit in august nu e suficient de cool... plus ca l-a scapat de citeva ori bune pe jos si arata ca dupa razboi) si monetar, cit mai mult.
pitilache, ai primit feedback?
Oana, cum se simte Antonia?
Lorelai, imi pare rau ca nu a iesit cu Vanessa. Am asistat si eu la o scena similara cu ceea descrisa de tine dar in ICU si mi-a setat prioritatile pe viata.
Miine e Sf Ecaterina asa ca La multi ani printesei Catrinel de Simonna. Simo, nu te mai minuna de unde stiu eu asta cind eu nu stiu nici macar sfintii copiilor mei ca m-a sunat mama sa-mi spuna sa te sun.
Pucku, eu nu stiu jocuri de DS pt copii asa de mici. Pe ala cu catei pe care il are Maya il are si Anne dar voi aveti catel adevarat nu surogat din asta DS.
Eu cred ca e ziua lui Lisandru in curind ca imi aduc aminte ca era noiembrie.
Pucku spune:
Mihaela c'est pas grave ca am un caine adevarat ca doar nu stie decat cateva comenzi.....poate totusi exista in varianta cal, sau alt animal
Pana acum tot Adibou ma inspira
si vreau musai pt DS ca altfel acapareaza calculatorul si nu mai ai loc nici sa asculti o muzica daca se pune la joaca
David e total cu la planche qui vole
hamsterii sunt faini, nu costa mult, nu ocupa mult spatiu, dar cam capseaza unii, recomand cu caldura un sobolan, traieste si mai mult si sunt superi inteligenti...ii poti invata sa manance din mana, sa se dea cu o minge prin casa, sa inoate in cada....le puti face labirint...ce mai un caine in miniatura
eu imi tot doresc unul dar nu am voie ca lucrez cu ei la servici, dar si cand m-oi muta din animalerie ...sa vezi atunci
deci vad ca mai avem sarbatoriti, asta e luna aniversarilor la sezatoare
David, Catrinel si Lisandru
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
laurajr spune:
Monicutza, tu stii ca eu raspund cu intarziere, so...eu cred ca toate mamicile au aceeasi dilema, sa tina o balanta intre familie-job si sa-si pastreze calmul mereu si in orice situatie.
Problema noastra e ca suntem perfectioniste, vrem sa excelam in toate, si nu prea reusim, si in final renuntam la ceva...de obicei la bucatica de timp pe care ar trebui sa ne-o alocam noua.
Eu dupa primele 6 luni de viata ale lui David, care s-au dovedit a fi un cosmar si o sursa de stress continua, am hotarat sa cer ajutorul...de atunci am noroc ca mama e la noi si ma poate ajuta, pur si simplu nu vreau si nu mai pot sa ma intind ca o rama ca sa fac de toate. Uneori e bine sa ne recunoastem slabiciunilesi sa cerem ajutorul, sa impartim sarcinile, ca la sfarsitul zilei ajungem sa picam in nas si lucruri inca ar mai fi de facut.
Si stai linistita, daca nu plangi pe umarul nostru, atunci unde ? Nu e asta terapia noastra ?
Rocs, sanatate mezinului ...ce noroc ati avut...a fost operat imediat, nu ? Cum se simte ?
Podeanu, ma bucur ca te simti mai bine, vezi ca trebuie sa te faci bine pana la Rev...unde-l petreceti anul asta?
Ione, ma bucur ca ai aparut, asa mi se intampla si mie, raman in urma cuc ititul si apoi imi ia 2 zile sa recuperez ce n-am reusit in 2 saptamani...
Ritah, bine ai venit iara pe la noi...au sosit socrii tai deja sau ai ati chiriasi ? Cand ne povestesti ce renovari ai facut la casa noua ? Sper ca n-ai de gand sa ne scrii iara dupa 6 lui, nu ?
Pitilache, iti tinem pumnii sa termini lucrarea cu brio si cu nota maxima !
Ktrinel, La multi ani Juliei, sa-ti traiasca, sa creasca desteapta si inteleapta ca mamica ei !
Si eu va multumesc de urari, maine feciorasul nostru implineste 3 ani...ce repede a trecut timpul...parca mai ieri ma plangeam pe-aici de dermatite, alergii, primii pasi, primii dintisori...
Saptamana trecuta nu am mai intrat pe forum ca am avut o saptamana tare grea: luni dimi am aflat ca a murit o cunostinta de-a mea, un barbat de 48 de ani, care era aici singur, divortat, si descoperise in vara ca are cancer...s-a stins tare repede saracul, si ce om extraordinar era...la-m intalnit doar de 2 ori dar m-a impresionat prin felul lui de-a fi...dar cel mai mult m-a impresionat durerea lui de a fi singur aici, printre straini, bolnav...noroc ca ai lui colegi de serv la-u dus la spital, la medici...rau e sa fii singur si bplnav, nici nu va inchipuiti...
A 2 zi am aflat ca seful meu, baiat de 40 de ani, a facut un atac de cord usor, a stat internat in spital, i s-au facut investigatii si acum se recupereaza acasa...cu atatea vesti proaste ( ca vorbind cu alti prieteni, fiecare mi-a zis de alte persoane care s-au imbolnavit pe neasteptate ori au facut atacuri cerebrale la varste fragede) am decis cu sotul sa mergem la Toronto, intr-o mini vacanta la prietenii nostri.
Baietii au luat copiii la Body works exhibition, unde a fost bestial, au fost atat de incantati, imi povesteau cu lux de amanunte despre cadavre, cum se vedea sistemul nervos...bleahhh.
Noi fetele ne-am recuperat psihic prin shopping, a fost un warehouse sale de cosmetice unde am rupt cardul, mi-am luat Poem, parfumul meu de suflet plus o mie de alte chestii, iar apoi am fost la muzeu, aka Yorkdale Mall.
Asa ca parca ne-am mai revenit din melancolie, nu avem ce face, asta e viata, dar cert este, cat suntem sanatosi, sa ne bucuram de ce avem .
Va pupez ca noapte tarziu!!!
Ktrinel spune:
multumim din suflet pt toate urarile
am tot sarbatorit de cateva zile incoace...sper 'disperarea' copilului care nu mai intelegea cand e ziua ei , de fapt ...
LA MULTI ANI mimitete! mi-ar facea placere sa ne revedem ...dar nu pot promite nimic pt urmatoare intalnire, pt ca asta e ultimul wend liber oficial, tatal Juliei se intoarce definitiv in Ro ...so...nema wenduri libere...
LA MULTI ANI David si Catrinel !
cred ca Lisandru e pe 26 nu ? LA MULTI ANI si lui .
i feel very weird ...asa ca ma retrag .
rocs02 spune:
Multumim mult tuturor fetelor care s-au gandit la noi pentru urarile de sanatate si gandurile bune.
Suntem bine acum, am venit acasa duminica si piticul a fost fericit sa-si reintilneasca jucariile si mai ales pe iubirea lui ..."garbage truck". Saptamina trecuta n-a fost prea usoara, startul in recuperare s-a dat greu, probabil unde si era foarte speriat de toata lumea care se perinda in jurul lui si de aparatele la care a fost conectat pina simbata. Laurajr, tu intrebai, da, a fost operat de urgenta, medicii s-au miscat foarte repede pentru ca nu au stiut cu exactitate ce este pina nu l-au operat. Pentru ca dupa toate testele facute, nu au putut pune un diagnostic exact si asta a fost cel mai scarry pentru noi. O surpriza de mare proportii, dupa cum zicea medicul,a fost ca era perforat, pentru ca Luca topaia in pat si se juca cu truck-urile cu putin timp de la operatie.In fine, totul e bine cind se termina cu bine, insa indiferenta si lipsa de profesionalism a primei doctorite care l-a "consultat " ne putea costa. Factorul timp a fost f. important in cazul nostru.
LauraB,da, am fost la Children's in Vancouver.Excelenta echipa care s-a ocupat de Luca.
Dar o saptamina petrecuta la spitalul de copii, unde am vazut cazuri care mi-au frint inima, m-a facut, asa cum bine zicea cineva, sa las neimplinirile si supararile la o parte, si sa ma bucur ca acum suntem sanatosi si asta sa fie goal-ul meu de acum inainte.
Acum suntem back in business, Luca isi recapata energia in fiecare clipa, mai stam maine acasa si de poimiine inapoi la treaba. Asta daca m-or mai primi inapoi, dupa aproape 2 saptamini de absenta
.
Sa trecem si la lucruri mai vesele, cum ar fi Craciunul. La noi suna cam asa:
Luca 3 ani jumate Lego ville firetruck + un trio package de la Fisher Price cu un aeroport + un autobuz cu burduf ( asta e comanda expresa, inca nu l-am gasit oriunde m-am uitat ptr ca burduful e esential). S-ar putea sa mai adaug un pian micut poate asa o va lasa pe Julia sa practice in liniste la keyboard.
Julia 6 ani -un set de la Pet Shop + un joc de acolo + real fur pet ( ca m-a innebunit cu asta de citeva luni ).Isi doreste si un DS dar cred ca mai asteptam un pic aici.
Si eu, ca si Donia, merg cu ea prin magazine sa vad cam ce si-ar dori, si apoi tai sau adaug pe lista.
Pentru "copilul" al mare, habar n-am inca. Stiu ca si-ar dori un GPS, dar mi-e cam teama sa nu aleg prost.
Am vazut ca sunt si bolnaviori pe aici. Multa sanatate si refacere rapida!!
"La multi ani " si lui Mihaela (mimitete) si lui Andrei de maru !! Parca felicitarile sunt valabile 8 zile inainte si 8 dupa, nu?
si cretofolinei Julia de ktrinel !! La noi, pe coasta asta e inca 24, asa ca ma incadrez . Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai grija de mamica ta sa-si pastreze mereu zimbetul pe buze.
Ktrinelule sa-ti traiasca printesa!
de asemenea si lui David de laurajr! Wow... 3 ani deja! Flacau in toata regula ! Sa petreceti bine si sa dansati pina la ziua!
Cam atit am putut sa-mi amintesc. Da' ziua lui Lisandru cind e sa nu-l sar? Ce inghesuiala in noiembrie
Ma retrag acum sa profit si eu de o noapte intreaga de somn, sper!
Pupici si aveti grija de voi.
Ica 1975 spune:
Laurajr, La multi ani lui David!
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
oanagabriela spune:
La multi ani pentru Julia, David si Lisandru ! Sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa aiba mult noroc
Miss Z, sa cresti mare, frumoasa, desteapta si sa ai mult noroc !