Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 7
pitilache spune:
La multi ani, David! Laura sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos! Wow deja 3 ani! Cand a zburat timpul asta... Ai dreptate, sanatosi sa fim cu totii, ca in rest le-om ducem pe toate!
Simo la multi ani printesei tale de Sf. Ecaterina!!!
Rocs bine ca s-a rezulvat cu brio pana la sfarsit. Care au fost simptomele? Sanatate multa lui Luca si recuperare rapida!
mimitete nu am inca feedback, din pacate. Sper sa primesc totusi macar saptamana viitoare caci pe 10 dec o sa prezint si apoi am pana pe 15 dec sa submit lucrarea. Mai am un pic de timp dar asa de repede zboara...
Multumesc tuturor pentru urari si eu sper sa se termine cu bine totul. Mai tineti minte cand ma plangeam la voi de oboseala, cand in primele 2 luni mergeam si la servici de la 7 dimineata si apoi la scoala? Si cand am plecat aproape 4 luni??? Nici nu stiu cum am reusit dar voi m-ati ajutat mult de tot asa ca o pentru fiecare dintre voi caci ati avut mereu un cuvant de sustinere pentru mine. Acum mai am mai putin de 3 saptamani si gata! Parca nici nu-mi vine sa cred.
Lorelai sper sa reusim sa ne vedem macar pe fuga pe 4 dec. Pupici printeselor tale!
simi spune:
La multi ani! pentru David, Lisandru si printesei Catrinel!
La multi ani! Juliei de Ktrinel!
Ktrinel, nu te-am vazut vineri, ai venit cumva? Poate stabilim ceva...
Oana, multa sanatate Antoniei! Mai bine ca puteti s-o tineti acasa, e mai sigur.
Noi suntem bine, ne-am vaccinat simbata, dupa indelungi framantari si deliberari am decis sa-l facem (Alice si cu mine doar, baietii nu vor s-auda, in schimb)
Pitilache mult succes cu lucrarea!
Merg sa fac smotrul de rigoare! Va pup!
Smile,tomorrow could be worse!
columbiana spune:
Voi subliniati cumva la job ziua de 1 Decembrie? ma bate-un gind sa aduc ceva de rontaiala colegilor, dar nu stiu daca merita efortul.
ma doare capul si pe mine de cadoul de Mos, Tudor binenteles ca tot WII viseaza, dar cum are deja in pusculita 120$ il las sa "munceasca"mai departe singur pentru; daca inainte tot protesta, acum se plinge ca nu are mai des examene , sa-si adune banii singur; tot din categoria realizari ma mindresc ca in sfirsit isi face singur lectii; la sugestia acompaniatoarei lui ce-i in concediu acum am cumparat o agenda Garfield si duminica, dupa ce le termina pe cele de scoala planificam impreuna ce va lucra in cursul saptaminii, si asa are deja scris in fiecare zi in agenda pagina/culegerea/studiul de facut; e prima metoda care merge, cu temele la noi
am hotarit sa nu ma mai enervez anul asta, pentru ca a adus doua examene unde a fost notat clar sub, cu citeva greseli imaginare la fiecare (cuvinte scrise gresit cind de fapt erau corecte);
am intrebat-o pe tuta lor de invatatoare de ce si replica fost strecurata printre rinduri: "pentru un copil cu diagnostic psihologa scolii mi-a spus ca 75% media este peste normal ", si ca va reviza mai bine urmatoarele examene, dar ca l-a penalizat pentru scris neingrijit; al naibii de caligrafie ingrijita au quebsii din jurul meu ; sper sa treaca anul asta scolar cumva.
vreau sa va mai intreb daca ati auzit ceva de scoala secundara Sophie Barat din Montreal (Gouin est)?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Diana2007 spune:
La Multi Ani pentru toti sarbatoritii lunii Noiembrie ! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de sanatate si armonie in familie !
Nu stiu daca ajung pe 11 la intalnire, ca ar trebui sa vin din nou cu trupa si nu vreau sa va stric din nou terapia. Vineri seara clar e "girls night out" !
Si dat fiind ca suntem in plin proces de potty training o sa fie si mai fun decat data trecuta la resto, asa ca mai bine stam acasa.
O sa incerc sa mai scriu, de citit sunt la zi dar e mai greu cu redactatul.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
nelia spune:
La multi ani, David! Laura, sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos!
Simonna, la multi ani lui Catrinel de Sf. Ecaterina!
Lorelai spune:
La Multi Ani pentru toti sarbatoritii lunii Noiembrie!!!
rocs, ma bucur ca mititelul e bine. oana, insanatosire grabnica Antoniei.
roxana, ne vedem cind vii, sa-mi scrii amanunte.
Ione, din pacate soacra e clasica "poama ... " ma toaca pe indelete, noroc ca am servici si nu o vad decit citeva ore pe zi. in plus, v-am zis ca mi-am facut provizii de "Good Mood" tea.
Puckule, esti mortala cu sobolanul. mie mi s-a zburlit parul pe spate, nu cred ca as putea avea pet un sobolan. fetele mele vor pesti. le-am promis ca primesc pesti daca 7 zile nu se cearta/bat/imping/vorbesc urit/trag de par etc. sa va zic ca nu am trecut pina acum de "day 1"? le-am auzit intr-o zi vorbind intre ele in soapta "Maya, don't push me because she will see us and we are back to day 1". dupa cum se arata cred ca mai trec citiva ani pina primesc pestii.
despre prajituri: se congeleaza orice fursecuri, aluat dospit (cozonac) sau chec, praji cu creme de unt, placinte. nu se congeleaza: mousse cakes sau alte creme care nu au unt (de budinca, de ex.)
de ex eu am congelat amandine. retea mea face 24 bucati, nu are cine le minca pt ca fetele nu maninca praji (decit cookies si cozonac) iar sotul nu maninca ciocolata. eu "ma lupt" cu dulciurile la noi in casa.
Podeanu spune:
Lorelai, sunt mortale fetele tale.
Mie nu numai ca mi s-a zbirlit pielea dar mi-a venit si sa la ideea unui sobolan in casa. Scuze Pucku! Am avut hamster, l-am rasfatat , am plins cind a murit dar era asa dragalas.
Lorelai trimite si la Montreal niste amandine, nu le refuz.Am mincat odata de la Camelia, delicioase. Mi-a dat reteta, nu au iesit ca ale ei asa ca nu am mai repetat.Asta cred ca o sa maninc din greu la Romanica, desi am inteles ca nu mai exista cofetariile traditionale.
Lisandru e pe 28, nu?
Mihaela de abia astept atunci sa ne intilnim.
Laurajr anul asta fac rev la restaurant in Bucuresti.
Sanatate la toti bolnaviorii.
David, La multi ani, sa cresti mare, voinic si sanatos. Laura sa va traisca.
Simona, sa-ti traiasca si tie minunea, rau imi pare ca nu am ajuns s-o vad personal.
Ione, esti asa placuta la citit, cum abordezi tu pe toata lumea
Roxana, normal ca te-am sustinut ca doar tu ne-ai "plimbat" si pe noi prin juma de Europa.
Simonna spune:
Multumim de urari, nici nu le-am zis baietilor de Sfinta Ecaterina - drept ca nu stiam ca e si sarbatoare ortodoxa, noi am aniversat mereu ziua in sine, pentru bunica mea, care era reformata - spuneam ca baietii mei o sa-mi explice iar ca m-am transformat intr-o closca de mama... Ca o rasfat pe miss de n-are aer... o si rasfat, recunosc!
Ktrinel, fericire si sanatate pentru Julia! Restul vine, mai incet, mai repede, se lamuresc apele. Cum bine spuneai tu, inima ta sa fie impacata! La multi ani inca o data!
Laurajr, nu-mi vine sa cred ca David are 3 ani! LA MULTI ANI! (In capul meu tot bb e, ca nu-s cum da' n-am reusit sa ma uit la pozele voastre de cind era bb :). Sau am vazut si n-am facut trecerea in capul meu, nu mai stiu.
Mimitete, chiar aveam o angoasa de unde si pina cind... asa ca pupam pe Bunica si ne pare bine ca s-a gindit la noi!
Rox, iti tin pumnii tare sa ai succes cu lucrarea si pe urma... cimpul muncii te maninca!
Diana, nu ma lasa singura cu bebel la resto, svp! Mai vb. pina atunci, eu vreau mult sa merg, Catrinel nu doarme seara, e cam fussy, dar daca o tii in brate suporta binisor... Asa ca sint hotarita sa merg si, daca lucrurile scapa de sub control, o tip in scaunul de masina, dau muzica are si hei-rup, acasa cu noi.
Ione, matale n-ai ce face? Zapada-ti trebuie???? :)))) Eu ma tot uit pe geam in fiecare zi si tot sper ca nu servim inca... Stai usor, ca o data ce vine nu mai pleaca.... In fabruarie ti-e frig rau, in martie ai schiat destul deja, in aprilie esti plictisit pina peste poate iar in mai iti vine sa-ti zbori creierii cind vezi ca tot mai supravietuieste un banc de zapada pe ici-pe colo...
Ana, ce rau imi pare pentru scoala... Eu am experiente extinse cu de-astea cauzate la cap, dar a ta bate recorduri!
Oana, cred ca era in mesajul ala in care s-a sters aiurea, ziceam ca eu sint maaare fan Antonia, o regasesc intotdeauna cu mare placere. Si, de la tine, o sa am nevoie de-o sesiune intensiva pe tema "cum imbracam fetitele"
Craciun ziceti? Pai sa va spun eu: Radu nu ne spune ce-i cere lui Mos Craciun ca sa fie surpriza pentru toata lumea!!!! I'm doomed! Pe bune. Nu vrea nicicum sa spuna, ne da indicii dar nu e explicit, stim ca-i o cutie neagra :))
Bon. Ma duc sa vad ce face Sarbatorica, shoot!, ca ea e in dormitor si eu in basement si n-am monitorul la mine, imi merg furneza si dryerul in cap... sper ca inca doarme :)
Doarme, Slava Domnului. Ca ma mustra constiinta de cum stau eu aici la povesti si ea cine stie de cind e suparata in dormitor...
Pupici,
S.
nelia spune:
Lisandru e pe 27, 2007, la 12.07! Doi ani, nu-mi vine sa cred!
OlgaTarziu spune:
La multi ani, David! Sa-ti creasca baiatul mare si sanatos Laura.
Pucku merci de intrebare. Am trecut printr-o gripa cred. Baby sitera lui Tony a fost diagnosticata cu H1N1. Noi am facut forme usoare, ea a fost super rau. Apoi am facut finalmente vaccinurile de la 6 luni(lasa ca-s primite si la 7 1/2) Apoi boieroaica s-a intarcat dupa ce m-a muscat bestial 3 zile. A decis ca nu mai vrea san si gata. Si eu plangeam de durere si o rugam sa ia sanul care era pe cale sa explodeze. Avem o saptamana jumate de mancat formula. Ca si cadou special de trei zile ma dor sanii foarte tare desi am avut grija sa scad productia de lapte, pompat putin, varza, etc am fost azi la doctor ca nu mai pot sa-mi ating sanii. Am facut mastita asa ca am inceput tratamentul cu penicilina. Se pare ca-s foarte rau ca zicea tanti ca daca se inrautateste situatia sa merg urgent la spital ca s-ar putea sa am nevoie de cutit. Cam astea noutatile.
Va las ca miauna bursuca.