Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Sotului meu vreau sa-i iau o geaca si un rucsac asortat, nu stiu daca voi avea cu ce, dar mi-ar placea sa i le pot lua pe amindoua... ca de dorit isi doreste arbaleta. Iar eu as vrea un parfum, mi-e dor de el, a fost parfumul meu preferat ani de zile... si Octav isi aduce aminte de el, stie el de ce.... Parfumul se numea www.jmc.com.pl/produkcje/orif-lato98/images/aspasia1.jpg&imgrefurl=http://www.jmc.com.pl/produkcje/orif-lato98/pages/ascii/asp-w.htm&usg=kiNw1sxEXTRWywn8jyIkOBcgkxc=&h=360&w=510&sz=44&hl=en&start=1&um=1&tbnid=X0--BpGouEzJrM:&tbnh=92&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3DOriflame%2BAspasia%26hl%3Den%26sa%3DN%26um%3D1" target="_blank">Aspasia de la Oriflame, nici nu stiu de unde se mai poate cumpara.
Noi chiar acum, in drum spre casa, am avut o discutie despre Mos Craciun. Le-am testat pe fete, sa vedem de spun. Agata a zis ca ce, exista Mos Craciun... i-am raspuns cu aceeasi intrebare de anul trecut: dar tu ce crezi, exista? Dupa un moment de gindire, s-a hotarit ca exista, dar ca ea va trebui sa primeasca trei cadouri de la el. De ce? Pai, unul de la scrisoare in franceza, unul de la cea in engleza si inca unul de la cel in romaneste, nu a scris-o, dar are de gind sa o faca cit de curind... Si vrea asa: un catel si pisica aadevarate, se multumeste si numai cu un pisoi negru... trei papusi, una Barbie, una Bratz si unul, nu conteaza, da' sa fie baiat (Agata nu s-a jucat niciodata cu papusile, dar de vreo doua luni numai asta face, si-a construit o casa sub birou, nu stiu cum se joaca, ca nu ne lasa sa stam acolo cind o face, dar vorbeste singura tot timpul, o mai primeste si pe Tudora citeodata... banuiesc ca se joaca de-a familia, pentru ca am vazut 3 papusele culcate patuturi. Si mai vrea un DS sau un iPod, dar astea nu sint obligatorii... ca stie ca nu are toate notele intre 90 si 100% cum i-a spus anul trecut mosu' in scrisoare. Se lipseste de ele decit sa puna burtica pe carte... din pacate. Tudora vrea un unicorn mic si roz... si o pisica adevarata. Lisandru cred ca ar vrea pisica, sa o plimbe in camion, ca a terminat de plimbat toate lucrurile din casa, inclusiv fierul de calcat, pe care il plimba acum.
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange Lorelai,e na?!cum adica congelezi blaturile?vorbesti serios? adica daca eu fac un blat de tort acum si-l congelez pana la Craciun vrei sa-mi spui ca se pastreaza ca si cum ar fi scos din cuptor? pe asta nu am stiut-o! Ce creme folosesti la torturi? |
la torturi folosesc doua chestii: intre foi pun frisca intarita cu gelatina si aromata cu diverse iar pt "frosting" fac "1:2:3 swiss meringue buttercream". uite www.youtube.com/watch?v=uBBoRMWcfNc" target="_blank">aici. merge colorata si mi-a iesit de fiecare data.
nelia, poze am facut dar nu le-am descarcat de asta vara. e embarassing sa am inca pe web poze de la ziua lor dar nu ne gasim timp. simbata vine socrela si sper sa mai respir si eu un pic. de sapt asta fetele primesc lunch de la scoala si am mai scapat de o corvoada, era un stress teribil pt mine pachetelul de zi cu zi. aste fiind zise sper sa ma mai linistesc si sa fac multe care stau la rind din lipsa de timp.
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Tudora vrea un unicorn mic si roz... |
mamaana spune:
am si eu o zi de meetinguri de la 9 la 3:30 in continuu si voi v-ati pus pe scris
cadouri: tudor - 13 ani calculator al lui si jocuri pt el
fete - 3 ani doll house de la toys r us pus bine in crawling space
eu am racit bine de tot, alta data o sa-mi fie invatatura de minte sa ma usuc pe par
mikiion spune:
Uau , 5 pagini si numai cu lucruri interesante.
La Multi ani!!!! ANA JULIA
Ce regret ca nu pot sa fiu la petrecerea ta
Loreilam mi-a scris un mail si mi-a spus ca ei sunt bine, dar foate ocupati. Poate o sa reuseasca sa scrie si ea pe aici....
Ange si loreilai, imi dati si mie o reteta de incepatoare...Mi-ar place sa incep sa-i fac torturi lui Marc , ca a inceput si el sa manance cele cu ciocolata. Ii plac cand crema e mai spumoasa.....si nu suporta gemul sau substanta aia gelatinoasa rosie care e prin torurile de la magazin.
OlgaTarziu spune:
Toata ziua am incercat sa intru....Timpul bata-l vina
LA MULTI ANI JULIA!!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa. Sa-ti dea DD noroc mult si sa aduci multe bucurii parintilor tai.
Podeanu spune:
Julia, la multi ani, sa cresti mare si sa ii aduci numai bucurii mamicii tale. Ktrinel, sa fiti fericite si distractie placuta.
Nelia, curind vine si Lisandru nu? Ce memorie am...
Vorbeati de cadouri.. fii-miu la 14 ani isi doreste parfumuri, are 2 si le schimba mereu si bijuterii... are lant de argint si acum i-a dat Sorin un inel de stainless pe care nu-l mai poarta.
Fii-mea haine cit cuprinde, oje, farduri (nu o las insa decit la petreceri sa se macheze), etc. E un fel de Mini-Me
Donia spune:
Ktrinel sarbatoreste de una singura, vad ca noi nu primim nimic
Asa ca ma apuc sa o curtez pe urmatoarea mamica, doar, doar bem ceva zilele astea
Laurajr, scriu de azi pentru maine, felicitari pentru sarbatorit la implinirea celor 3 ani!
Asadar, La multi ani David, sa ai parte de toate cele bune, sa aduci multe bucurii parintilor, bunicii si surioarei!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ione81 spune:
Si eu, si eu, la intalnire! Daca le tot alegeti aproape de mine :D
Ktrinel,
LMA si sanatate copilei, am vazut si pozele, demult nu m-a mai izbit asa asemanarea intre mama si fiica! NU intreb cum merge cautatu' de munca ca era intrebarea ce o uram cand cautam, spun doar ca am descoperit ca si pe linkedin.com se pot cauta job-uri. A propos, cine nu are cont inca, ii recomand sa isi faca. E o retea de oameni ai muncii, la profil postezi informatii numai despre job; mi se pare interesant.
Simonna,
Am reusit sa vad pozele; pui pe copila ta, e o scumpa! Dar si fratiorul e un frumos, cum o mai iubeste el!
Pucku,
Beton regulile tale, i-am vorbit sotului de ele intr-o seara cand ne plimbam pe Crescent St :D
Nelia,
Puf, m-am rosit aici, ce intelepciune, eu zic ca e instinctul de supravietuire! Mi-am adus aminte, parca tu scriai mai demult de dureri la oasele picioarelor? Cunosc, si pe mine ma dor cand mi-e frig la picioare, fara sa imi dau seama. Tine-le la cald! M-am distrat la culme cu raspunsul Agatei cand au intrebat-o de vaccin!
Maru,
Bafta si sotului tau sa isi gaseasca job cat mai repede. Mai spuneti in ce domeniu, daca ne ajunge ceva la urechi...
LMA fiului si un an frumoooos!
Mimitete, LMA si tie si multa sanatate si un an cum iti doresti!
Khristin, imi place tare motto-ul tau cu today is a gift called present, dar si Born to shop, forced to work al Danei! Parca se leaga! (Adik, the only gift we get is "today", another day to work :( Tot nu e rau, ca vine si weekendul :) )
Pitilache,
Felicitari pt draftul de lucrare. Cum e cu feedbackul? Seba s-a insanatosit? M-am uitat la trailerul de la HO HO HO, cred ca va fi bunicel, mie imi place Pavel Bartos, juca si in piese de teatru la TNT (Teatrul National Timisoara)... Mi-e dor de casa! Oricum, am luat bilete la Spargatorul de nuci si Tosca. Abia astept! N-am fo' niciodata in Canada!
BTW - tot uit, nu stiu daca tu m-ai pus la canadeze in lista la incep de capitol, merci!
Oanagabriela, sper ca viroza a trecut si la voi! Multa sanatate!
Denisam, am vaz si pozele voastre. Ce fata frumoasa si ochioasa ai! Si flacaul sa-ti traiasca!
Ica 1975,
Si tu tot sagetatoare? Cand eram la Timi cred ca eram vreo 10 in grup nascute prin decembrie... Te face sa te intrebi ce e cu luna martie... Ploua infernal cum zice poezia? ;)
MQQm,
Sunt geloasa pe tine ca vine mama ta! Sa aveti parte de clipe extraordinare mama-fiica!
Lorelai,
La tine vine socrela? Nu sunt geloasa :D Glumesc, of course, poate esti dintre norocoasele care are o a doua mama!
Si zici ca vreti la Vancouver? Te inteleg, aia a fost alegera noastra #1, e superb acolo, dar e asa departe de casa, mi-a fost frica sa nu-mi cresc copii (sa speram) fara bunici... Motive, motive... Bafta sa vi se implineasca dorinta! (Daca se poate - macar unul din voi sa isi gaseasca job, si atunci celalalt primeste EI! Asta mi-au zis mie cand m-au refuzat.)
Mamaana - sanatate si tie!
And last, ce imi recomandati drept cadou de Craciun pt fiinuta mea de 3 ani? Anul trecut i-am luat un calut sa se hatzane pe el, anul asta vroiam sa o trimit la Nutcracker dar mama nu s-a dus sa ia bilet, si stiu ca nu o fascineaza papusile, mai mult jocurile de inteligenta... N-am gasit mare lucru insa. Si tre sa fie mic, ca il trimit in Germania...
Ah, si azi am atipit pe autobuz cand ma intorceam de la munca si am visat ca... trebuie sa ma trezesc sa plec la munca! Asa ceva!!!
Cand ninge? Mi-e dor de zapada, ar merge bine cu colindele ce le am in cap :D
Va pup, o saptamana buna in continuare!