Sezatoarea canadiana (162)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui ange
p.s. voua va pleaca mesajele de nebune inainte de a le trimite?
pe mine ma dispera
ale mele nu fug nicaieri, ma rog eu de ele sa plece, e incredibil de lenta reteau azi.

cami, intrebare pt tine, cind ai facut tortul Barbie pt Maia acum citiva ani (am in minte si acum poza cu baza tortului in culori diferite si fondantul care nu ti-a ajuns), ai folosit o papusa obisnuita sau ai cumparat una speciala? fetele vor torturi Cinderella si Aurora de ziua lor si acum sap dupa informatii.

in alta ordine de idei, pt cine bucatareste, a aparut Taste of Home online, ultimul numar la http://www.tasteofhomedigital.com/tasteofhome/. e una din favoritele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Lorelai,era o papusa speciala pt torturi,fara picioare si fara fund.Am cumparat-o de la "Ares".Dar poti foarte bine sa folosesti orice barby.Nu am cum sa ti-o trimit, ca ti-as trimite-o(sau daca ai vreo idee).Eu am folosit-o o singura data.La fel am cumparat si tava pt fusta.Dar nu merita.Cu un bol yena,cu o papusa barby si cu fondantul de la wiltonfaci un tort de te invidiaza si cel mai mare cofetar
Cand e ziua fetelor?daca ai vreo idee si crezi ca te pot ajuta cu ceva,spune fara ezitare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

JULIA LA MULTI ANI sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa-i bucurii pe cei dragi tie

Ica, vad ca Isa seamana cu Steph atunci poate i-ar place un playmobil cu animale? au colectie cu cai, ponei si animale de ferma
sau figurinele de la Sleich si papo, gasesti si fermette sau tarcuri

la noi a mai avut trecere cusca de veterinar cu catel, trusa medicala, bucataria nu, dar in schimb mancarea si vase la mare cautare, ca da mancare la copii ei, un dino cu telecomanda, si marionetele de la ikea, noi avem vreo 5

de desenat inca ii plac seturile acele crayola cu creioane magice, toata gama aia, tabla de sctis cu magneti si creion, si cea cu nisip, acum vad ca au si cu apa
apoi culorile fosforescente, tot fetul de patternuri din astea de desenat forme si animale, flori

Donia de nintendo DS caut, asta mic de buzunar

Nelia, frumoasa melodia, o sa caut si eu deseara mai multe sa ascultam

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am uitat sa va povestesc ce m-am socat azi dimineata cand m-am trezit... numai ce vad o masina de politie cu luminile mergand, pe strada in fata casei! Normal ca m-am mirato-ingrijorat, apoi mi-a spus sotul ca blocasera strada din cauza unui accident, el credea ca au fost ceva victime, ca vedea politistii facand masuratori, in plus se mai vedea o masina rosie foarte urat lovita... Si strada mea e foarte linistita, cu ceva trafic local, stau intr-o zona veche, cu multe famili in varsta, de obicei e liniste si pace pe la noi. Iar adineauri am citit in ziar, on line, ca azi noapte la 2 a avut loc accidentul, cu un sofer de 19 ani care a fost dus cu elicopterul in Toronto cu rani grave, plus alti 3 pasageri, 19 si 20 de ani care au fost internati in spitalul de aici... si mai scria ca de vina au fost bautura si viteza!
Ma gandesc si la copilul ala de 19 ani, ca e si el copilul cuiva, dar ma intreb ce viteza a putut sa aiba pe o strada din asta de cartier, unde mai sunt si ceva curbe, dar oricum strada e luminata... si cat a putut sa bea ca sa intre atat de tare in copac, incat sa fie masina praf si el sa ajunga la spital? Si noroc ca a fost la 2 noaptea, ca pe strada circula destui oameni care isi fac plimbarea de seara, plus cativa copii care joaca hochei...
Of, of, ca eu tare as interzice permisele de conducere pana pe la 30 de ani incolo!

maru, dar chiar, la varsta lui Andrei ce cadouri se mai fac? Ca eu deja vad ca va fi tot mai greu sa alegem ceva, pe masura ce cresc copiii. La Cristi e tare usor, bani sa ai... asta cu banii de fapt e valabila la toate varstele

Citat:
citat din mesajul lui Lorelai
in alta ordine de idei, pt cine bucatareste, a aparut Taste of Home online, ultimul numar la http://www.tasteofhomedigital.com/tasteofhome/. e una din favoritele mele.

N-am mai vazut pana acum revista... Cu bucatareala, mai nou, destul de rar, insa am citit o chestie faina:
"The worst gift is a fruitcake. There is only one fruitcake in the entire world, and people keep sending it to each other." - Johnny Carson Asa imi vine sa rad cand imi amintesc cu cata precautie am gustat acum multi ani, la prima mea intalnire cu fruitcake

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

merci cami. ar trebui sa mearga si papusi obisnuite, le infasor picioarele in cling wrap si le infig in tort. pt fuste am sa folosesc un bundt pan (al meu e ca www.preparedpantry.com/easy-flex-silicone-bundt-cake-pan-wilton.aspx" target="_blank">http://www.preparedpantry.com/easy-flex-silicone-bundt-cake-pan-wilton.aspx) pus peste un tort rotund normal. cred ca numai bundt pan nu e suficient de inalt pt ca Barbie are picioare lungi. te tin la curent. ziua fetelor e pe 18 ianuarie dar vreau sa incep coptul din timp pt ca nu prea am vreme sa le fac pe toate aproape. asa fac mereu cu torturile, coc blat, congelez si aproape de eveniment fac crema si asamblez. acum a blaturile de Dobos in conge de 3 sapt si nu apuc sa fac crema.

Puckule, si noi am luat cusca de vet si catelul+accesoriile aferente dar cateii erau facuti din ceva care lasa puf mai ceva ca un catel alive. au sfirsit la gunoi. cind e DPN?

Mergi la inceput

vad ca avem si lume noua azi pe forum.....welcome back

ce mai fac fetele? sunr deja la maternelle, junior kindergarden?

cu proiectul vancouver cum stati?

Mqqm ouau deja se intoarce? e mare pepitel atunci, imediat o s-o i-a la picior
cu jumperul si eu imi aduc aminte ca nu ajungea pana jos, trebuie sa-si dea niste swinguri...pe steph o ajuta ca era si inalta tare si grea...abea astept perioada aia, asa se mai distra copilul, sper ca si la bbloi sa fie la fel

Mergi la inceput

lorelai noi am luat de vreo 2 ani, nu lasa par catelul ei, cred ca depinde si de unde il iei...ca am vazut de curand la costco, era tare flocos

Ange, asa ceva cu animale caut si eu, dar ma intereseaza sa nu scrie de ex, ca i-am luat unul cu cai si scrie mult, apoi eu il i-au iei ca sa ne dea liber, nu sa stau la fiecare 2 min sa-i citesc ce trebuie sa faca, asa sa fie jocuri mai simple

ma duc sa fac un dus ca am reuniune la scoala azi

Mergi la inceput

azi imi scot pirleala. cum spuneam, nu am nimicutza de facut si bintui pe forum pina se face vremea de plecat acasa.

la vanc inca mai vrem sa ne mutam dar trebuie gasite joburi first si pina acum nu a aparut nimic sa ne atraga. cred ca toata lumea astepta sa isi linga ranile dupa olimpiada si nu prea mai angajeaza nimeni.

fetele merg la JK in acceasi Montessori unde au facut pre-school. le place si cred ca le las acolo si pt SK. le mut la scoala in grade 1.

Daiopri, ti-am ratacit numarul, poti sa mi-l scrii pe PM, please?

rocs, ii doresc recuperare rapida baietelului tau.

intrebare: trebuie sa imi schimb ochelarii, ce imi recomandati? Lenscrafters, Laurier Optical, Sears? Costco e departe si dureaza mult, acolo i-am facut pina acum.

hai ca acum fug la un wine and cheese (pleaca o colega si sarbatorim LOL) ca am "muncit" destul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pucku, uite pe aici gasesti multi copii dansind si cintind:

http://www.youtube.com/watch?v=7XR8BSXDIEM&feature=related

Cauta Dora Gaitanovici si Adina Raducan - au niste voci absolut fantastice, pacat ca nu sint inregistrari bune.

http://www.youtube.com/watch?v=rMdl4JYESww
http://www.youtube.com/watch?v=6c1wC7InnwQ

Denisam, voi cum mai sinteti? Ce face Alex? Eu nu am inteles prea bine ce are, dar sper ca e bine acum.

Lorelai, ce bine ca ne mai scrii, cind ne mai arati poze cu fetitele? Am facut si noi, eu cu copiii adica, un tort cu o papusa, dar nu pentru ziua lor, ci asa, de distractie... a iesit frumos, dar nu nemaipomenit. Eu am luat o papusa care nu mai avea picioarele bune, adica tot cadea unul, i l-am scos si pe celalalt si am folosit pentru rochie un bol de yena, dar l-am pus pe un alt blat rotund de tort, gata cumparat si l-am lipit cu crema. Nu cred ca vrei sa stii cum arata bucataria si cum aratau copiii mei... nici nu am apucat sa-l admiram, ca Lisandru a vrut sa vada papusa si a smuls-o de nu s-a vazut si a inceput sa linga crema de pe ea... Sper sa le faci cind sint fetele plecate. Tudora a vrut cal, Agata fluture, acum vreau un tort sub forma de masina, ca Lisandru e innebunit dupa masini... daca vreau sa-l linistesc, il iau in brate si ii arat poze pe calculator cu masini... brum-brum... si gata, apare zimbetul!

Sanatate multa la toata lumea!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Lorelai,e na?!cum adica congelezi blaturile?vorbesti serios?
adica daca eu fac un blat de tort acum si-l cngelez pana la Craciun vrei sa-mi spui ca se pastreaza ca si cum ar fi scos din cuptor? pe asta nu am stiut-o!
Ce creme folosesti la torturi?

pucku,Maia din cate am vazut eu nu scrie nimic.Am tot vazut ca vorbeste cu un catel,ii da comenzi,ii da sa manance,il spala,etc Adica vorbeste ea cu nitendo si catelusul ala executa
O intreb amanunte cand vine de la scoala.

donia,brrrr!pai da! astia firfizonii de 19 ani se cam infig in copaci.daca au si o gagica in dreapta si vreo 2 beri la activ sa vezi ce teribilisti devin. "Bine" ca s-a intamplat noaptea si nu ziua cand se jucau copii pe strada.Iti imaginezi ce ar fi fost?la naiba!

Copiilor am inteles ce le cumparati de Craciundar barbatilor vostrii ce le luati? dar voi ce va doriti sa primiti de Craciun?

Mergi la inceput