Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 3
Ica 1975 spune:
Donia, multumesc nu stiu cat o tenteaza bucataria dar cred ca o tablita de scris i-ar placea
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
cge spune:
Donia, si eu vreau sursa cu Tin-Tin.
Ica,noi am luat o pisica de la Hasbro:
http://www.hasbro.com/search/_/Ntt-furby?Ntk=All&Ntx=mode+matchallpartial
Si seturi cu rochii de deghizat si accesorii sunt la mare cautare la Anca.
Sunt niste cutii cu 5-6 costume in ea si pantofi.
Noi le cumparam din Wallmart, mi se par cele mai bune preturi.
Ceva jocuri deosebite au si la Renauld Bray sau Archambault.
Ktrinel, "LaMulti Ani" Juliei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Si seturi cu rochii de deghizat si accesorii sunt la mare cautare la Anca. |
Sa nu mai spun ca Roxana inca ofteaza dupa seturile astea, doar ca acum nu-i mai vin rochitele... improvizam noi acasa cu altceva, insa.
Cu Tintin, am cumparat de pe Amazon.ca. Daca ai comanda de peste 39 de dolari parca, livrarea e gratuita, eu am primit cartile in vreo 4 zile, nesperat de repede.
www.amazon.ca/AVENTURES-TINTIN-T12-TR%C3%89SOR-RACKHAM/dp/2203001119/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=books&qid=1259080040&sr=1-8" target="_blank">Aici e un exemplu, le gasiti si in franceza, si in engleza.
Eu am studiat reviews si am gasit ca seria pe care am dat-o in link e cea mai buna, mai exista o serie in care cartile sunt mai mici si scrisul e mai greu de citit, din ceea ce zic unii.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
pitilache spune:
Multumesc, Donia! O sa ma uit acasa sa vad ce are deja din colectie. Preturile sunt mai bune intr-adevar, noi am dat parca vreo 15-16 euro pe una.
Lorelai spune:
and I'm back. azi i-am spus supervizorului meu direct ca nu prea am de lucru si ma plictisesc (cu seful mare nu vorbesc de cind ne-am tipat unul la altul in primavara). mi-a spus candid "enjoy, ca e kind of slow pe aici". asa ca iata-ma pe forum.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
|
ktrinel, sa-ti traiasca printesa. nu am apucat sa te vad in poze dar sa stii ca sint curioasa.
ica, ale mele au 2 bucatarii diferite si au mare sucess, spre deosebire de tablita care aduna praful. prefera sa deseneze pe masa asa ca am dus tablita in storage. bucatariile le folosesc la te miri ce (office, cabinet de doctor, pet shop, bucatarie etc). le-au umplut de stickers si diverse animale mari si mici, se joaca zilnic cu ele.
ica, depinde de unde vine pachetul de pe ebay. din state dureaza de obicei in jur de 2 sapt. uita-te atent si vezi ca unii sellers zic ca pun pachetele la posta o data pe sapt si asta adauga la timpul de asteptat. bafta la shopping.
donia, roxana, si Chapters are free shipping peste $39. eu am comandat joia trecuta si am primit pachetul ieri, asta da viteza.
cami, eu sint Lorelai de Ottawa, Lorelaim din Suedia e data disparuta, sper ca e ok.
nelia spune:
La multi ani, Julia, fetita de Ktrinel!
Uite, si pentru tine o melodie:
Sint atitea fetite in si din Romania cu voci superbe, aseara le-am cautat cu Agata si le-am ascultat: Miruna Oprea, Maria Lefter, Andrada Popa si multe altele.
ange spune:
Intalnire Montreal
Data: vineri,11 decembrie
Ora: 18:00
http://www.marathonsouvlaki.ca/f/locations.htm
5365 des Jockeys, Montreal
Tel: 514.731.6455
Participante:
ange
Podeanu
Simonna
Simi
monicutza_bb
pitilache (posibil)
Nelia (posibil)
Ica 1975 spune:
Lorelai, am sa ma uit atent, chiar ma gandeam - domle' toata lumea il lauda si iote eu cum m-am fript Am s-o descos cu bucataria, daca i-ar placea, deocamdata ii place ''sa faca lectii'' si ma gandeam ca o tabla i-ar surade.
Cge, ei nu prea ii plac papusile si nu stiu daca rochiile de printesa ar incanta-o. Toate papusile zac aruncate, mai degraba animalute de plus, carti de colorat si mici lectii, creioane de scris cat mai multe, jocuri, int-un timp a plimbat toate animalutele cu caruciorul de papusi.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
ange spune:
Katrinel,sa-ti traiasca copila,sa fie sanatoasa si plina de noroc!
cum va petreceti si unde?
poate ajungi la intalnirea din 11 decembrie.iti garantam o terapie pe cinste
lorelai de Ottawa,nu,nu!nu te-am confundat.cand am scris mesajul am scapat un "m" si abia dupa ce am dat send mi-am dat seama dar mi-a fost lene sa reeditez...nu am cum sa va incurc.Va urmaresc si citesc pe amandoua cu mare placere
apropo,ce stiti de lorelaim?
pucku,jocurile le cumperi in functie de dorinta si interesul fetei pt asa ceva.De exemplu Maia mea are jocuri cu pisici,cai,fotbal,Mario,etc.Dar daca vrei o intreb pe copila mea care jocuri i se par cele mai faine.Vin cu detalii
p.s. voua va pleaca mesajele de nebune inainte de a le trimite?
pe mine ma dispera
cge spune:
Lorelai, anul trecut setul de deghizat l-am luat din Wallmart.
Ptr. Craciunul de anul asta, l-am luat din Costco.
Si am mai luat un set cu vreo 5 perechi de pantofi (de printesa) ce credeati !!
Si la noi cu bucataria se joaca si Victor si Anca, au deschis restaurant, au renovat-o, a se citi pictat-o.
Tabla e stransa, nu prea se joaca cu ea, decat eu ii mai dadeam exercitii lui Victor. Dar si Anca scrie altminteri pe orice hartie, caiet, carte, dar nu pe tabla. (cred ca fiindca nu are tabla la gradi).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005