Sezatoarea canadiana (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor!

LA MULTI ANI celor ce se sarbatoresc azi de Sf Andrei!

Am apucat si eu sa stau un pic pe ziua de azi. Am umplut frigiderul si am declarat ca pana vinerea viitoare (cand vine fratele cel mai mare al Arturicilor cu logodnica lui sa se casatoreasca) eu nu mai calc in magazine alimentare! (sper sa ma tina)
Ana Stroe, nici n-am apucat sa intram in Decembrie si ninge... Deci nu ai sansa de implinire a visului, cel putin momentan. Ca la cum se topesc ghetari si se incalzesc toate cele...

Nu am stiut ca mai sunt parade in Montreal. Noi am fost la cea de pw=e St. Catherine; au fost incantati de ea baietii. Mai ales ca a doua zi am mers intr-un Jean Coutu sa ii dam personal Mosului scrisoarea.
(apropos de Mos...am o lista luuunga - adica doua- cu cereri de Mega Bloks. Aveti idee unde as putea gasi mai iefitin?)

Podeanu, multumesc pentru urari. E unul se pare, vedem sigur la echo.

Sa aveti o zi frumoasa,

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

La multi ani Andreiutzelor![flo]

puku,am ramas datoare cu un raspuns
Jocul DS de care-ti povesteam se numeste nitendogs (Maia il are pe cel cu dalmatieni le dalmatien et ses amis.
Apoi,copila mi-a spus sa-ti transmit ca fashion designer si cooking mama sunt iarasi 2 jocuri cool!
Are vreo 30.daca vrei mai zic

ana,sanatate lui Tudor.

mama ana,frisca o faci tu din crema 35%+ un pachet intaritot whipit de la dr. Oetker.Nu este nevoie sa pui gelatina in ea.Poti intoarce castronul invers dupa ce o bati si nu cade Gelatina pui(lichida) numai in momentul in care amesteci frisca cu fructe congelate si nu numai.Succes in bucatarie!

diana,asa-mi doresc si eu o foto de familie facuta intr-un studio adevarat!!!numai ca nu reusim niciodata sa ne facem timp pt asa ceva.Avem poze cu sutele numai ca aproape in nici una nu suntem prinsi toti 4.ba fac eu poze,ba colegul! sa-mi spui si mie cum a fost.dupa ce mergeti,binenteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Multumesc pentru urarile de Sf Andrei!
Cand ma gandesc ca acasa au 2 zile libere plus weekendu, ma ia sa un dor si o jaleeee!

si daca tot vorbim de urari:
La multi ani mikiion! Sa dea Doamne Doamne sa iti gasesti locul si sa iti implinesti visele! Sa fii sanatoasa si iubita! La multi ani inca odata !

La multi ani lui Emma Andreea de Denisam, nici nu realizasem ca e Andrea pana nu am verificat la semnatura.Ca sa iti dai seama ce spirit de observatie nu am!

andrei si-a serbat ziua ieri, a avut saracu o zi pink, ca a avut invitate numai fete: pe Kary (cea ce ii e la inima), Lucia, verisoara si Ioana de LauraJr. Nu stiu cum s-a facut ca mai totul a fost pink, ca a gandit si organizat sa placa la fete! of Doamne cat e de dulce varsta asta!
Am fost cu ei sa vada Old Dogs, am ras cu lacrimi, comedie buna, abia astept sa apara dvd-ul.

sambata le-am facut surpriza baietilor mei si i-am carat la toronto, la Ontario Science Centre, la expozitia cu cadavre, si am fost si la planetariu si la expozitia cu electricitatea. Pacat ca pozele nu au iesit ca lumea, sa vedeti si voi cum imi statea parul la demo...
Apoi am luat masa la Mandarin, am facut ceva cumparaturi la un superstore in zona si am ajuns acasa pe la 6 seara!
sa va zic ca ma bucur ca sunt la munca si ma pot odihni? (cine curata aseara silly strings de pe parchet?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

maru,ei!sa-ti traiasca Andrei-ul!la multi ani sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ange multumesc

maru la multi ani pentru Andrei!

denisa la multi ani pentru Emma Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani, Andree si Andrei!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor de pe sezatoare!

Nelia referitor la cartea de gramatica, am scris deja, in clasa 1 avea CP1, intr-a doua - CE1 si acum intr-a treia face din CE2.
Eu mai am una prin casa luata de sotul meu de pe la un vente de garage pe vremea cand invatam noi franceza (asta e ceva mai avansata, dar nu stiu exact ce nivel e, trebuie s-o caut in serparia din camera lui fiul-meu si n-am curaj chiar acum...). O s-o aduc vineri pe 11 dec. (daca vii la resto), ca s-o vezi.

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Simi, m-am lamurit pina la urma citind in urma si cautind pe internet ca este vorba de CE2 in clasa a III-a, am cautat online si nu am gasit-o decit pe Amazon, am fost astazi la COOP la facultate ca sa fac comanda, dar scrie ca e epuizat stocul pentru Quebec... si ca a aparut in 1992 si ca nu sint editii mai noi, asa este? Inclusiv pe site-ul de la Nathan scrie tot ca e epuizata. Nu-mi ramine cred decit sa o iau de pe Amazon. Am vrut sa o iau pe cealalta gasita de mine, dar am zis sa ma mai uit intii pe asta recomandata de tine, par acelasi stil, dar am incredere mai multa in Nathan. Voi de unde ati luat-o, prin scoala?

Maru, expozitie de cadavre zici, hai?

Agata vorbeste la telefon, e al cincilea pe ziua de astazi... au facut la scoala nu stiu ce club, ea cu mai multe prietene, in care fiecare are responsabilitea ei... si acum o suna alti colegi de la scoala ca sa se inscrie si ei... si Agata le spune stai asa, sa-mi iau agenda ca sa vad cind iti dau RV pentru evaluare... se pare ca Agata e un fel de presedinte care se ocupa cu inscrierile... a si bratari de o anumita culoare semn ca au fost acceptati in club... ma apuca risul. Dar si plinsul, pentru ca mi se pare atit de neasteptat sa sune telefonul si cineva sa o ceara direct pe Agata...

Acum, problema mea este cam cite telefoane pe zi sint permise!?! Hai, mamici de fetite de aceeasi virsta sau care au fost la virsta asta, cita libertate le dam... ca fiica-mea, comunicativa din cale afara cum e (are prieteni de toate virstele si in toata scoala, plus scoala in care a fost prima data, plus gradinita) e in stare sa stea numai calare pe telefon.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Miikon, La multi ani cu bucurii

Marule, La multi ani lui Andrei. Iti aduci aminte de sarbarile Gl? Mie nu-mi prea placeau cand eram acolo, dar acu' as vrea sa merg

Ange, frisca lichida de unde cumpar?

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ica, frisca lichida la lactate. whipping cream
Cat despre sarbatorile Galatiului, ai dreptate, mi se parea o uriasa demonstratie de kich...dar acum as vrea sa dau o fuga pe la tarabe, haha

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Miikon, La multi ani cu bucurii

Marule, La multi ani lui Andrei. Iti aduci aminte de sarbarile Gl? Mie nu-mi prea placeau cand eram acolo, dar acu' as vrea sa merg

Ange, frisca lichida de unde cumpar?

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput