Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 18
Diana2007 spune:
Nelia, am fost azi la biblioteca pentru The Good Child Guide si nu o aveau. Tipa de la intrare ma intreaba daca vreau sa vorbesc cu o bibliotecara. Eu n-am prea inteles de ce, spre rusinea mea nu prea sunt o familiara a bibliotecilor de pe aici , permisul il am mai mult pentru Victor. Dar zic da, mai invat si eu ceva. Vine tanti, mai verifica si ea o data si imi zice nu, nu aveam cartea aceasta dar daca vreti puteti sa faceti o recomandare bibliotecii sa o cumpere sau sa o aduca din alta biblioteca. Uau ! M-a dat pe spate cu atata disponibilitate ! Acum sa vad ce se intampla ca doar rezultatul conteaza, aduc sau nu cartea (eu sunt mai carcotasa din fire, deh, nu scapam usor de spiritul balcanic).
Am vazut-o si eu pe site dar mi s-a parut cam scumpa, mai ales ca zic acolo ca se citeste in doua ore, semn ca nu e foarte stufoasa. Asa, daca o imprumut de la biblioteca, o scanez si o am pentru training-ul teroristului. By the way, azi a reusit sa ma scoata si pe mine si pe taica-su din pepeni, de obicei nu e decat unul pe zi
Cu pozele, am mai cerut pareri si cica Sears sunt mai conservatori, adica nu fac decat anumite pozitii (nu va ganditi la prostii !), eu vreau cat mai natural posibil, important este sa fim toti patru in poza (l-as fi luat si pe Chicco dar nu cred ca primesc cu animale) si sa nu ne coste o avere.
Revin, ca Sonia s-a trezit, cred ca e rost de inca o tura de tzitzi.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
oanagabriela spune:
Diana, eu am o fosta colega de servici care s-a reprofilat in fotograf (din informaticiana ). Am inteles ca face poze f.frumoase. Cum este la inceput si isi cauta clienti, poate obtineti un pret rezonabil. Am inteles ca vine si acasa. Daca te intereseaza, spune-mi si te pun in legatura cu ea.
La multi ani! pentru toti cei se sarbatoresc de Sf.Andrei
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanagabriela Diana, eu am o fosta colega de servici care s-a reprofilat in fotograf (din informaticiana ). Am inteles ca face poze f.frumoase. Cum este la inceput si isi cauta clienti, poate obtineti un pret rezonabil. Am inteles ca vine si acasa. Daca te intereseaza, spune-mi si te pun in legatura cu ea. Oana, mama lui Antonia |
Sigur, cum sa nu, ma intereseaza. Asa poate pozam toata "menajeria"
Si chiar daca ziua e pe terminate, La Multi Ani ! tuturor ce poarta numele Andrei sau Andreea !
Si pentru maine, La Multi Ani tuturor romanilor, wherever you are !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
mimitete spune:
miikon, La multi ani cu bucurii, sa fii iubita si fericita.
Multumim mult de organizarea pt Pucku.
Maru, LMA lui Andrei.
Fetelor daca sinteti cuminti va trimit cartea prin email ca eu am platit acum vreo 2 ani si am downloadat-o. Mina sus cine o vrea (in afara de Diana si Nelia)?
Cine a cobit cu zapada, noroc ca s-a topit.
DanaP, eu sint moarta dupa coliva.
Donia spune:
Nelia, cu mare intarziere, dar din inima La multi ani pentru Lisandru, sa creasca mare, sanatos si bucuros!
Cu telefoanele nu stiu ce sa zic, la noi se suna fetele mai mult ca sa se invite la play dates si vad ca nu se sta calare pe telefon. Roxana are momente in care vobreste mai mult cu prietena ei, iar daca nu am nevoie de telefon o las sa vorbeasca, de regula cam termina ele fara sa fie nevoie sa ma bag.
maru, La multi ani pentru Andrei! Ca un boboc intre fete la party
Denisa, La multi ani pentru Emma Andreea!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
vreau si eu cartea, please..
sarut mana de urari!
Citat: |
citat din mesajul lui mimitete miikon, La multi ani cu bucurii, sa fii iubita si fericita. Multumim mult de organizarea pt Pucku. Maru, LMA lui Andrei. Fetelor daca sinteti cuminti va trimit cartea prin email ca eu am platit acum vreo 2 ani si am downloadat-o. Mina sus cine o vrea (in afara de Diana si Nelia)? Cine a cobit cu zapada, noroc ca s-a topit. DanaP, eu sint moarta dupa coliva. Mihaela "Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience." |
columbiana spune:
Diana, au sa aduca cartea, eu cel putin am avut surprize placute de genul asta cu ei!
Mihaela, te rog frumos sa-mi trimiti si mie cartea, mersi mult
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
nelia spune:
Noi sintem foarte cuminti, copiii is obraznici! Da, eu vreau cartea, saru-mina, dau o cafea/bere/prajitura la prima intilnire.
nelia spune:
Donia, multumesc pentru urari si altor fete la care nu am apucat sa le multumesc. Cu telefoanele e noua povestea, adica de vreo doua saptamini mi-a spus de club, apoi au sunat doua fetite pe care le stiu si care mai sunau din cind in cind... dar de duminica s-au inmultit telefoanele... oricum, preventiv, eu i-am spus ca a vorbi la telefon (cu prietenele sau cu prietenii, pentru ca sint si baieti care vor in clubul asta al ei sau al celor trei caprite care au venit cu ideea), este un alt privilegiu pe care il va pierde la prima abatere grava de la lista numarul 1, si chiar si asa, nu se poate sa vorbeasca mai mult de 5 minute... a facut ea un calcul, adica 5x10prieteni... pai, mami asta inseamna nici o ora pe zi.
De asta vreau cartea Mihaelei, pentru ca eu am renuntat la pedepse si recompense de mult timp, cred ca vreo doi ani, cind am vazut ca nu merg la Agata si fac chiar rau. Si am ajuns la privilegii, am facut o lista cu privilegii (calculator, televizor, jucat mai mult decit are timp in loc sa faca altceva, mincat ceva bun peste ceea ce maninca in mod obisnuit, onorat invitatii la prietene acasa, chiar si de ziua lor si inca vreo citeva... apoi am stabilit o lista cu lucruri care trebuie facute, nenegociabile, unele care ar fi bine sa le faca si altele pe care putem sa le aminam. Daca un lucru de pe lista cu cele musai nu e facut sau o regula de acolo este incalcata, pierde un privilegiu, la alegerea mea, nenegociabil. Si uite asa, in ultimii doi ani a fost mult mai bine decit in primii 6. La cei mici le iau direct de la Agata, nici nu-mi mai bat capul, daca merge la caprita mare, la cei mici merge chiar si cu mai putin, ca sint cumintei in general.
Ione81 spune:
E tarziu, maine va citesc, martea a devenit zi DC in organizarea-mi zbatatoare, vroiam doar sa urez tutoror romancelor si romanilor, puilor de romani si celor cu suflet romanesc - LA MULTI ANI!
(Ha, plus ca noi sarbatorim 5 ani de cand suntem impreuna.)
Ah, cred ca mi-ati urat de bine azi cand ati vazut zapada?
Va pup, revin maine!