Sezatoarea canadiana (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, o sa iti aduca cartea !!

Mihaela, trimite-mi si mie cartea. Multumesc frumos !!
Nu strica sa mai invatam cu copiii astia.

"La Multi Ani tuturor romanilor" indiferent unde se afla.

Noi sarbatorim 3 ani de la CSQ.

A, si duminica, pe 29 noiembrie am sarbatorit 12 ani de casatorie.
Ca doar Victor o sa faca 10 ani in ianuarie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Fetelor daca sinteti cuminti va trimit cartea prin email ca eu am platit acum vreo 2 ani si am downloadat-o. Mina sus cine o vrea (in afara de Diana si Nelia)?

Si eu

Vad ca Diana mi-a luat-o inainte, desi si eu m-am gandit de dimineata la aceiasi urare

La multi ani tuturor romanilor, oriunde ati fi !!!

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

Ica, frisca lichida la lactate. whipping cream
Cat despre sarbatorile Galatiului, ai dreptate, mi se parea o uriasa demonstratie de kich...dar acum as vrea sa dau o fuga pe la tarabe, haha

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Miikon, La multi ani cu bucurii

Marule, La multi ani lui Andrei. Iti aduci aminte de sarbarile Gl? Mie nu-mi prea placeau cand eram acolo, dar acu' as vrea sa merg

Ange, frisca lichida de unde cumpar?

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Marule,merci, m-am incurcat, am vrut sa zic gelatina lichida si cu gandul la tort ... deci gelatina lichida, de unde cumpar?

Mergi la inceput

Cge, La multi, multi ani impreuna cu sanate si bucurii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

gelatina lichida o gasesti la cele necesare pentru baking, langa gelatina foite. Daca nu gasesti, pui cateva foi de gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 min, apoi le pui in apa calduta, si le amesteci continuu pe aragaz pana se dizolva. Sa fii atenta sa nu dea in fiert, ca o "omori".
si eu am de gand sa fac un tort cu frisca, gelatina si fructe zilele astea!

La multi ani tuturor ROMANILOR!

si nu mai pomeniti de z...pada/s.ow/n.ea/kkalb ca fac criza aici urata rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mihaela, pot sa indraznesc sa cer si eu cartea, te rog?
Multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cristina, e ziua ta? Mai, da' voi de unde tot stiti zilele de nastere ale fetelor, ca eu nu stiu decit daca altcineva scrie aici. Exista vreo lista pe undeva!?!

La multi ani, multa sanatate si multe bucurii!

Eu nici nu pun gelatina pe foc, clocotesc apa si o pun in ea (scrie pe plic cantitatea de apa pentru un pliculet), o las citeva minute pina de dizolva amestecind cite un pic cu o lingura, apoi o mai las un pic sa se raceasca, dar nu de tot, sa nu se inchege si o pun in frisca sau in crema. Eu fac si piftia cu un pic de gelatina alba, pentru ca nu-mi place sa fie grasa si nu se incheaga prea bine daca nu e grasime... stiu ca are multe chimicale in ea, dar folosind-o rar, am zis ca n-o fi bai.

Ah, abia astept sa vina Craciunul sa fac cozonac (tot nu mi-am luat masina si tare mi-as fi dorit pentru cozonaci, ca piinea iese mai pe gustul nostru la mina) si Revelionul sa fac tort Diplomat. Dar pina atunci... Am atitea de facut, incit imi vine sa rastorn casa si sa fac curatenie generala... dar cind termin cu scoala, parca vad ca mi se va termina si cheful de curatenie si gatit.

Nu mai stiu ce voiam sa zic... dar afara ninge! Mi-e groaza de tot ce inseamna iarna, desi pina prin ianuarie asa imi place... dar ma bucur de bucuria copiilor, abia asteapta zapada. Lisandru nu cred ca mai tinea el minte ce e asta, dar acum doua zile cind a nins un pic, era atit de excitat si incintat de bucatile albe de prin iarba, ca facea ca nu catelus din ala scos la plimbare: topaia, se apleca, o lua in mina, venea si mi-o arata, va chiar a dus-o si la gurita... ii straluceau ochisorii de bucurie. Agata e fiica zapezilor si a ghetei, iar Tudora... ei, nu-i prea place ei frigul si zapada, dar ii place sa se dea cu sania, asa ca o asteapta intr-un fel si ea.

Sezatoarea!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, Cristina scria mai sus ca-si aniverseaza casnicia odata cu 1 Decembrie, de aici urarea Icai!

La Multi Ani romanilor

(si bravo lui Bute )

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Cristina La multi ani fericiti si la si mai multi impreuna!

Mihaela, please si eu vreau cartea (chiar daca e cam tirziu ptr mine...) . daca stiam ca-ti place asa mult coliva iti opream.(stiu cum e primita daca e si dorita)

LmA romincelor de la sezatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cristina cge aniversare frumoasa! Si noi am facut 12 ani in iunie cand eram plecata si colegii olandezi mi-au spus ca la ei se serbeaza 12.5 ani (jumatatea lui 25) care este aniversarea de cupru. Asa ca luni o sa avem si noi aniversarea de cupru!

Dana si mie imi place la nebunie coliva!!!

La multi ani romanilor de pretutindeni si o dedicatie:

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput