Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 16
nelia spune:
La multi ani, Mikiion! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. Si multumim frumos pentru organizare si pentru ca ne-ai reprezentat in fata lui Pucku cu succes.
Pucku, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara pe ultima suta de metri, o nastere rapida si fara probleme si un bebe sanatos! Si ma bucur mult ca ti-am putut face o mica bucurie!
Dana, ! Nu stiu altfel ce sa-ti spun. Coliva! Ce-mi mai placea cind venea bunica mea de pe la biserica sau de la vreun praznic si imi aducea coliva!
Noi am fost ieri dupa-amiaza la botez, a fost frumos, am si dansat, troznea podeaua sub mine la cite kile am, dar promisiunea e promisiune. Le-am dansat sirbe si hore moldovinesti, cu tot cu chiuiturile de rigoare! Astazi in schimb am avut amindoi de lucru, e o perioada plina cu tot felul de teme de predat si examene de pregatit... asa ca am tinut copiii in casa toata ziua, nici la aer nu i-am scos, am inceput sa ma simt vinovata fata de ei, ca dupa ce le dam ingrijirile necesare (spalat, mincat, pupat), ii pasam de la unul la altul sau ii trimitem la culcare.
Ana, pai vezi, asta ii lipsea, magia! Stii de unde l-or fi luat? Si Agata e pasionata de asa ceva, ma gindesc ca i-as face o bucurie de Craciun, dar eu nu am vazut pe nicaieri... dar nici nu m-am uitat in mod special dupa asa ceva.
Diana, nu cred ca vei gasi cartea la biblioteca, daca o gasesti la vreuna sau undeva in oras de cumparat, spune-mi si mie... dar eu cred ca numai de la el de pe site poti sa o cumperi. Platesti si o downloadezi in format electronic sau faci comanda de tiparitura (de aceea spun, ca nu cred ca exista carte propriu-zisa). Sau cel putin cind am aflat eu despre ea, nu exista, poate intre timp au si tiparit-o. Oricum, e foarte buna metoda tipului respectiv, am citit in alta parte despre ea... si de atunci tot spun ca o sa cumpar cartea. Acum, ca a recomandat-o si Mimitete, sigur o cumpar, e nevoie mare.
Pucku, am citit si eu la subiectul ala un pic, nu am apucat sa raspund, dar dupa ce termin de citit, voi veni si eu cu citeva idei (Agata a fost cam ca Steph, de fapt stii, ca am mai discutat despre asta). Sau mai bine te sun miine dupa-amiaza, daca nu nasti, si vorbim.
nelia spune:
Simi, dar cartea La Balle aux Mots se gaseste in librariile de aici? EU nu am vazut-o pe nicaieri. Am dat acum o cautare, e de la Nathan, pai cred si eu ca e buna, sint excelente cartile de la editurile Nathat si Hachette, dar nu am vazut-o pe nici un site de Canada. Dar nici nu am cautat cu atentie, ca m-am saturat de recherche-uri pe net, mi s-a acrit... asa ca, daca stii tu exact de unde sa o iau, arata-mi si mie te rog. Daca nu, o voi comanda direct de la Nathan. Prefer sa merg pe carti recomandate, decit sa bijbii prin toate pina gasesc una care sa-mi placa.
Ah, am vazut-o pe Amazon, dar te rog sa-mi indici care este, adica din ce an, cum arata coperta, cite sint (niveluri)...
Si ceva interesant: http://bainbridgega.com/news/publish/article_6187.shtml
columbiana spune:
Diana, eu stiu ca Dana Podeanu si Mihaela-mikiion cred au poze facute la Sears si sunt foarte multumite.
Nelia, uite asta e jocul, foarte fain:
http://www.hankypanky-toys.com/pages/merlins_1.html
dar nu gasesc decit site-ul producatorului tailandez, nimic in Canada; sunt interesata sa cumpar si eu cadou la fata unor amici, mi se pare foarte interesant ( l-a corupt pina pe ta-su sa se joace impreuna si asta face banii:((
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
OlgaTarziu spune:
La multi ani Mikiion!
La multi ani Andreelor si Andreilor nostri!
Dana o imbratisare. Si de la moartea mamei sunt anul asta 18 ani....
Daiopri ma bucur pt vestile bune.
mamaana spune:
mihaela la multi ani ! multumim de reprezentare
pucku nastere usoara! ia zi, a fost surpriza - surpriza??
dana si olga va imbratisez cu drag
intrebare : vorbeam de torturi zilele trecute pe aici, eu sunt pe ultima suta de metri... care e frisca aia de la costco?? si cum/cand se pune gelatina in ea? vreau sa incerc un tort cu fructe si unul 'clasic' ca la mama mea
o saptamana buna
Denisam spune:
LA MULTZI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!!-am si eu una bucata funditzi acasa, am trimis niste filmulete pe contul comun..
MIKI_ LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!!
Olga si DANA P-va pup si multumesc ca ajutati mamica grea incercata
Olga- te sun mai incolo,sper ca esti mai bine
Daiopri- cum iti spuneam emani atata putere si energie
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
romanitza spune:
N-am apucat decat sa scriu la mamicutze de maple syrup babies zilele trecute, tocmai scriam ca ni s-a stricat calculatorul, s-a ars nu stiu ce la el, de-abia de curand am reusit sa cumparam unul nou si asa am inceput sa citesc sa recuperez din urma... Bine cel putin ca am reusit sa ne salvam pozele
Dana - imi pare atat de rau ca n-am mai apucat sa iti scriu, as fi vrut sa am nr. tau de telefon sa vorbim inainte de operatie...Am citit ca totul a decurs bine, ma bucur f mult.Numai bine iti doresc!
Daiopri - ma bucur mult de reusita ta, iti doresc multa sanatate de acum inainte si iti trimit multe de aici.
mqqm- sper sa sunteti bine cu totii, cum e cu bunica printre voi? Va si poate ne si vedem pana in sarbatori. Cum am scris si la celalalt subiect, dormnisoara mea mi-a facut febra dupa vaccin, ese maraita de atunci, de-abia astept sa treaca si perioada asta. O sa iti trimit un mail, vroiam sa ma sfatuiesc si cu tine ref. la greutatea ei...
Olga
Si nu in ultimul rand, la multi ani sarbatoritilor, tuturor ce poarta numele de Andrei/Andreea!
columbiana spune:
La Multi Ani Andreilor, Andreelor mici si mari de pe sezatoare!
Noi suntem acasa, Tudor a facut febra (ori a luat ieri ceva acolo, ori l-a prins raceala, fiind in tricou), asa ca mi-am luat si eu o zi de maladie, miine va ramine ta-su acasa cu el.
vad ca cineva m-a auzit ca m-am bucurat de iarna fara zapada si m-a pocnit de azi-noapte, sper sa nu se lase serios inca.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Podeanu spune:
Merci Diana de precizari.
Eu nu am facut poze la Sears,ci la Zellers.(mqqm parca a facut la Sears) Calitatea a fost ok dar ca pret nu am cu ce compara ca alea au fost singurele.
Romanitza, nici o problema, merci oricum de gindurile bune. A trecut, acum incerc sa-mi revin la cum am fost inainte (a se citi mers normal, mers repede, urcat scarile) ca sa pot sa colind Romanica in citeva saptamini. Merg si la fizioterapeut, fac si ceva exercitii acasa.
F scumpa fetita ta, are niste ochi superbi.
La multi ani si de la mine ptr sfintii de azi...Andrei de maru si celelalte Andree si Andrei.