Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 15
simi spune:
Pucku ne0a facut mare placere sa-ti putem oferi o mica bucurie! Sarcina usoara in continuare si tinem pumnii!
Mikiionla multi ani cu multe bucurii, sanatate si impliniri!
Iti multumim inca odata pentru organizare!
Smile,tomorrow could be worse!
arturicii spune:
Neata si de la noi.
Mikiion,
La Multi Ani cu sanatate si fericire!
Noi dam o fuga pana la Cosmodome, speram sa merite.
Sa aveti o duminica linistita.
Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+
columbiana spune:
Ce liniste pe aici ; declar cu mina pe inima ca ador iarna asta fara zapada, sper sa ninga pe 24 decembrie si sa se topeasca pe 1 Martie de ghiocei (vise maica );
noi am luat cu asalt azi Recreatique din Laval, organizat cu ocazia Mosului de firma sotului; a primit Tudor o trusa de magie si e terminat, demult nu i-a placut atit de mult un joc;
oanagabriela spune:
Mikiion, La multi ani! Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi ! Si multumiri pentru organizarea evenimentului
Pucku, iti urez din toata inima o sarcina usoara pe ultima suta de metri, o nastere lina si fara evenimente si un bebelus sanatos si mincacios !
Cica va ninge si la Montreal...
mikiion spune:
Multumesc pentru felicitari, vad ca Pucku m-a tradat
Noi am avut o zi din aia plina, plina. Am fost la spectacol, Arthur Aventurierul, care a fsot superb, il recomand pentru 3 ani + pana pe la 6-7 ani..... http://www.arthurlaventurier.com/lacourseautresor.html
Apoi, pentru ca aveam vreo 3 ore de pierdut prin oras pana la Parada, am mers cu bacul de pe o parte a fluviului pe alta......
Si apoi am inghetat de frig la Parada jucariilor pana a venit si Mos Craciun...... ( intre noi fie vorba, parada din cartierul meu vechi, Anjou, era chiar putin mai mare, dar de multumim si cu asta).
Si sa stiti ca si la noi in oras a venit www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-11-29/17:58:38" target="_blank">Mos Craciun
columbiana spune:
ce modern e Mosul vostru din Qc Ville, vad ca are si roboti in defilare .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mikiion spune:
Si Dinozauri, si Ren cosmonaut( nu mai stiu daca l-am pus)....
Marc, plecat la 10 din casa si intos la 18....credeti ca doarme sau e obosit? Nu!!!! parca i-a dat mosu energie!!!!
Dairopi, am uitat sa raspund. Cu sanatatea, Marc e in faza in care e sanatos, cat o sa-l tina nu stiu. Avem , in sfarsit programare la ORL-ist, sa vedem daca asta nou e asa pro-operatie cum era cel de la Montreal.
In rest, nu intra in gradinita daca nu a bagat taticul si animalele, si tipa la el daca cumva prinde coada la balena in usa. Iar in parc mama trebuie sa care pe bebe animale sub brat, ca saracele sunt obosite( am uitat sa spun ca sunt virtuale animalele).... Masina trebuie sa spuna Bonjour cu farurile , ca altfel nu intra in ea.... E superba varsta asta de 3 ani....ne distram de minune....
Sa aveti o saptamana frumoasa, fara multa zapada.
Podeanu spune:
Pucku,ma bucur ca te-am surprins placut Nastere usoara (cam greu la asa bb marisor) si un bb sanatos.
Mihaela La multi ani fericiti si tie. Si sa-ti gasesti locul care iti place
Eu am fost la biserica azi, 29 noiembrie e ziua in care a plecat mama mea... azi s-au implinit 20 ani. Am bucurat multa lume cu cliva facuta (oare de ce aici nu face multa lume coliva?).In cazul in care intereseaza pe cineva coliva mea e f buna si aromata. (dar sper din tot sufletul sa nu va trebuiasca reteta).
Si la biserica era anunt cu "Coana Chirita" jucata de Stela Popescu. Joaca exact pe 19 dec
Arturicii, nu am apucat sa-ti urez felicitari si un bb sanatos. (esti sigura ca nu sunt 2?)
Simonna, yellow iti mai recomand ptr incaltari de copii.
O saptamina buna,
Diana2007 spune:
Seara buna !
Mikiion, La Multi Ani ! Sa fii fericita alaturi de Ovidiu si de Marc si sa ti implineasca toate dorintele (mai ales cea cu bb2). Abia asteptam si noi perioada de la trei ani ca terrible twos ne-au scos peri albi. Ma duc maine la biblioteca sa vad daca gasesc cartea The Good Child Guide a dr Noel Swanson ( Mimitete pentru sugestia de la subiectul lui Pucku), poate ne mai da niste idei de cum sa cope cu "teroristul" ca eu una ma simt cam dezarmata.
Pucku, welcome in clubul dusatelor ! Asa-i ca e minunat sa stii ca ai atatia prieteni virtuali care iti sunt alaturi ?
DanaPodeanu, Mara este fetita Romanitzei !
Ana Stroe, de multe ori cadourile cele mai apreciate sunt cele neasteptate ! De-aia imi plac mie asa de mult surprizele.
Intrebare: Ce studio foto recomandati cu un raport bun calitate pret ?
Vrem sa facem o poza de familie din asta mai profesionista si stam mai rau cu bugetul anul asta. Pana acum mergeam la Magenta dar sunt scumpi rau ! A facut cineva la Sears ?
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"