Sezatoarea canadiana (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

ouau dimineata deja,o cafea la sezute? a mea e jumate decaf dar ii buna.. totu-i....verde uscat si maron....s-a incalzit si nema zapada, s-a topit toata...ce pacat

Arturicii, da aici itzi fac testul de diabet, daca nu ai glicemia mare il fac numai pe ala ca nu ai voie sa mananci o ora si apoi bei glucoza si dupa o ora testul de sange....dar mie cand mi-au facut analizele la spital mi-a iesit glicemia mare, si doctoritza a comandat testul asta al doilea, dar se pare ca asistele nu au vazut nota asa ca am ajuns acuma sa-l fac; nu l-am mai facut niciodata in viata si sper sa nu mai fie nevoie, ca prea mi-a fost rau de la el

mai estimarea e de +5kg, data de doctorita, ecograful a facut o estimare de 4 kg, dar nu ma mai bazez pe el ca si la Steph a fost la fel, ieri la estimare avea in jur de 2,5 kg, dar sunt cam sceptica ca burtica e cu mult mai mare decat la Steph
si noi suntem curiosi de rezultat asa ca o sa vedem la momentul X

wk placut tuturor

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Uau, Corina, ce bebe mare! Sa fiti sanatosi!

Sotul tocmai imi zicea ca spera sa fac si eu un bebe mai mare (gemenii au avut unul 3 kg si unul 2.400), si micuti au ramas si acum, slabuti adica.
Insa mie cum nici nu mi se vede burta, sunt curioasa cum o fi pana la final.

Mi-au iesit placinte cum imi facea bunica la tara unde am crescut eu!!!!! Sunt tare bucuroasa de reusita!

O seara frumoasa,

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Poze cu babyshower la Pucku gasiti in contul comun.
Iar cu filme ( pe care n-am reusit sa le descarc in Picassa) vedeti aici:( le las o perioada scurta la mine in cont)
http://www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-11-28/17:08:14

Ne-am simtit foarte bine, cu regretul ca nu v-am avut pe mai multe dintre voi alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mikiion multumim tare mult pentru organizare si reprezentare!!!

Pucku sarcina cat mai usoara pe ultima 100 de metri! Cand este exact due date-ul tau?

Un week-end frumos tuturor!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mihaela, foarte frumos ne-ai reprezentat

Corina, sarcina usoara

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Pucku, sanatate multa si asteptam bebe cu nerabdare (cand ii e sorocul)
mikiion, multumim mult pentru organizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pucku, ne-a facut mare placere sa iti facem o bucurie.

Mihaela (Mikiion), multumim de implicare si de prezentare.

Ziceti ca a nins la Quebec ?!!

We placut in continuare,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Multumiri celor care mi-au facut asta seara o surpriza asa de minunata, tuturor fetelor, pentru ca existati si pentru ca imi faceti viata mult, mult, mai frumoasa...
asa m-am emotionat

cum zicea si Mihaela, pacat ca gasca e super restransa aici, poate reusim saa mai largim sezatoarea

M-am simtit tare bine

Va pup si mii de multumiri SA FITI IUBITE !.

si se pare ca intuitia mea zicea ceva cand a auzit ca-i vorba de un tort asa ca inca odata Mihaela LA MULTI ANI fericiti, sanatosi alaturi de cei dragi, si implinirea tuturor dorintelor
macar virtuale daca tot nu tzi-am oferit una naturala

Steph a ajuns acasa si fiind impresionata ce frumos erau aranjate jucariile lui Marc si pt ca a vazut ca are si peste am terminat seara facand curat....sa nu te gandesti ca am terminat, dar in mare le-am mai asezat , mai am maine/luni inca vreo cateva ore de munca, ca vrea biroul gol sa-si puna acvariul asa ca mai sunt de asezat prin camera
si binenteles mai am ue de aruncat din lucruri care mi-au fost interzise astazi

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Corina,ne bucuram ca am reusit sa te surprindem.Am vazut filmuletele.Nu aveai cuvinte!hai spune,te asteptai?
sarcina usoara si bebe sanatos

simona,saptamana asta la "Rubino" sunt super oferte.Gasesti cu siguranta cizme pt Radu.Am vazut "kamik-urile" la 40$.Merg si eu astazi pt Robert.vin cu detalii

mikiion,
La multi ani sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mihaela (mikiion) La multi ani cu multa sanatate si numai bucurii!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput