Sezatoarea canadiana (162)
Raspunsuri - Pagina 13
nelia spune:
Ah, linkul cu articolul: http://lacoltulstrazii.wordpress.com/2009/11/27/mitocanul-la-executia-mediatica/
Ioana, desi copiii mei ar fi innebuniti dupa orice animalut pe care l-as aduce in casa, la mine in casa si in viata exact astia lipsesc. Asa ca, din partea mea, iti zimbesc cit vrei, dar nu... multumesc!
nelia spune:
Bravo voua, rusine noua! Nu m-am dus de nervi, dar nu asta e solutia. Uitati si ce spune Plesu, poate va ajuta sa luati o decizie: http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=302&cmd=articol&id=11925
Ce trista e situatia daca ai de ales intre doua rele atit de mari: intre unul care are in spate pe cei care au adus minerii sa-i cotonogeasca pe intelectuali si pe cei care le erau impotriva si un... nici nu stiu sa-i spun lui Basescu! Dar el a reprezentat schimbarea si se parea ca a rupt cercul magic de vicios, bineinteles ca magie neagra, acum patru ani si tot el reprezinta acum raminerea macar la ceea ce sintem... mai jos sigur e mai rau.
Nu e nevoie sa discutam problema, dar am vrut doar sa stiti... ce simt si ce revelatii triste sint nevoita sa am.
oanagabriela spune:
Nelia, Doamne fereste de asemenea situatii. Bine ca totul s-a terminat cu bine.
Noi nu mai mergem la vot. Am fost in alti ani, dar acum chiar nu mai avem nimic de spus...asa ca ne abtinem.
Nu pot sa nu va pun un link la o veste f.trista , pe mine m-a impresionat f.tare. Cine isi mai aminteste de Soni, ne-a parasit pentru o lume mai buna
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145454
Ica 1975 spune:
Mie mi-a povestit sotul, chiar in seara asta, ca fetita unor amici a cazut la piscina acum cateva zile si a fost in coma 2 zile, numai Bunul Dumnezeu a salvat-o ptr ca med au constat ca creierul s-a deplasat de la locul lui si a fost si sange in toate astea. I-au dat drumul acasa insa cred ca bietii parinti sunt cu inima stransa. Medicii i-au avertizat sa aiba grija sa nu se mai loveasca in urmatoarele sapt ca poate fi fatal In lumina unor astfel de lucruri ca si cazul lui Soni, eu nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine sanatosi.
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!
CriPOD spune:
La multi ani David de laurajr, Julia de ktrinel si Lisandru de nelia! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Rocs, dragii de voi, ce sperietura! Recuperare rapida voinicului!
Daiopri, beau si io (macar virtual) pentru vestile bune! Sa cresti mare!
Dana, ma bucur ca esti pe vindecate cu piciorul!
arturico, sarcina usoara!
pitilache, review ingaduitor!
Ce chestie dom'le cu cadourile alea! Cosuri la cancelarie, pfuu. Eu am trimis o cioco uneori (fie-mea mai ducea, al capos o halea el) in elementara = 1 teacher. De la nivel de profesori le-am trimis "my best regards" si-atat. Oricum in cercul copiilor mei sunt minoritari cei care mai duc ceva dupa clasa a 6-a. Astia imi pufnesc in nas daca ii intreb, pe explicatia ca-i weird, noooo waaay. Zic asta ca sa vedeti ca nu-i musai trebe.
Un weekend frumos!
pepit
columbiana spune:
Uf Nelia, bine ca nu s-a intimplat nimic cu ai tai, asta e important;
cu politica romaneasca, te rog frumos sa nu ma sensibilezi pe sezatoare ca-i mai bine, eu nu-s sensibila deloc la doua luntrii-ma tem sa nu-mi pice dosu"n ocean, drept care votez pentru alegerile din Canada si cam atit; da"cine vrea poate vota, it"s a free world; mai fain linkul Oanei decit politichie romaneasca pe sezatoare;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Pucku spune:
am avut o seara plina ieri iar azi am fost ametita asa ca nu stau mult ma duc sa ma culc
Inca o data LA MULTI ANI LISANDRU sa-tzi bucurii parintii si sa ai parte de multe bucurii in viata si o sanatate de fier
uf uf ce patanie, ma bucur ca sunt bine, sunt unii care circula haotic tare si nu se gandesc si la altii...eu am fost lovita de o masina pe 26 decembrie, intre 2 malluri de un chevrolet silverado din ala mare, mi-a zobit glezna...mai tarziu am aflat ca de fapt sofer era un pusti de 16 ani, pe care tatal il invata sa conduca...pe 26 dec in mall, daca eram cu o fractiune de secunda mai rapida, nu stiu daca mai scriam azi aici
Nelia la noi mai greu cu votarea, 1 ca nu este centru de vot la quebec si 2 nici nu am acte romanesti
mihaela mersi de mail, nu am apucat sa-zti raspund dar sincer de ieri numai la asta ma gandesc, am facut tone de telefoane azi, fara prea mari rezultate, dar sa vedem
ma bucur ca atzi scris de cadouri, mi-atzi dai idei bune, acum ce nu am inteles eu e ca numai la femei sau si la barbati, ca Steph la serviciul de garada are si o Ea dar si un El, sa le i-au eventual impreuna?
Ange nu mi-ai scris cum ii zice la jocul cu catelul....iar cu cel rontaitor nu prea stiu, ai incercat produsele anti rontait? al meu s-a oprit repede din rontait altceva decat oasele lui, subit chiar dupa ce a ros un cablu, si s-a curentat zuzu de el
oase ii dai de ros? lamele din astea de piele, kongul cu biscuiti?
Arturicii felicitari pt sarcina...m-as combina eu la hamster dar cam mare distanta, si nici nu prevad o vizita in curand la Montreal, asa ca....eu la Toronto cand l-am dat pe al meu am pus un anunt in bloc, in 3 ore era deja plecat
multumesc celor care mi-au dat sfaturi dincolo, o sa scriu maine ca acum pic
ieri am am fost la eco, Bb e bine, a crescut, s-a intors cu capul in jos, ce mai se pregateste, ne arata fundicu m-am emotionat toata....pata neagra s-a resorbit, nu au mai gasit nika
a fost tare placut aseara asa ca apoi am iesit in parc, in timp ce sotul isi pregatea o expozitie cu cursul de desen, am ajuns acasa fara nici un pic de energie, la 9 eram in pat
mai ales ca azi aveam testul de diabet, bine ca m-am culcat ca azi am patit-o
ajung dimineata la rv, imi i-a prima tura de sange, beau glucoza si ma pun sa astept....dupa vreo 20 min mi se face rau, incepe sa turneze sala cu mine, literele din revista plecau la vale...ma duc la infirmiera ii zic imi i-a tensiunea 98 cu 58..upalai, ma intinde pe banca si am plecat, am adormit instant, imi era frig, chit ca-mi pusesera un doudou plus haina pe mine...am reusit sa fac si celelalte 2 teste de sange si ajunsa acasa , bagata in 2 plapumi am dormit pana la 1.30...am fost toata ziua ametita, nu mi-a fost foame, am mancat doar supa si pe seara popcorn, dar am baut la apa.....
pe seara era cockteilul de deschidere al expozitiei dar nu m-am simtit capabila sa ma duc si sotul n-a vrut sa ma lase singura asa ca nu s-a dus nici el cu toate ca l-am asigurat ca sunt bine
afara a nins e totul alb
acum ma duc sa ma culc, maine sper sa am o zi mai buna
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
simi spune:
Nelia, doamne sfinte, ce intimplare! Cred ca ti-a stat inima cind ti-a povestit! Iar Octav acum e bine, nu-l doare soldul? Dar soferul n-a oprit, a plecat? Sper sa fiti bine!
Leget de cartea de gramatica, Alice are un manual de gramatica, ii zice La Balle aux Mots, sau pe scurt BAM. E manualul folosit in Franta la scoala primara (in fiecare an au alt manual, in clasa1 a avut CP1- cours préparatoire1, intr-a 2-a CE1- cours élémentaire1 si acum au CE2), o sa-l aduc vineri pe 11 dec. la intilnire sa-l vedeti. M-i se pare foarte deslusit, la inceput de capitol are o pagina de teorie, cu exemple, dupa care exercitii . Alice are teme din ea in fiecare zi, aproape, e excelenta cartea,o recomand oricarui parinte.
Cu cadourile pentru invatatoare, eu am un Body Shop chiar linga clinica, au cadouri deja ambalate, stiu ca nu-i prea original, dar asta e.
We frumos va urez!
Smile,tomorrow could be worse!
arturicii spune:
Neata tuturor!
Nelia, multumesc pentru zambete! Super bine prind!
mqqm, multumesc pentru urare!
Corina, cate kg mai are bebe? Ca ultima data cand ai zis stiu ca m-a impresionat ce mare e.
Se face testul ala de diabet in sarcina? Eu l-am facut dar acum vreo 3 ani cred. Am scapat fara reactii. Insa insarcinata cred si eu ca nu avea cum sa iti fie prea bine... L-ai mai facut?
In legatura cu hamsterii, dac-aud baietii ca la voi e zapada vin singuri cu hamsteru in dinti acolo. Noi stam in bloc mic, si doar 2 familii au copii; restul nu cred sa intereseze pe careva...Multumesc de sugestie oricum.
Sa aveti o zi frumoasa,
Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+