Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 14
kllemi spune:
feli ai avut dreptate in legatura cu margarina...
a iesit super grasa si gretoasa (ciulamaua)....mie un rau acum de nu mai vad...... iar in legatura cu gandacul....
pe linga faptul ca am o scarba de nu se poate.....am o fricaaaaaaaa, de mor de astfel de animale...
joy si tu cu gandaci????....
si eu sper sa fi fost o intamplare nefericita, nu una cu intentie...
ange eu si acum procedez cu uitatul in alta parte.....se uita la mine dupa cade, se uita la mine si daca vede ca nu o bag in seama....isi vede de treaba ei mai departe.....daca mi se pare mie ca a cazut nu stiu cum...mai urat....ma duc spre ea, incepe sa se smiorcaie, vre-o cateva secunde, dupa care incepe sa rada...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Dya 
Joy brrr, naspa faza 
Kllemi 
Babytza, are dreptate Joy, se numeste Roata Olarului…insa am inteles ca tre sa cureti mult dupa ea 
Mie mi-a ramas gandul la o masinuta Fifi si un bebelus mergator cred ..de la Nenuco 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
abe spune:
babytza, maria e nascuta pe 10.10.2008, eu pe 03.05.1979
felicic, eu l-as lasa singur. oricum daca nu vrea te ia de mana. la noi au trecut cam doua saptamani intre primii pasi facuti asa cum descri tu si mersul propriu-zis.
abe spune:
ei, belea, acum cum fac sa modific numele lui felicic? ca am botezat-o fara sa vreau.
edit: m-am prins
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Nu ii zice roata olarului? |
Hi hi hi , ba da asa ii spune

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Seara buna,
abe bine ai venit!! sa-ti traiasca micutza s sa fie sanatoasa. O poza ceva, ne arati si noua, sa stim cum arata si micutza ta? 
babytza ma bucur ca ai gasit medicamentul. Doamne ajuta in continuare!!!
Sa raspundem si noi la sondaj:
- sosetele le tine fara probleme in picioare si le mai da jos cand sta in fundulet si se joaca, dar asta fff rar..
- caciula o tine in cap fara probleme, lupta am dus-o asta vara cu sepcutele palariutele pe care i le puneam de 30 de ori /plimbare. Acum s-a obisnuit..
Vorba lui piolica, daca va spun si cat mananca, ce mananca, cat doarme, o sa o credeti vre-o ciudata!
Asa ca ne oprim aici.
Aaaa, si ca sa vedeti ca si daria face ceva rau, a inceput sa urle de placere!!
Cand s ejoaca sau ne alergam prin casa, sau vrea sa se joace cu ceva URLAAAAA!!! Cateodata se ita la mine, rade, si URLAAAAAAAA!!!! un Aaaaaaaaaaaa tare, din gat, cu toata forta si luuuuuung. Inca nu stiu cum si cand o sa scapam....
Va doresc noapte buna!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Hi hi hi , ba da asa ii spune ![]() Babytza si puii Valentina David |
Te-ai scos, cum sa nu... Da vina pe 'ala micu.

Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
"Pe aceasta cale" tin sa multumesc fetelor care imi fac galerie pentru bb2 mie si lui Piolica

Zicea o fata de la aspirante ca daca nu vine mosu' luna viitoare cu doua liniute schimba iepurasul de Paste cu unul mai performant 

mA fAc MaRe 
David Lloyd George
Joy21 spune:
Inca una si ma duc. ![]()
Sofia nu-si scoate sosetele din picioare in casa pentru ca.... poarta pantofi. Un fel de tenisi cu glezna intarita si talonet pe care ii tine in picioruse cu placere. Dimineata vine la mine sa o incalt. Cred ca si-a dat seama ca nu are aderenta buna pe parchet doar cu sosete. Insa daca ii sot pantofiorii, invariabil isi scoate si sosetele. Dupa care o cert si incearca sa le puna inapoi singura (intentia conteaza
)
Inainte de a folosi "pantofii de casa" a avut si niste "playshoes", niste sosonei integral din piele cu talpa f moale. Am observat insa ca-si cam strica mersul cu ei (calca in interior) asa ca am renuntat la ei desi erau haiosi.
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
babytza spune:
Era sondaj ???? Am ratat postul cu pricina
Dar raspund acum :
Sosetele nu le scoate din picioare, nici nu le baga in seama. E atent insa atunci cand le punem in picioare , e pe faza si intinde piciorusele sa il incalt cu ele. Se da insa la pantofi, are o mare pasiune pentru ei. Dar nu ca sa ii scoata din picioare , ci ca sa ii plimbe prin casa dupa ce ne intoarcem de afara, ii place sa ii puna el la loc ![]()
Caciula -acum e mai bine, mai sta si cu ea pe cap...uneori ![]()
Nocom , zici ca urla ??? Ia sa vezi si la noi cum urlam de fericire si radem cu sughituri
Mor de el cat de dulce eeeee 

Babytza si puii
Valentina
David