Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 13
felicic76 spune:
OFF TOPIC
in alta ordine de idei, cred ca imi trebuia asa ceva pentru slabit, la cata greatza am:
luni mi-am facut cafea in filtrul meu de la birou, dupa amiaza am fiert apa pentru cappucino, dimineta asta mi-am facut o cafea mica si dupa pranz am vrut sa fac capucinno iarasi: cand sa torn in cana, am fost mai atenta, spre deosebire de zilele trecute, si zaresc UN GANDAC URIAS, o libarca
era cat degetul meu mic 
nu stiu de cand a fost acolo, cert este ca am o sila in mine si vomit tot ce beau/mananc
. Ma gandesc ca poate este de saptaman trecuta, ca pun apa din sticla in rezervor si cafea in cupa far sa ma uit, cand este gata cafeaua imi torn in cana
, fara sa verific ce
edit: la mine la birou este extrem de curat, tzatzana de la cana este mica, chiar nu-mi imaginez cum a ajuns gangania acolo, daca nu eram singura credeam ca-i vreo razbunare a cuiva
, mister si silaaaaaa totala, poate mai slabesc asa![]()
am venit acasa, am mancat supa de la baietii mei, iar mi-am amintit, iar am vomat
. acum am un "deranjament" in stomac si o silaaaaaaa, dar cred ca slabesc pe tema asta

nikolici: fericito, tu l-ai dat afara pe soricel!
Spurcata de mine probabil a baut fiertura de gandac cu cafea

Mi-e sila de mine, am mancat doua folii de guma si al meu barbat rade de lesina

tzitziri spune:
Feli, de gandac nu comentez...am oroare
Si eu zic sa il lasi cum vrea el...adica eu nu cred ca dna Vio poate sa il tina fortat de manuta daca el nu ar vrea asa.Si David a inceput usurel, a cerut ajutorul cat timp a avut nevoie si acum merge fara probleme in casa de vreo luna.Afara mai insistam noi sa il tinem de manuta (ca deh, una e sa pice pe asfalt si alta in casa) dar cand nu vrea de nici o culoare sa se lase sustinut il tinem macar de gluga.
Deci lasa-l pe el cum simte el ca e mai bine![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
ClaudiaH tare mi-as fi dorit sa incerc metoda ta, de fapt la inceput asa am facut insa ceva m-a intrerupt…ma refer la somn, in schimb tre sa aspiram nasul altfel sunt cu barista mereu dupa ea
.
Bine ai revenit
, poze cu scumpetea ne arati? 
Felicic, a mea ca sa stea incaltata are dres si totosi, la caciula avem si noi probleme, dar ii repet NU NU …se pare ca are efect
(cateodata), in casa in schimb nu sta cu caciula. Sa stii ca eu o mai las sa cada, ma fac ca ma uit in alta parte si e totul ok, adica nu plange, dar sunt atenta sa nu se loveasca prea rau
Brrr faza cu gandacul, mie imi este frica de orice lighioana din asta…
Lumi….sunt pentru soacra ta referitor la jucarii…ce pisicii mei mai cumperi una daca nu iei doua stiind ca ai DOI nu UNUL singur…uoffff 

Nusha tare frumosi adidasii
, sa tin minte sa cumpar si eu data viitoare ![]()
Dya a mea nu sta deloc invelita, nici in sac de dormit…se trezeste si plange daca simte doar ca e invelita…
Kllemi super tare soacra ta, credea cumva ca sunteti 3 in 1 ![]()
Babytza felicitari mami ca a gasit medicamentele
. Se mai poate duce Tina la scoala? 
Abe, gata nu mai esti moderata
, si Crina a fost in greva foamei, avea zile cand manca numai IAURT, lapte foarte putin si tot asa 
Oana stie David ce stie
, ce mai faci, tonus bun vrem duamna 
Lala 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
babytza spune:
claudia h ma bucur ca mai ai timp si de noi 

Bine a zis Angelyna , poze cu puii ai ? Sa ne incante si noua privirile 

Feli imi pusesem si eu niste pachetele de primavara la facut....cred ca le pap la primavara
Yachs 
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
hai mai, Felicia, chiar asa? pai ce te-ai fi facut in Asia, acolo sint o delicatesa. 

(glumesc la faza cu pofta
)
Mamica fericita de bebelina Elsa
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mimihoo
he he, la fel am zis si eu, intai la curs de initiere generala si apoi la Mraz. doar ca eu am zis de cursul scurt, nu de cel lung de care spui tu. Cel lung incepe de obicei in octombrie, iar preselectia se face prin septembrie. intradevar, este cel mai tare curs si este unic. Poate la anul ma inscriu si eu .... Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia studio poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
mie tare rau imi pare ca nu l-am facut cand aveam timp mai mult, acum cine stie cand o sa intreprind ceva serios in privinta asta.

fug....
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 OFF TOPIC in alta ordine de idei, cred ca imi trebuia asa ceva pentru slabit, la cata greatza am: luni mi-am facut cafea in filtrul meu de la birou, dupa amiaza am fiert apa pentru cappucino, dimineta asta mi-am facut o cafea mica si dupa pranz am vrut sa fac capucinno iarasi: cand sa torn in cana, am fost mai atenta, spre deosebire de zilele trecute, si zaresc UN GANDAC URIAS, o libarca ![]() era cat degetul meu mic ![]() nu stiu de cand a fost acolo, cert este ca am o sila in mine si vomit tot ce beau/mananc![]() , fara sa verific ce![]() edit: la mine la birou este extrem de curat, tzatzana de la cana este mica, chiar nu-mi imaginez cum a ajuns gangania acolo, daca nu eram singura credeam ca-i vreo razbunare a cuiva , mister si silaaaaaa totala, poate mai slabesc asaam venit acasa, am mancat supa de la baietii mei, iar mi-am amintit, iar am vomat . acum am un "deranjament" in stomac si o silaaaaaaa, dar cred ca slabesc pe tema asta![]() ![]() nikolici: fericito, tu l-ai dat afara pe soricel! Spurcata de mine probabil a baut fiertura de gandac cu cafea ![]() ![]() Mi-e sila de mine, am mancat doua folii de guma si al meu barbat rade de lesina ![]() ![]() |
Brrrr....

Asta imi aminteste de o intamplare din liceu cand am fost in vizita la o colega si mi-a servit taica-su o cafea cu gandac mare de bucatarie in ea. Gandacul nu l-am depistat la timp, asa ca l-am simtit cu limba... Inca mai sper ca a fost fara intentie ca taica-su era mai glumet de felul lui
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Alina s-a distrat in excursie, a venit si cu un ulcior mic, facut de ea E tare mandra de ea Babytza si puii Valentina David |
Nu ii zice roata olarului?
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
dyanira spune:
Ange cu cat ne spunem mai multe ajung la ideea ca Andrei seamana tare tare de tot la obiceiuri si personalitate cu Crinuta parca ar fi frati.![]()
Feli urata treaba cu gandacul
Babytza nasol cu gripa asta porcina.Tinem pumnii ca Tinuta sa fie ok.
Ma bucur ca ati gasit pastilele pt mama ta.Multa sanatate
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
Sosete - trage de ele doar cand nu "alearga" prin casa...(si asta se intampla rar)
caciula - trage de ea imediat ce i-o pun pe cap....dar il scot imediat afara si ii arat catelul, vrabiuta etc si eventual ii ocup si mainile cu o masinuta si uita![]()
Nusha - nu e asa cuminte Mark...i-am dat drumul la tv la reclame si eu operam cu lingura
Gelul de arnica si sunatoare l-am luat de la plafar si am dat 6,5 lei....
Tin pumnii pentru toate mamicile curajoase sa vada cat mai curand II
si sanatate tuturor