Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 12
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Eu mai vorbesc cu voi de probleme, ca vad ca sunteti cu noroc : maine merg la o farmacie in Tei sa ii iau maei medicamentele ![]() ![]() ![]() |
SUPER! BRAVO!!!!!!

Mamica fericita de bebelina Elsa
abe spune:
piolica, sti cumva ce metoda au aplicat doamnele de la cresa de mananca elsa tot ce-i pregatesti?
ca noi de vreo doua saptamani suntem in greva foamei...
abe spune:
date pentru listuta: maria, 2800g, 49cm, apgar 9, cezariana, 38s
poate ne trece si pe noi cineva
multumim
tzitziri spune:
Babytza, ma bucur ca ati gasit medicamentul!Sa fie un inceput bun pentru tratamentul mamei tale!
Piolica...pai la cat doarme Elsa sa tot intindeti rufe
.Succes si sa vina repede bb2.
Sa recapitulam: David are o trezire noaptea pe la 5 (de fapt cred ca asta e de dimineata).In weekend de ex cand nu ne trezim nici noi la ora fixa se culca pe la 22.30 si cu o trezire noaptea da semnalul de dimineata pe la 9-9.30.Deci din fericire doarme bine noaptea, se trezeste sa orbecaie dupa tzitzi, o gaseste si se culca la loc in 5 minute.Nici macar nu deschide ochii.
Cu caciulile...vara nu prea a fost chip sa tina ceva pe cap, dar acum vad ca nu mai trage de ele in toate directiile.Nu am nici o tactica, pur si simplu cand are el chef sa dea jos da si cand nu nu.Acum are fes care se incheie sub barbie si nu atenteaza la el.Deci afara e civilizat si echipat corespunzator
.
Sosetele din casa sunt subiect de 'dat jos' doar daca nu are alte ocupatii.Altfel le lasa cuminte in picioare.In general soseste antiderapante mai groase.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
lala77 spune:
Babytza, bravo! Super!![]()
Dyanira, mucii sunt de la vreun virus. Nu de la statul dezvelit. Nu-ti face griji. Dr nostru pune ca daca te bagi in frigider, faci hipotermie dar n-o sa ai un muc.![]()
Nici Anna nu doarme invelita, nici in sac. Cand ii dau sa suga dimineata, mai pun pilota pe ea, pe picioare ca mi se pare rece si in secunda 2 da din picioare pana scapa de pilota. I-am luat si sac de dormit si degeaba.
Caciula, tot asa o dadea jos. Nu conta ca se leaga sau nu, ea tot scapa de ea Am lasat-o pe niste vanturi de-alea mari si reci fara sa i-o mai pun pana ce i s-au facut urechile rosii apoi i-am pus-o iar. Si cred ca a vazut ea ca e mai bine cu ea decat fara si n-o mai scoate.
Cam crud dar a functionat.
Sosete: in casa am antiderapante de la Miniblu care sunt si f groase si le tine; le mai scoate ea cand ii e cald. Am urmarit-o si le scoate doar cand e transpirata, deci stie ea ce face si nu ma opun.![]()
Fugim la baita!![]()
felicic76 spune:
multumesc de raspunsuri!
referitor la sosete nu am precizat ca avem antiderapante (opinci le zic eu), sosete cu picaturi cauciucate pe talpa, sosete care trec de genunchi, flausate, moi etc.. nimic nu sta la el in picioare![]()
Cu gluga tot l-am scos, am avut succes cand il tinea tati in brate si avea si el gluga, a acceptat-o la fel cum accepta sa aiba caciula pe cap daca isi pune si D-na Vio una

si, daca sunt la expus probleme, de doua zile vrea singur in picioare, dar la modul ca nu merge, ci fuge trei-patru pasi pana la un obstacol.
in seara asta a venit in intampinarea mea si a cazut, of course, cu piciorul meu in brate
Este normal, nu? El nu a parut foarte deranjat, s-a ridicat (a cazut pe burta) si m-a cautat in sacosa, apoi a fugit la fotoliu la fel, din trei-patru pasi fara sprijin, apoi s-a proptit in perne. De acolo aluat-o in alti trei-patru pasi spre canapea. acum, eu ce trebuie sa fac? Sa-l conducem noi de mana (merge bine luat doar de o manuta de vreo luna) sau sa-l lasam singur? Eu sunt tentata sa-l las singur, sa invete, d-na vio il ajuta/duce macar de o mana, zice ca ii este frica, ca stie ca el este curajoos dar ca este mic. Mentionez ca are un si o luna![]()
help, help, please!
babytza spune:
Alina s-a distrat in excursie, a venit si cu un ulcior mic, facut de ea
E tare mandra de ea
Asta m-a convins sa ca e o idee super sa ii iau de Craciun Oala olarului
Feli eu cred ca e bine sa faci asa cum simti tu, sau mai bine zis cum cere Vlad. Si eu am mers multa cu el de o manuta, dar asta pentru ca o cerea ca sprijin. Cand si-a dat el seama care e treaba cu mersul si avut el siguranta pe el, nu a mai vrut sa il tinem, a vrut el sa mearga singurel, nesustinut.
La Tina in scoala tocmai au inchis a doua sala de studii din cauza de gripa porcina .... si e clasa prietenei ei ....fir-ar sa fie...
Edit : abe scrie te rog si data nasterii Mariei si ziua ta de nastere 
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Felicia, gata, zboara baietelul. Eu zic sa-l lasi, dar nu inainte de a cumpara niste crema cu arnica.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Felicia, gata, zboara baietelul. Eu zic sa-l lasi, dar nu inainte de a cumpara niste crema cu arnica. |

Babytza si puii
Valentina
David