Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 11
luminita2008 spune:
nushulica, mie mi-a adus o zgripturoaica/vrajitoare de la Praga
... iar hunilor, pentru Mos Nicu acum, nu a avut bani decat pentru O SINGURA jucarie. cealalta o luam noi
. nu vreau sa stric relatiile, altfel refuzam cadoul, de fapt mi-a dat 50 ron, sa cumpar eu jucariile. poate si face si din cele bune, dar nush ce a apucat-o mai nou...
feli, si noi suntem la fel, 90% desculti prin casa, mai ales Robi. Iar in we, si sambata si duminica, amandoi au avut capul descoperit afara, doar o gluga a la raper pe cap, de la bluza de trening...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
gaia.nevia spune:
o gluga vroiam sa sugerez si eu...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nushulica spune:
eu pe david ca sa-mi stea incaltat in casa ii pun strampi plus adidasi din aia cu talpa moale iaca www.next.co.uk/shopping/boys/newborn/8/6?extra=sch&n=children&pid=468-276&exclude=00UB0100%7c00U00%7c00UB00&returnurl=%2fshop%2fgattgender%2dnewbornboys%2d4%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNewborn%20Boys" target="_blank">asa la astia le mai desface scaiul dar rar
iar afara cand arunca fesul ii zic ca face biia aca buba la cap
si sta cu ea...nu tot timpul imi merge dar tot e bine![]()
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
dyanira spune:
Dar ce va faceti daca nu vor nicicum acoperiti eu tare ma tem ca si asta e una din cauzele mucilor lui Andrei.Nu gasesc nici o solutie sa stea acoperit, in sac nu vrea daca il acopar se trezeste imediat
Mai sunt si altii la fel???
Feli al meu ca norocu vrea sosete si caciula ca altfel as lua-o razna.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
dya, nici ai mei nu stau inveliti neam, si nici in sac. nu am ce face, ii invelesc cand ii pun in pat si de fiecare data cand ii verific noaptea si atat. plus un tricou peste body. dar am noroc ca la noi e cald, 24-25 de grade.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
lumi, ange super soacrele......a mea ne-a cumparat o lenjerie de pat, evident de o singura persoana, in ideea in care patul nostru cred ca este de 3 pers....in fine zice: "ia uite ce v-am luat" dupa ce ne uitam un pic la ea (care era si din plastic) zicem: "da e mica, nu sti ca patul nostru e de 2 pers"?? sa ofuscat zice: "treaba voastra dar era frumoasa sa o pui acolo..
.....acolo unde??..
pe pereti???....unde???....bine domne daca nu va place nu va place.....dar erau frumoase florile astea..
...si tot asa pina sa enervat al meu si ia zis sa inceteze odata ca nu este buna si nu avem ce sa facem cu ea......bineinteles ca urmeaza...."treaba voastra"....
...."dar mie mi-a placut"....![]()
Noi stateam in casa incaltati cu ciorapeii de la miniblu care au antiderapante, avand gresie mi se pare ca este destul de rece si am recurs la ciorapei normali si o pereche de incalatari cu talpa un pic mai groasa si evident, toata dintr-un material super-antiderapant...
acum parca mai rau se impiedica in ei....
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Eu mai vorbesc cu voi de probleme, ca vad ca sunteti cu noroc : maine merg la o farmacie in Tei sa ii iau maei medicamentele 

Nocom iti explic pe mess 
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Eu mai vorbesc cu voi de probleme, ca vad ca sunteti cu noroc : maine merg la o farmacie in Tei sa ii iau maei medicamentele ![]() ![]() ![]() Nocom iti explic pe mess ![]() Babytza si puii Valentina David |
bine a ai gasit

....sa fie cu noroc..
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
nushu,
ada, poate ca eu folosind 'un instrument' de aspirat mucii (ca nici nu stiu cum sa o numesc, aici se spune aspirator nazal manual sau batista bebelusului) care nu se racordeaza la aspirator, a facut-o pe Elsa sa-l accepte mai usor si chiar sa se 'imprieteneasca' cu el. E drept ca eu i l-am dat se se joace cu el, ca partea care o bagi in nas se poate schimba, asa ca-i puneam una noua si o lasam sa se joace. Plus de asta de fiecare data dupa ce-i aspir o nara are dreptul la aplauze!
Si daca va spun ca Elsa doarme noaptea si cite 12-13 ore, o sa primim multe floricele pe cimpii? Ieri noapte a dormit de la 9 cu o trezire mica la 5 pt bibe, dupa care s-a mai trezit la 11:15 azi! Iar cu o noapte inainte a dormit de pe la 9 seara pina la 9:30 cind am tras de ea sa o duc la cresa.
Plus ca tine si caciula pe cap, cu foarte mici exceptii. In medie as spune ca 90% din timp nu avem pb cu asta. Plus ca nu-si scoate sosonii din picioare. Si mai nou maninca tot ce-i pregatesc, dar asta nu este datorita mie, ci asta a invatat la cresa. Gata, ma opresc! Ca altfel luam coronita pt cei mai ciudati bobocei.
felicic, da, mucii s-au intors. Nu se despart ei de noi asa usor. Banuiesc ca sint unii noi, prospeti, pe care i-a luat ieri de la cresa.
Mamica fericita de bebelina Elsa
ClaudiaH spune:
Buna!
Mai trec si eu din cand in cand pe aici. Lucia e marisoara, nici nu-mi vine sa cred ca e nascuta 6 sapt. prematur sau ca a afost asa mica si slabanoaga cum vad in pozele de la nastere.
Acuma sa raspund si eu la temele discutate curent:
Aspirarea nasucului: Eu nu-i aspir pe ai mei. Le dau cu apa de mare in nas, mucii se dizolva si curg iar eu ii astept cu batista.
Caciula... a fost o problema si pentru noi dar... am rezolvat-o cu caciulile care se innoada sub barbie. Cand a incercat sa traga de ele am distras-o cu o scalambaiala (ii place sa o vada pe mama ca se prosteste). Incet incet s-a obisnuit. Oricum nu iesim din casa fara caciula si cum ii place sa iesim afara, accepta si caciula ca pe un rau necesar.
Invelitul/dezvelitul noaptea: Lucia doarme in sac dintotdeauna, sacul de dormit face parte din ritualul de culcare: pregatim biberonul, scoatem papuceii, punem pijamaua, tragem storul, imbracam sacul de dormit, administram biberonul, dam suzeta, punem copilul in pat si iesim din camera. La fel a fost si la Stefan.
Cam astea ar fi de pe la noi. Va urez numai bine tuturor!