Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Am culcat si eu gaza![]()
Raspund si eu la sondaj:sosete avem din acelea cu cauciuc,nu si le scoate decat ff rar,caciula o tine in cap,vara a fost ingrozitor,nimik nu a tinut pe cap.Si cam atat
..aaa acoperita nu doarme,o acopar de nspemii de ori
In ultimul timp cand nu vrea ceva zice:data
,la masa nu e chip sa-i mai bag vreo lingt dupa ce a zis data,daca face kk si o intreb :Ai facut kk??Fugeeeee si da din cap nu nu.
Face intr-un fel cu limba si apoi cu o voce groasa de bariton aaaaaa,altadata face cu limba iar si apoi cao soprana aaaaa.
abe gata ai scapat de moderare.
Babytza ma bucur ca ai gasit medicamentul,de acum incolo DD sa va ajute sa aveti numai rezultate bune
Feli groaznic
Joy,Piolica go,go,go
Ange sper sa scapati cat mai repede de raceala asta urata
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Babytza ce distractie pe David...super dulce
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
SHHTT....nu fac tam tam mare...dar fii-mea m-a surprins asta seara sa plece singura dintr-un colt al camerii spre altul, fara sa fiu eu in aria ei vizuala...nu mai zic nimic , astept ziua de maine sa vad dc isi aduce aminte ce a facut azi
.
Anyway tare emotionant momentul!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
Nikolici pot sa fac eu mare tam-tam???![]()
Karinutza
Felicitari ptr primii pasi !!!
Mami acuma sa te tii![]()
![]()

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici SHHTT....nu fac tam tam mare...dar fii-mea m-a surprins asta seara sa plece singura dintr-un colt al camerii spre altul, fara sa fiu eu in aria ei vizuala...nu mai zic nimic , astept ziua de maine sa vad dc isi aduce aminte ce a facut azi Anyway tare emotionant momentul!!! |
Bravoooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feli facem galerie si pentru Falkone ??

Babytza si puii
Valentina
David
lala77 spune:
Neata, mamici!
Azi fac eu 
si pt cine vrea, avem si 

Feli, era sa mor cand am citit cu gandacul.
Am patit-o si eu odata.Bleahhh!
Babytza, tin pumnii sa fie ok cu gripa. Si eu am o frica de ea!
Anna are o placere cumplita sa sara in pat. Pur si simplu sare asa ca mingea si zice "aaaaa".
E criminala!![]()
Bravo lui Falkone!
Hai, ca-i misto sa poti sa mergi, sa cotrobai pe unde ai treaba, s-o fugaresti pe mami!

Felicitari si Karinutei!
Hai, ca inceputul e mai greu!![]()
Vazut si galagiosul David. Cat chin...![]()

Anna are muci. Cu toate homeopatele din lume, ca iam dat inainte de a avea simptome-de cand am vazut-o pe sora-sa. Deci nu m-am convertit la homeopate.
Saracuta, nu prea a dormit azi noapte ca nu putea sa respire de muci.I-am pus Karvol pe batista si am si aspirat-o de cateva ori.
Sora-sa e varza si ea ca-i cure nasul ca la robinet. Si pe mine incepe sa ma usture gatul

Asa ca de azi cred ca trecem pe paracetamol, tantum si alte delicatese.![]()
Fug la dus ca e tarziu si trebuie sa plecam.
Sa aveti o zi frumoasa!
felicic76 spune:
da, vrem si noi galerie
dar intai sa mergem, apoi sa fugim ca el o ia la fuga din prima
.
Greatza tot nu mi-a trecut, n-am mai mancat nimic, am lins lamaie
Trebuie sa uit intr-un fel, vorba Piolicai, daca eram in Asia?![]()
lala: multam de
Eu cred ca voi faceti trafic de muci la/de la gradinita, iar tu si Anna sunteti victime colaterale![]()
Ma duc sa fac un lapte, aud puiul ca da semne de trezire, obosit rau a fost de a dormit pana acum
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia deci - eu ma asez pe canapea, iau pacientul recalcitrant in brate, in asez pe piciorul stang cat mai aproape de corpul meu; celalalt picior i-l trec peste picioare, si mana stanga o trec cumva peste corpul lui ca sa nu dea din maini. Cu obrazul meu peste obrazul lui ii imobilizez capul, si cu mana dreapta ramasa libera (sper ca si din descriere rezulta la fel Trebuie sa prind furtunul mare de la aspirator sub fundul meu cumva, ca sa nu traga greu si sa iasa din imbinare. Sper ca se intelege ceva... |
Si eu exact asa fac. Din cite am inteles eu, e preferabil sa-i aspiri in pozitie verticala. Eu ii dau inainte cu ser fiziologic (dar bag la greu, un flacon intreg odata), o tin pe spate citeva minute, apoi o aspir in pozitia descrisa de Ada.
Nocom spune:
neata,
babytza am cunoscyt din prima tzipatul!!! Cred ca au fost la aceeasi scoala de urlat!!!
copiii nostri!!
lala sanatate multa. Daca altfel nu se poate, treci pe medicamente alopate fara retineri, decat sa plecati bolnavioare..!!
laura, feli, ange, nikolici

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)