Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 16
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 cum va mai descurcati cu ciorapii si caciula? Noi...greu de tot. |
Si noi avem aceeasi problema, ciorapii nu i-au stat niciodata in picioare, nici cind avea 2 saptamini. Acum am rezolvat-o punindu-i papucei in casa. Are o pereche de Crocs, foarte haiosi, si acum i-am luat de la Baby Expo mocasini Baby Fox - vi-i recomand cu caldura, sint foarte foarte buni si au ariciul de prindere la spate (cel putin la modelul pe care i l-am luat Aniei), deci nu si-i poate scoate.
Cu caciula: incerc sa-i tin miinile ocupate, SAU cind e foarte frig, ii trag gluga peste caciula (o caciula subtire de bumbac si gluga de la sweat shirt), SAU, mai nou, i-am luat o caciula din fleece subtire care se prinde sub barbie cu arici (pe cele care se leaga cu snur le desface).
nikolici spune:
CINE DADEA COFFE???
Si cine ma scoate din lene???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
Completare la aspirat/desfundat nasul, sa va zic ce smecherie aplic eu. Cind ii pun Aniei serul fiziologic in nas, am intotdeauna la indemina un flacon gol si ma prefac ca ii pun, i-l pun la nas si fac "fis", si apoi i-l dau ei si mi-l pune mie la nas si iar zic "fis" si ma prefac surprinsa. Si printre "fis"-urile astea, ii pun si pe bune.
La fel si cu aspiratorul, inaintre sa o aspir propriu zis, si dupa, ne mai jucam de-a aspiratul.
Nausica spune:
Completare la caciula. Am uitat sa va zic metoda soacra-mii - ea se jura ca functioneaza. Cica ii spune: "nu vezi ca toti copiii au caciula?"
andy.p spune:
Buna dimineata...se mai trezeste careva mai obosita decat atunci cand s-a culcat??Eu da,ciudat nu??
Asa ca inca o tura de
..poate ,poate....Nikolici iaca![]()
Lala multa sanatate.
Nocom,Feli,Nausica
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nausica spune:
Felicia, despre mers: sa iti spun cum a fost la noi. Noi n-am trecut prin faza cu mers de minutza, pur si simplu nu i-a placut. A mers in patru labe, apoi a inceput sa se ridice pe mobila, apoi a inceput sa faca 2-3-4 pasi singura, de la unul din noi pina la canapea si inapoi. Apoi s-a oprit. Vreo trei saptamini a lasat-o moarta cu mersul, si asta fara sa fi cazut sau sa se fi lovit. Si peste astea trei saptamini, a inceput sa mearga singura.
Daca Vladut da semne ca vrea sa mearga singur, eu zic sa-l lasati. Fara sa faceti mare caz din asta (ma rog, in afara de chiotele si aplauzele pentru primii pasi reusiti), lasati-l pe el sa-si testeze limitele.
Mimihoo spune:
neata,
Sofia cu ciorapeii nu prea are treaba, unii ies singuri ..., cu caciula, din cand in cand mai protesteaza, dar cand o cert pare sa inteleaga si sta cu ea ... o perioada
babytza, nocom veniti in Titanii? noi iesim dar nu stiu cat stam ca a fost cam matinala Sofia astazi. o sa iau mancarea cu mine ca sa mai castig timp de stat afara ;-)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Nocom spune:
Mimihoo la noi a fost o schimbare de planuri si nu mai venim... :( Incercam sa ajungem alta data!! 
Plimbarica placuta!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
Neata fetelor. Pe mine ma ia raceala cred..Ma simt ca lovita de tren
Am vorbit si cu Moni, nu ajunge nici ea. Poate maine 
Revin dupa ce mai citesc aici 
Babytza si puii
Valentina
David
abe spune:
neata,
poftiti si la o cafea
din partea unei nou venite...
maria cu sosete nu prea sta, dar caciula se pare ca a acceptat-o si o suporta. din cand in cand, daca se enerveaza din vreun motiv isi aduce aminte si de caciula si atunci trage de ea, dar ii distrag atentia.
as vrea sa pun si eu o poza dar nu stiu cum...ma ajuta si pe mine cineva, va rog