Bobocei de sept-oct 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 17
tzitziri spune:
Abe, bun venit!
duamna Ange
, cand am citit de tonus ma gandeam numai la forma mea fizica gelatinoasa
.Am doua kile in plus de cand stau cu fundul pe scaun la birou.
Babytza, baga un Oscilococcinum.La mine a mers daca am luat din pripa raceala.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Ce de cafea avem
Abe trebuie sa iti faci cont pe facebooksau webshots, shuterfly...etc , apoi incarci poze acolo dupa care pui link de la poze aici. 
Nausica ma duc sa ma uit si eu la Fox , ca nu ne mai vin ciorapeii cu talpa de cauciuc si sunt naspa rau ca daca sunt putin mari sau mici ii vin ca naiba pe picior, isi rupe gatul in ei... Si nu nimeresc numar pe numar ....
Babytza si puii
Valentina
David
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Promit sa pun poze in curand. Am avut ceva probleme cu calculatorul si nu am mai pus poze noi. O sa ma laud in curand cu pungasii mei.
O zi buna!!!
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH 'Neatza! Promit sa pun poze in curand. Am avut ceva probleme cu calculatorul si nu am mai pus poze noi. O sa ma laud in curand cu pungasii mei. O zi buna!!! |
Asa ,asa !!! Asteptam cu drag poze

Lala imi pare rau ca nu a mers cu pastilutele
Sanatate multa 

Oana o sa iau , dar mai intai sa cumpar ca le-a luat piciul pe toate

Deci galerie pentru Falkone

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Daca tot suntem la capitolul galerie, pai atunci PARTY sa fie!!!!!

FALKONE

KARINA

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
luminita2008 spune:
neatza!
am avut o noapte relativ buna, pana pe la 04.00 cand s-au trezit hunii sa apape. am adormit cu totii repejor, apoi pe la 05.30 ne-a trezit un... accident de masina. s-au rasturnat niste pusti cu masina pe strada, dupa ce au acrosat o alta, parcata regulamentar. nu a patit nimeni nimic!
feli, iti amintesti ca ziceam ca Robi al meu e fratior geaman cu Falkone? faceau ei cand erau mai mici chestii asemanatoare, vad ca si acum fac, vezi treaba cu sosetele si caciula... ei bine, la fel a fost si cu mersul. la inceput mergea bine de o mana, tinut, cerea expres asta si-i placea la nebunie sa mergem asa cu el. si cativa pasi in fuga pana cand cadea... eu l-am lasat in boii lui, l-am luat de manuta daca asta vroia. pana intr-o zi cand s-a ridicat singur si a inceput sa mearga. punct. asta la 1 an si o luna. eu zic sa-l ajuti, daca o cere, daca nu, lasa-l ca se va descurca si va merge singur. curand.
ange, asa am zis si eu, mai bine nu cumperi si gata, decat sa nu le iei amandurora. dar, repet, ne-am fi certat, si zau ca nu merita. o las asa cum e, nu pot si nici nu vrea sa incerc s-o schimb. fi-su mi-a zis raspicat: "bine ca nu eram eu de fata, ca nu numai ca nu mai vroiam niciun ban, dar nici n-o mai vedeai pe aici o vreme buuuna!" mda...
lala, it takes time cu homeopatele... asta e spilul, sunt f ok, dar trebuie timp si tratement adecvat ca sa mearga...
babytza,
soricelul urlator! e un haios, hunii au vazut si ei filmuletul.
nikolici, cum e Karina azi? si-a amintit ce-a facut aseara?
abe, bine ai venit!
laura, da, exact asa ma simt si eu, mai zob cand ma trezesc decat cand ma culc, chiar daca am dormit noaptea snur... ma rupe spatele, in special.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
intrebare:
mai sunt copii printre bobocei care nu se plictisesc in timpul mesei? ai mei nu mai au stare orice as face, dupa 1/2 castronel papat, incepe distractia. nu mai papam la TV, am zis ca de fapt asta e cauza, dar nu... la fel fac si in bucatarie, fara distractii nu merge si basta. eu acum, nu stiu sigur daca procedez corect... ar trebui sa-i las, sa terminam masa dupa acea jumatate de castronel si gata? e asta de fapt un semn ca s-au saturat, si eu, continuand, ii fortez?? sau pur si simplu se plictisesc si gata? e clar ca inca le mai e foame si dupa 1/2 castronel, tot deschid gurita si papa tot fara sa-si faca sila... si totusi... gresesc? cum sa procedez? la voi cum e?
si inca ceva. ai mei tot papa la distanta de 3.5h sau maxim 4h. E poate prea mica distanta asta dintre mese si nu le e foame, motiv pentru care incepe dezmatul inainte sa termine de mancat tot?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
dyanira spune:
Neata!
O noapte asa si asa s-a culcat la 22,30 s-a trezit la 1 si a tusit pana pe la 2,30 apoi somn pana la 8 cu mici accese de tuse pe la 6.
Laura te inteleg eu mai nou tot asa ma trezesc.
Lumi eu ce sa mai zic despre soacre astea sunt noroc ca a mea e la 300km ca altfel as inebuni.
nu v-am zis ce era mai important de sambata seara a inceput si Andrei sa mearga singur cate 2-3 m (a fost asa emotionant cand l-am vazut
stiti voi)nu a uitat de la o zi la alta dar nu merge tot timpul in picioare si se mai cere de manuta de fapt se tine de un deget al nostru mai face si pasi singur si mai o ia si in 4 labe depinde de dispozitia lui.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Neatza avem
proaspata
Nocom si a mea tipa...de ce oare ma mir ca tuseste 
Babytza mrotal soricelul
, multa sanatate 
Laura
, tare dulce Alexia
, eu m-am trezit mai obosita decat aseara 
Nikolici azi ce mai face K? Parerea mea e ca nu a uitat
, felicitari 
Lala multa sanatate 
Felicic facem gaelrie mami,
hai Vlad
Nausica la noi nu functioneaza din pacate metoda caciulii 
Multam de cafea fetelor, e bine venita dupa noaptea avuta
duamna Oana
, azi cum mai esti?
Lumi pe mine ma oftica la culme lucrurile astea, dar ... vb ta, nu ai cum sa o schimbi 
A mea se plictiseste fff repede cand e vorba de mancare, mananca pana simte ca s-a cam
saturat apoi alerg dupa ea cu lingurita 
Dya imi pare rau de noaptea avuta, ia niste [cafea[ in plus
Am avut o noapte cu nspe treziri, dar macar am putut fura somn pana la 8 si ceva...
Dupa un
de lapte, i-am incalzit lapte mai devreme pt fulgii de proumb...
a mancate ceva, apoi mi-a rasturnat castronul in pat 
Crina mananca la distanta de 4-5 ore, numai dimineata mananca mai devreme...
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
Macar nu sunt singura,care e mai obosita dimineata ca seara/
Ange iar ati avut o gramada de treziri
,macar e mai bine cu mucii?
Dya off mama lor de muci si tuse,
Felcitari Andrei ptr primii pasi!!!!!

Lumi eu zic sa lasi mai mult timp intre mese,sa vezi se mai fataie asa...la noi am zis cum e,mananca cat mananca apoi :GACA,sau Gata si gata frate![]()

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)