Bobocei de sept-oct 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ange.Toata lumea e bine.Se pare ca mai bine ca voi ca el din fericire doarme noaptea

Lumi, si David se plictiseste repede la masa.Adica incerc sa ii tin interesul treaz doar lasandu-l pe el sa manance singurel si nu folosesc alte jucarele sau metode de distras atentia.Cand nu mai vrea mai incerc sa ii dau si in alt fel daca se poate.De ex daca nu mai vrea iaurt cu lingurita incercam sa il dau sa bea din cutie.Daca nici asa nu merge inseamna ca e satul.Asa ca il dau jos din scaun si gata masa.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bravo Andrei !!!!!!!!!!!!

Angelyna , Laura

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lumi - la fel face si Mark...mesele principale le are la 8,30, 12,30 si 16,00....consider ca nu poate renunta la joaca atat de "mult" timp cat dureaza masa...eu ii pun la dispozitie jucarii, mai dau drumul la tv cateodata....iar cand se satura, nu mai deschide gura orice as face...(oricum eu sunt multumita de cat mananca)
Dya - felicitari pentru curajosul Andrei!!! (si Mark merge singurel pe distante din ce in ce mai lungi....dar cum sa rezolv treaba cu frica mea de lovituri???)
Ange - imi pare rau de noaptea agitata...lasa ca in seara asta va fi mai linistita bobocica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Dya, felicitari pentru mult asteptatii pasi

Ange, mai da-mi si mie niste idei de mancare de masa de pranz pentru bebelusi

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neeeeeaaaatzaaaa!

Pe la 7 si anume fix, Radu s-a ridicat in fundulet in pat si a inceput: "Pa? PA-PA? PAAAAPAAAAA! PAPA!"

cu mersul, hm.... cred ca incepem si noi, incet incet. L-am plimbat de mana prin sufragerie, asa cativa metri, a mers, apoi 4x4 si gata.

Le-am dat la 11 fructe... de fructe! Am pus in blender o gutuie, un mar, niste zahar brun si scortisoara si le-am blenduit pana nu s-a mai simtit gutuia tare.
A iesit atat de mult ca am bagat 3 linguri in el si am mancat toti trei pana am terminat tot.
Radu nu a fost f incantat, era usor acrisoara treaba... dar a mancat si el destul. Teo (si cu mine) am fost in culmea extazului.

Mama s-a dus sa se interneze. Trebuie sa-si faca o punctie la ficat, si sa inceapa tratamentul cu interferon... Azi sunt singura cu amandoi.
Vroiam sa ies... dar am descoperit ca am o roata dezumflata la masina... nici nu stiu cum sa fac... Radu nu mai sta in carucior... uuuf!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Xor baietii astia au acelasi stil de a manca

Ada multa sanatate mamei

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura;angy deocamdata nu s-a mai lansat singura, ma rog a si stat mult in scaunul de masa cat am trebaluit eu.Acum somnic nitzelush si vedem dupe

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

babytza, multumesc. am cont pe picasa, spune-mi te rog si cum se pune link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

SONDAJ:

Caciula si ciorapii stau intodeauna pe ea, nu pare a fi deranjata.
Chiar si cand doarme are ciorapi subtiri, pt ca se mai dezveleste.Noi nu folosim sac ci pilota mare si na mai scoate chisioarele noaptea.

Aspirat: BARBAR ca la multi alti bebici.Nici nu vreau sa-mi aduc aminte!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura, da e mai bine cu mucii

Dya felicitari lui Andrei , acu sa te tii

Oana ma bucur , Crina are pentru azi supa de pui cu galuste, daca nu vrea am sa fac o mancare cu legume chinezesti (fara condimente) cu pui, sper sa pape , mai pe seara placinta de dovleac si iaurt

Xor sper si eu sa fie una mai buna

Ada multa sanatate mamei tale

Nikolici pai scoatem agitatele atunci , hai Karinutza

E mult mai bine cu mucii decat acu doua zile, ieri am aspirat-o de vreo 4-5 ori...nu vreau sa imi aduc aminte, azi de dimineata o data, vad ca isi face efectul siropul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput