Bobocei de sept-oct 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

felicic tareee cu gandacul ala...bearc.Te inteleg perfect ...ce zici de faza gandac in iaurt de baut cu paiul???Se blocheaza paiul si asa deschid ambalajul sa vad de ce este blocat si vad minunea...ahhh...yac yac.
Cat cu soriceii, suntem (mois si husbundul) speriati rau de zgomote, orice misca in casa poate fi animalul.
Pup Falkone si ii uram curaj la pasi.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Abe dai copy pe link, apoi te intorci aici si dai paste la raspunde la subiect

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

crina si sanatate multa!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

De ieri i-am adus dariei in peisaj olita!!

Ii pace la nebunie!!! Sta pe ea cu orele!!! acolos e joaca, acolo danseaza.. se ridica numai cand vrea sa faca caca!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

nocom ce olitza?Eu planuiesc sa ii iau de Mosu olitzaInca ma documentez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocom

Nikolici stai linistita ca nu uita ea asa repede

Ange ma bucur ca sunteti mai bine

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumim, multumim!!!Si eu sunt tare incantata!!!
Nocom ce fain a ii place pe olita!!!
Ange stiu ca mi-ai mai zis dar am uitat deh neuron singuratic...ce sirop luati???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

niko olita clasica, simpla! De aia aveam in casa si m-am gandit sa i-o si arat fetei, ca am tot auzit pe aici ca au inceput mamicile operatiunea OLITA! M-a ajutat ea s-o spal in baie si apoi, de cum i-am dat-o o poarta dupa ea in toata casa si se asaza non stop pe ea!! Si la masa tot pe ea vrea, numai ca nu o las. Acuma la pranz, statea pe ea si dansa si o vad ca odata se ridica in picioare, se screme si face caca!! Eu am incercat si i-am zis, stai jos mama sa facem caca in olita, dar s-a suparta cred ca nu vroia sa strice frumusete de jucarie cu CACA!!

ASTA ESTE OLITA

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom ai rabdare se va invata cu ea , oricum e super amuzanta faza

Nikolici multumim

Laura

Dya siropul se numeste Flucalm, are 120ml si se da 2.5ml de 2 ori pe zi, e pe baza de plante: cimbru si anason stelat, gustul nu e cine stie ce insa vad ca e bun

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange merciSe gaseste in farmaciile obisnuite?Cam cat costa?Daca nu merge cu ce luam acum o sa incercam si astaCrinuta tuseste mult si cand tuseste ziua noaptea???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput