*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ioana, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! daca n-au spiderman, intreaba ce altceva au pt 4 ani. ca poate reusesc sa-i schimb optiunea. desi, ca sa revin la critica ce-am primit-o aseara de la prietena mea, nu trebuie sa incerci sa-i schimbi optiunea. asta se cheama dominarea copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani Alexandra de Pischi!

La Multi Ani Vlad de Joy!

Tania, am vazut pozele voastre de toamna si ma tot minunez ce mare e Anna si ce moaca de strengar are Che Sunt frumosi foc amandoi, sa va traiasca! (Eu pentru Che al tau am avut o slabiciune inca de cand era bebe mic)

Ioana, ce dulce e printesa voastra! Se vede ca e inalta, are o fata tare blanda, si i-a stat bine in rochita de Alba-Ca-Zapada. Stefan e un smecheras si jumatate.

Lavi, felicitari pentru petrecerea Nataliei, pozele emana multa voie buna. Mi-a placut sa vad atatia din copii colectiei impreuna. Iti spun iar ca mi-a placut tinuta Nataliei, iar Silvia are niste ochi tare frumosi.

Sa va fie de bine intalneala de azi! Poze nu a facut nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani !!!! Vlad si Alexandra

In alta ordine de idei...Gradinita Mateei a intrat de ieri in carantina din cauza gripei noi. Vineri s-au imbolnavit vreo 4 copilasi din grupa Mateei .... speram ca nu de gripa noua. Si Mateea a facut vineri febra ...acum suntem binisor...cu nasucul infundat...si putina tuse .
S-a terminat cu serbarea de Craciun si cu petrecerea de ziua ei la club Hapciu. Da DD sa fim sanatosi.
Ptrecerea se suspenda ... vom sarbatori in familie si cu cativa prieteni apropiati.

a.... si sa va anunt ca , pentru a doua oara, Colegiul Ferdinand din Bacau, la care este prof sotul meu e in carantina pt inca o saptamana.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Oana si Stefan!
Silvia, ai nascut? poate ne dai un semn

Ioana

Citat:
Tania, da' masina de spalat vase ai? La mine ea e cea mai buna prietena. Poate isi aduce aminte Mosu si de mine sa-mi aduca o masina de paine, ca tare mult imi doresc.

voi cum considerati,in cazul in care cumparam ceva strict ptr casa ( ex. masina de paine, televizor, mobila) se considera cadou?
am avut o discutie contradictorie cu o amica, care imi reprosa ca in ultimele doua saptamani mi-am facut norma de cadouri cumparate ptr. mine pentru cativa ani de acum incolo.
adica, daca am cumparat chestii care folosesc intregii familii ( e-adevarat, numai eu le-am considerat necesare in casa fiindca imi usureaza munca) se "pun" la categoria cadouri personale? ca nu mi se pare drept!
pai atunci nu mai iau nici un cadou celor din casa fiindca si ei beneficieaza si se folosesc de ceea ce am cumparat, nu?
voi ce credeti?

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ina, eu nu imi iau mie nimic, cred ca nu mi-am mai cumparat ceva de ...vreo doi ani cel putin(mai sigur 4, de cand nu merg la servici) Asta-s eu si nu-i bine. Cel putin cu garderoba sunt varza, dar intotdeauna gasesc alte prioritati.
EU glumeama cu Mos Craciun si masina de paine, eu sper sa o luam, indiferent dk se considera a fi cadou pt mine ori ba. SI nu, nu consider ca bunurile luate pt casa sunt cadouri, sunt chestii absolut necesare. Dk primesc bani cadou si iau din ei, atunci, da, il consideram cadou.

Gabitaco, multa sanatate, sa de-a Domnu' sa nu va procopsiti cu vreo gripa moderna. Mai stiu si eu de o scoala din Targoviste aflata la a doua tura de carantina. Este absolut normal, cred eu, de vreme ce s-a intamplat prima data sa se intample si a doua oara, doar aceleasi persoane care o frecventeaza.

Meems, esti o scumpa cu aprecierile, cu mica precizare ca Maria numai "blanda" nu e Este un adevarat dracusor incapatanat
Suntem la faza in care asteptam idei din partea ei cum sa o determinam sa ne asculte cat de cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Poze am facut eu ieri dar "am asudat" aseara punand poze de la petrecerea Nataliei. Revin si cu poze de la intalnire daca vreti.

La multi ani Oana-Daria si Stefan! Ela & Silvia mai povestitin-ne ce mai faceti!

Meems multumim de aprecieri. Eu ii cumparasem alta bluzita Nataliei dar in dimineata petrecerii n-a vrut sa o poarte nicicum, a vrut fix tricoul ei mov mult iubit. Cu alte ocazii, mai apoi, a purtat bluzica, deci asta este, vointa omului, ce sa-i fac!

Anda si mie mi se pare ca ai tendinta sa-l cam domini pe Nichita, adica sa "stii tu mai bine" ce-i bine pentru el. faci asta intr-o mai mare masura decat mine. habar n-am de fapt unde ar trebui sa fie limita. Eu merg dupa feeling. Probabil si feeling-ul tau e altul.

Gabitaco sanatate Meteei si intregii familii vostre!

Mergi la inceput

Cadouri pt mine - prefer sa mi le fac singura. Din cand in cand merg la cumparaturi de haine si devalizez cardul pentru haine pt mine si stiu ca "m-am racorit" pentru o perioada. Dar trebuie sa fiu "cu chef" de cautat, probat, asortat, de-astea.
Alt cadou pt mine il consider sa merg intr-o librarie si sa-mi aleg 1-2-3 carti de citit. Imi mai place sa fac puzzle.

Cumparaturile de haine pt copii sunt o placere mascata pentru mine . pentru Virgil o corvoada, ca trebuie sa-l duc tintit la 1-2 magazine ca apoi se plictiseste, zice ca nu-i place si nu-i trebuie nimic si ia o moaca de obosit si plictisit si-mi taie si mie tot elanul.

Decoratiunile pentru casa nu ma pasioneaza deloc. Nici bijuurile.

Cumparatul de incaltaminte pt mine e o corvoada din cauza monturilor si platfusului, probez 20 de perechi ca sa-mi fie unii buni. Ma oftic ca multe perechi imi plac la aspect dar nu pot sa-i port.
Cam asta e...

Cadouri - rar am primit ceva sa-mi placa intr-adevar, dar se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata! Foarte pe scurt, ca am gramezi de treburi!

Intalneala fooarte placuta, relaxanta, copiii s-au jucat intre ei cuminti si linistiti. Pun ceva poze diseara.

Cadouri- chestiile electrocasnice nu le pun la capitolul de cadouri personale. Eu daca vreau ceva pentru mine, ma duc si-mi iau haine de regula sau ceva decoratiuni de casa inseamnand de fapt rame foto sau plantute.

Roxi- pisica a fost deja purtata aseara si are maaare succes! Ii place le nebunie si mie la fel.

Anda77- mie mi se pare ca te porti absolut normal cu Nic, asa cum mereu mi s-a parut ca el este un copilas cat se poate de echilibrat, fara extremele de cumintenie-bunatate iesite din scala de care te plangi tu cateodata, nejustificat dupa parerea mea. Mie-mi place tare mult Nic fix asa cum e.

Ioana77- apoi foarte rau ca nu-ti mai cumperi si tu din cand in cand cate ceva!

La multi ani copilasilor sarbatoriti astazi:

Oana-Daria, printesa Elei!

Sergiu-Stefan, printul Silviei!

Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri!

---

Cum merge proiectul cu satul? Io-s in acelasi stadiu de acum o saptamana, adica-n plop si plopul in aer...

PS - Anda, costume de diverse modele au la Debenhams, in Unirea la etajul 1 (langa Andy Kids) si chiar si-n magazinul Victoria - etajul 3. In acesta din urma ai chiar sanse sa fie la preturi decente.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI OANA-DARIA SI STEFAN!! Sa va fie viata frumoasa sa aveti parte numai de bucurii si impliniri si sa fiti sanatosi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Si la debenhams poti gasi preturi decente la costume. I-am luat anul trecut Nataliei costumul de craciunita la vreo 50 RON. Bineinteles, 100% poliester, da' acuma...

Spidermani am mai vazut si prin Carrefour.

Mergi la inceput