*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Lavi, la un bistro langa Jos Palaria de la Universitate. Au un mic dejun al casei f bun, cu de toate. N-am mai citit ca iar ma supara ochii, am avut mai mult de lucru in ultimele zile si iar s-au iritat, inrosit, etc.

Maya a primit de la nasa ei, intoarsa de la Stockholm, o trusa de pictura, desenat,carioci, etc, ca un diplomat, se deschide si inauntru e o nebunie de culori, instrumente.

A incremenit cand a vazut-o, nici nu stia ce reactie sa aiba :) A desenat vreo ora, a fost cu taica-su cu bicicleta in parc, acum a venit inapoi si s-a asezat iar la masuta. In curand se termina rozurile toate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80
In curand se termina rozurile toate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu va ingrijorati. Perioada "roz" se termina pe la 7 ani cand isi gasesc o alta culoare preferata si vor sa se distanteze de fetitele mic "roooz". La noi e albastrul.

Miha treaba cu mic dejunul.

Madau misto cozonacul!

Ina te pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

La multi ani Alexandra si Vlad! sa aveti sanatate, noroc si multe impliniri in viata!

Mai da' ce v-ati pus voi pe treaba cu bucatareala .Bravo pentru cozonaci si cornulete!
Eu cozonaci nu am facut niciodata...doar o singura data i-am framantat eu ca pe buni o durea mana rau de tot(reumatismul bata-l vina)...dar daca o am pe maica-mea cu mine ..care e experta in asa ceva...ce sa mai fac si eu ...De fiecare data face niste cozonaci maaaari...problema la noi apare numai la umplutura..adica mie imi plac cei cu rahat ...iar lui Dan cei cu nuca si stafide si cei cu mac .De sarbatori se stie regula la noi...maica-mea cozonacii si eu prajiturile si restul

Mara sunteti bine?

Mihaela stiu si eu cum e sa stai fara culori roz si rosii,alea se epuizeaza si la noi in ziua in care primeste creioane colorate noi

A inaugurat si Andreea targul de Craciun deschis la noi...mai precis toate chestiile gen masinute si trenulete pe care se putea da....foarte incantata..acum e iarasi acolo cu tati..Daca o tinem tot asa pana se inchide targul, dam faliment la preturile care se practica pe acolo...Bine ca macar Cristian e inca mic si nu vrea pe din astea inca

Ina chair e cumintel Bobitza cum statea el la pictat,iar Rachel e o domnisoara finuta si inalta bine mi s-a parut din poze.
Pischi mai srie-ne despre fetele tale,cum e micuta?Papa bine,doarme?

Eu tot zombie din cauza (ne)somnului sunt si cu speranta ca se va schimba si bebele si va dormi mai mult...desi daca o ia pe urmele lui sora-sa mai am de asteptat vreo 2 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

sa fiu si io pe trend, mi-am luat (a se citi primit de Mos de la parinti) cuptor cu convectie!

sunt mega-incantata...lenea din mine a avut castig si aceasta scula o incurajeaza la maxim.
Pana acum, de aseara, am facut:
1. aripioare de pui la gratar -superbe si suculente
2. cartofi prajiti - chiar deliciosi, nu exagerez
3. briose (acum infulec de zor).

Acest aparat si cu masina de paine presimt ca vor fi aliatii mei

ahhh,
LA MULTI ANI, Vladutz!!!
LA MULTI ANI, ALexandra!!
Sa cresteti mari si sanatosi!

LAVIIIII,
dar perioada de roz a baietilor, pe la cati ani se termina??!!
Ca dureaza la noi de ceva vreme..

Am fost si noi la Targul de Craciun, am luat turta dulce si covrigi, Stefan, incantat initial de beculete, canta de zor: "Craciun, Sarbatori, Decembrieeee". Apoi, cand s-a plictisit (rapid!) de atata lume a zis: "si acum ce mai facem? de ce am venit aici?" .

MIHAELA, ce te invidiez pentru micul dejun, departe de lumea dezlantuita.

Mergi la inceput

Noki o mie de pupici pt cele 200 de poze de la party Nati!!!
Acum fac selectie &upload :)

Nu mai stiu daca am zis ca am vazut ultimele poze, de la Ioana77 - super petrecerile cu Albe-ca-zapezile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Vlad de Joy! Sa ramai mereu iubitor de mama, sa fii sanatos si norocos!

La Multi Ani, Alex de Pischi! Sa cresti mare, frumoasa si fericita alaturi de ce dragi tie!

Tania, da' masina de spalat vase ai? La mine ea e cea mai buna prietena. Poate isi aduce aminte Mosu si de mine sa-mi aduca o masina de paine, ca tare mult imi doresc.

Spor la bucatareala, m-am distrat citind despre experientele voastre culinare. Io-s in greva pana la Craciun. a se intelege ca ma limitez numai la mancarea/prajitureala cotidiana.

Anda, parterul blocului meu este un magazin care aduce costume de carnaval. Am sa intru sa vad dk au si spiderman. Erau super rezonabile ca pret, ceva gen 40 ron, daca u ma insel.

Mergi la inceput

Am trimis link in contul comun la pozele de la ziua nataliei, marea majoritate facute de fotoreporterul deplasat la fata locului, Noki !

Tania cum e cuptorul ala cu convectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Vlad!
La multi ani, Alexandra !

super iesirea, ma declar clar o mama stresata
probail ca de azi in colo am sa o las si eu pe fii-mea sa iasa in sandale la 5 grade afara doar pentru ca asa vrea ea.cred ca pe aici este secretul ...>imi fac prea multe griji!!!!

anda, nu, nu esti severa ! o sa revin curand cu detalii, acum sunt pe fuga.

lavi,noki,feli ma bucur mult ca v-am revazut

noki i-a placut pisica? am vb cu lumi si mi-a spus ca poti sa o suni oricand sau sa ii trimiti email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

coralia,, multumim! suntem bine, copiii tusitori, dar ok.
am sarbatorit sf andrei la nasi, andrei a fost cooperant si jucaus.
asteptam ziua flaviei.

Mergi la inceput