*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mie mi-a disparut icon cu edit, n-am cum sa corectez greselile din mesajul anterior.

Ptr.Vladut de Joy La multi ani fericiti si sa menajezi in continuare urechile mamei tale , asa cum bine ai inceput sa o faci!

La multi ani Alexandra!

Nu v-am spus ca am fost si eu la targul de carte, i-am luat o gramada de carti lui David.Feli merci de pontul cu editura Prut.

De dimi era la tv reportaj despre gradinita /scoala primara Olga GUDIN,
lipseste o litera, nu stiu care.interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Alexandra!

La multi ani Vladut!

sa cresteti mari, sanatosi si frumosi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Alexandra, Vlad!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Hello!

Acum am vazut ca v-ati intalnit. Ca n-am mai intrat pe forum. Multumesc, Lavi, pentru mesaj , am crezut ca vrei sa ne intalnim noi.

Am fost la un mic dejun in oras cu prietenele, stil burghez :) Foarte fain si relaxant.

La multi ani, Maria!
La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Vladut!

Si pentru Andrei si, Andra si Andreea, la multi ani!

Miri, martea trecuta a fost ziua sotului meu, am uitat cu totul de salsa. Tu te duci joia asta?

Sa vedeti faza foarte tare, ies dimineata la 9 de la metrou la universitate, deasupra scarilor rulante de la Muzeul de Istorie era un banner electoral PSD, cu slogan Invingem impreuna, reprezentandu-i pe urmatorii, Geoana la mijloc, Iliescu cu mana pe umarul lui, Nastase cu degetul la buze, Vantu, Hrebenciuc, Vanghelie etc. O copie clara a bannerului cu Arde-i, numai ca ala spune clar al cui e.

Mi s-a parut imposibil sa fie al PSD-ului, drept urmare, pe la 13 cand am coborat iar la metrou il dadeau jos baietii cu geci rosii, fara sa-i intrebe nimeni de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Multumim mult de urari. Asemenea uram si noi celor care s-au sarbatorit sau urmeaza. Mul

Noi am avut petrecerea duminica. Azi cred ca facem vizite parintilor, sa ne pupam unii pe altii.

Stiam ca e greu cu 2 copii, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa... Adica simt ca nu am timp de mai nimic. Iar cand sunt singura cu ambele gaze...pana dau de mancare la fiecare si mai pap si eu...tre' s-o iau de la capat. Iar daca mancarea nu e facuta, deja intru in panica. Eh, sper sa fie mai lejer mai acush.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, VLADUT! Sa fii fericit si sanatos!

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!

La multi ani tuturor , mari si mici, de ziua nationala! sa fim sanatosi si linistiti, sa putem avea grija de toti ai nostri!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI VLADUT!
LA MULTI ANI ALEXANDRA!

Sa cresteti mari sanatosi, voiosi si sa aveti parte numai de bucurii!

La multi ani Andrei si Andreea! Multa sanatate, spor la toate si bucurii! (am vazut ca mesajul de ieri nu a aparut, asa ca scuze de intarziere)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Vlad si Alexandra!

Roxi
pls. sa nu ma uiti cu tratamentul pe care l-ai urmat.

Lavi, Maria ptr cozonaceala.

Mada tare bine arata creatia ta.

Pischi, o sa fie mai usor anul viitor. Si eu eram la fel de panicata si in priza mereu, fetele de pe forum ( Lavi ) mi-au spus ca vor veni zile mai bune/usoare si uite ca au venit ! ( ma rog, comparativ cu anul trecut, cind era Bobby micutz, zau ca este o schimbare mare)

sanatate tuturor si o zi cu soare!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tare draguta intalnirea, am mai reusit sa prindem un parc in toamna-iarna asta si a fost super ca ne-am mai vazut si noi.

La multi ani, Vlad! Copilas mamos si iubitor, sa ai o copilarie senina si o viata frumoasa!

La multi ani Alexandra! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita!

Miri scrieti-le si intrebati-i ce si cum.

Miha eu ma bazam pe tine ca citesti, intr-un final am banuit ca nu si te-am semesuit gandindu-ma ca esti in zona si poate oricum iesi intr-un parc. Unde ati mic-dejunat burghez?

Afisele alea sunt reciproce: PD-ul cu "mogulii lui Geoana" si PSD-ul reciproc.

pischi bine ai revenit! Alexandra nu merge la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani de 1 Decembrie! traiasca Romania in sarbatoareeee!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput