*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavinia, daa este super ok parcul...ajungem la ora 11 ne vedem la tarcul cu caluti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA, "Stefania" din "Lazy Town"?

sau Catwoman?

MARIA, mortal Cristi!
Cum mai merge germana?

Mergi la inceput

fix la asta ma gandeam si eu , catwomen!

Am vazut sute de poze din contul comun, frumoase toate o sa revin si cu comentarii insa nu pot sa nu il pup pe bobitza al inei care este delicios delicios cum sta el cuminte la pictat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vine si retetaaaa....cozonacul e mancat deja jumate

250 ml lapte caldut
1 lingurita de sare
125 gr unt moale
2 oua + 2 galbenusuri
150 gr zahar
coaja de lamaie, rom, vanilie, etc
650 gr faina
3 lingurite drojdie (eu am pus praf de la dr oetker)

Se pun toate in masina in ordinea de mai sus. bagat la masina pe programul 1, ala de paine clasica, cand s-a terminat de dospit, inainte de inceperea coacerii l-am scos, l-am umplut si l-am bagat la cuptor. Rezultatul in vedeti aici
Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu tel, e foarte crescut, inca o data cat tava

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

catwomen? asta inseamna sa mananc 1200 calorii pe zi timp de o luna. mda, totusi ar fi cool. desi e cam mulacioasa costumatia pt petrecere de copii. sau nu.
prietena mea buna (genul foarte liberal in educatie oricum) imi spune ca-s autoritara cu nichita. a mai observat cineva asta? sincer? dintre cele cu care ma vad, desigur. taica-sau este de 20 de ori mai rau ca mine. eu ar trebui sa fiu mai blanda decat sunt ca sa nu se simta oprimat copilul din mai multe parti. n-as vrea sa-l domin fara sa-mi dau seama... dk ati vazut asa ceva, spuneti fara jena.
atata am citit psihologie de cand am copil si pe atatia am observat real aplicatiile din carti, cum orice gest al unui parinte, la momentul X sau Y, determina o reactie a adultului de mai tarziu fata de un tert, fata de o situatie, fata de un stimul, am vazut la atatia oameni cum sunt diapozitive fidele ale efectelor relatiei cu parintele, am descoperit cu multa uimire ca toate gesturile mici ale unui parinte chiar ISI PUN O AMPRENTA, nu pot fi lasate nici astea la voia sortii, incat acum sunt foarte foarte foarte atenta ce-l invat si cum interactionez cu nichita ca sa iasa el un om echilibrat si perfect sanatos psihic.
de exemplu o mama dominatoare induce, printre multe altele, low self-esteem sau lipsa autoaprecierii la adultul de mai tarziu. criza poate sa apara si la 40 de ani, nu-i nevoie sa fie observata din tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Alexandra de Pischi si Vlad de Joy, sa aveti o copilarie si o viata frumoasa!!!

Mamicilor, sa va traiasca copilasii!

Fetelor, unde e tarcul cu ponei in Tineretului? Pe noi ne gasiti chiar in parculet, va sun cum ajung.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Am o tona de restante la uraturi:

Maria draga, fetita mult iubita de Ioana77 si surioara adorata de Stefanut, sa fii fericita, iubita, sanatoasa si voioasa alaturi de familionul tau drag si vesel!Ioana draga, sa-ti traisca minunatia de fetita!

La multi ani Andreilor si Andreelor de ieri!

La multi ani tarii noastrea amarate!

Pischi, sa-ti traiasca fetita mult iubita, sa aiba o viata plina de impliniri si iubire!

Joy- La multi ani pentru Vladutul drag si sensibilos, sa fie cuminte, norocos si fericit alaturi de voi pana la adanci batraneti!

----

Cum ramane cu intalnirea pana la urma?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

RAMANE LA ORA 11 IN PARCUL DE LANGA PALATUL COPIILOR, PROBBAIL CA PE FRIGUL ASTA NU O SA FIE MULTA LUME, DECI NE GASIM. TARCUL CU CALUTI ESTE LANGA INTRAREA LATERALA IN PC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani Vladut!
La multi ani Alexandra!

intalneala placuta azi!

am pus anunt la mica publicitate, cumpar costum de spiderman:) pt 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
se pare ca a fost zi de prajituri ieri. eu am facut tiramisu.asta nu are cum sa nu-ti iasa!
Am ratat petreceri, La multi ani! sarbatoritilor de saptamana trecuta.
am lipsit motivatDavid e la Ploesti dejoi, eu am avut o carte de la Corap, vineri am fost la job, dar in rest nu am coborat din pat decat pentru strictul necesar.Azi vune David, dar mai dupaamiaza,nu ne vedem in parc.

am facut o rezervare la un hotel din Viena, acolo scria ca nu iau nici un ban din cont, dar Sorin zice ca i-au tras cam 25% deja. cum naiba procedam? nu mi se pare corect.Lavi???tu te pricepi.merci

Mergi la inceput