*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (254)
Raspunsuri - Pagina 19
proadelina spune:
Salut! Un sincer La multi ani cu fericire pentru Alexandra, Vlad si pentru sarbatoritii zilei de azi: Oana-Daria si Stefan! 

Adelina si
Albert
mandyksch spune:
Dimitrie, Alexandra-Maria, Vlad, Oana-Daria, Sergiu-Stefan, 

sa cresteti mari si frumosi, viata sa va aduca numai bucurii si fericire. Parintii sa se bucure de voi la fiecare pas!

Noi suntem bolnaviori, adica Kriszti si ta'su.Kriszti cred ca are bronsita.A inceput cu muci si apoi cu tuse seaca, acum am trecut la muci mai grosi si tuse din aceea groasa, care mie mi-e tare familiara. Nu l-am dus la dr, nu stiu daca e o miscare buna, dar stiu ca ii va da antibiotic din start asa cum i-a mai dat si la alte bronsite, asa de siguranta. Totusi sper sa nu dea nici in pneumonie ca anul trecut
Il tin pe Nurofen, sirop de muguri de brad facut in casa, miere si suc proaspat din multe fructe. Nu face febra deloc si sper sa nu fie mai rau.Nu mai vreau antibiotic, ca abia acu 2-3 saptamani a mai avut o tura de Augmentin. Asa ca nu stiu daca va prinde serbarea de anul acesta, o sa vad daca se simte mai bine pana vineri. Serbarea e vineri si in cerc f restrans, deci numai parinti, fara bunici, matusi, unchi etc.
Sa va spun despre evaluarea de luni.Am intrat la 9 dimineata si am iesit la 7 seara.Cumplit de obositor.O gramada de teste, chestionare, jocuri de grup (la joc am avut in videoconferinta si managerul pozitiei respective din N, cel care are sediul in Ungaria), teste de abilitate, de personalitate, un alt interviu-motivational, studii de caz. Mi s-a parut obositor, nu pot sa spun ca a fost greu, dar epuizant in orice caz. Am fost 3 pe postul acesta (din cei 15 alesi in prima faza), ni se va face o evaluare de catre psihologul cu care am tinut evaluarea,dupa criteriile Nokia, si ni se va comunica rezultatul in max 2 saptamani.Se pare ca cel care va ramane ultimul va mai avea un test similar. Asa ca de acum incolo nu mai depinde de noi, om trai si om vedea.In orice caz pentru mine a fost o experienta f interesanta si din care am avut multe de invatat.
Cam astea despre noi, sper sa imi revin in forma si sa particip mai des pe forum, dar inca nu ma simt in stare.
Noki_Lara spune:
Mandy, maaama mia, ce monstru de interviu!
Da' cu Dumnezeu inainte si sa gandim pozitiv! Sanatate multa lui kriszti si tinem pumnii sa invingeti boala pana la serbare!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, OANA SI STEFAN! Sanatate si fericire!
sanatate tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
camelia_daniela spune:
Noki, referitor la proiectul cu satul de Craciun eu sunt mai rau ca tine asa ca ies din "cursa" ! Am o graza de margelit si nu fac fata, asa ca voi oferi si eu o bijuterica pentru unu dintre particicpantii desemnati de catre juriu ... O sa arat si bijuterica la momentul respectiv!![]()
Mandy si Gabitaco, sanatate maxima piticilor! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
ioana_77 spune:
Anda, am intrebat la magazin si ar avea un costum pt 3/4 ani, dar varianta pe negru. Acum am dat cautare pe net , dk vrei sa vezi cum arata il poti cauta si tu. Nu e la sediul de langa mine, e undeva in oras, dar dk il vrei musai ma duc cu Maria la probat si luat.
Bineinteles ca e din poliester, asa cum e si rochita Mariei de Alba ca Zapada, pe care am luat-o din Carrefour.
Da-mi de veste daca vrei sa continui investigatiile.
La Multi Ani, Stefan!
La multi Ani,Oana!
anda77 spune:
ioana, merci mult mult mult de tot pt efort. acum m-a sunat mitza cu o falca in cer si una in pamant: "draga, dar tu nu stii ca noi avem costum de spiderman cu muschi cu tot?" na ca uitai, acum daca stau sa ma gandesc, dupa ce mi-a zis, parca a mai spus ea odata de costum, dar nu mi-am mai amintit.
mandy, sanatate lui kriszti si succes, sper sa ajungi la runda urmatoare la nokia
La multi ani, Stefan!
La multi ani Oana-Daria!
deci cu dominarea sunteti 2 negativ la 1 pozitiv. mai astept. si ma mai gandesc.
Noki_Lara spune:
Ne bucuram atunci sa aflam pe cai indirecte ca Vecina Mitza traieste si e bine.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Fetelor, mamici de fetite, e "Spargatorul de nuci" la Opera, balet superb, pe data de 20 decembrie. Vreti sa mergem in gasca mai mare? Eu una tare as duce-o pe Sarah.
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
corap spune:
la muuuuuuuuuuuuuuulti ani
pentru sarbatoritii carora nu le-am urat la timp, dar eu fac pauze de net cand am zile libere si cand sunt la serv sunt ff ocupata, mai arunc un oki, imi vine sa-mi iau campii, m-am saturat!
Noki, io vreau la "SN", ai niste amanunte, ceva. In principiu vreau 3 bilete.
Acu il astept pe G sa vina sa ma ia si proiectez la sat :) asa ca va dati seama cat de in urma sunt cu el. Chiar, voiam sa intreb cand e dead-line-ul, ca n-am retinut ![]()
PS: ma duc sa-i caut bakugani lu fi-mio, l-a palit dintr-o data ca ce a uitat el sa-i ceara lu MC
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA