Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 16
zsuzsu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop LA MULTI ANI!!! Ariana, bebe de Adee Sophia Diana, bebe de Ilinca Ana Katherina, bebe de Gaza22 ![]() ![]() ![]() |
La Multi Ani si de la noi !!!

de
Iulia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)poze cu noi
aris26 spune:
kea - eu stiu ca ordinea e ordine si trebuie respectata
cica ar fi un semn de lipsa de calciu daca nu ies ca la carte. acum...habar nu am daca asa o fi

25 martie 2009
Kea spune:
Aris, asa ceva stiam si eu, dar poate nu ies, poate doar stau pregatiti si ii asteapta pe cei de jos. Copilul nu maraie, nu baraie, mananca, doarme de sparge si eu la fel... nu stiu. Deci nu-i de bine daca apar invers. Of!
Gaza22 spune:
Incerc sa mai raspund pe parcurs.
Oli eu am incercat spanac de la Hipp si nu i-a placut dar cel facut de mine a mancat ff bine. Calesti spanacul apoi pui un pic de laptic (praf) si il mai dai un pic in clocot pui si un vf de unt. Asa a fost ff bun. Fasolea verde eu i-am fiert-o cu celelalte legume si am pasat-o i-a placut mult. Brocolii proaspat gasesti la supermarket.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sapte lunite 
aris26 spune:
asta am vrut sa iti scriu dar am uitat. vezi ca ar putea fi alarma falsa. si eu eram convinsa ca o sa iasa incisivi laterali jos dar pediatra a zis ca ies sus si a avut dreptate. la noi nu a fost inflamata gingia la nici unul dintre cei 6 dinti pana acum. pus si simplu i-am simtit la mana dupa ce au spart ghingia
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Aris, asa ceva stiam si eu, dar poate nu ies, poate doar stau pregatiti si ii asteapta pe cei de jos. Copilul nu maraie, nu baraie, mananca, doarme de sparge si eu la fel... nu stiu. Deci nu-i de bine daca apar invers. Of! Keutu cheliutu |

25 martie 2009
Raaluca spune:
LA MULTI ANI!

ARIANA
ANA
SOPHIA
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii!
Pentru mamicile mandre si bucuroase 
Mami de
LENA 30.03.2009
dyana27 spune:
venim si noi repede cu vesti: suntem ceva mai binisor: a mai scazut febra, mai face ffff putin sange in kk, nu-l mai doare burtica, papa bine la titi si i-am dat si ORS de la hipp (morcov, orez si saruri de rehidratare) pe care uimitor dar am reusit sa-l pacalesc cu vreo 25 ml dati cu seringa de panadol

; nu vrea sub nici o forma ceai de menta, urla cand il simte

si i-am dat si antibiotic, ca la atat sange pierdut prin intestin... sa n-o dam in altele; oricum coprocultura e gata peste 3 zile, deci...

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
Raaluca spune:
AYALA, MONICA nu e consolare ci constatare!
In afara de asta, fiecare are dreptul sa-si creasca copilul/copii asa cum crede de cuvinta. 

Mami de
LENA 30.03.2009
denisamada spune:
Votati-ne sa devenim vedeta!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati-ne sa devenim vedeta!!!