Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista ayla ce bine ca te prind "online" vreau sa te rog si eu sa imi faci un frame ptr ziua sotului meu Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Sigur, numai sa-mi spui ce doresti si pe ce poza. Cred ca nu model de Craciun vrei. Deseara e tarziu? Cand e ziua lui?
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista am www.youtube.com/watch?v=zngTrdW-vio" target="_blank">aici pozele Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Te rog verifica adresa, mi-ai dat un clip pe youtube.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
scuze aici sunt pozele
ziua lui e pe 30 nov
multumesc anticipat 
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea 
mihaelacg spune:
sa o iau pe rand, sa vad ce-mi mai aduc aminte din ce-am citit.
olga, eu ananasul il blenduiesc pur si simplu, sau in amestec cu orice alt fruct.cat despre david, sigur o sa-l dai direct la scoala.
petra tudor, uf, grea decizie cu intarcatul asta. o sa faci cum iti spune inima. eu stiu ca inima o sa-ti spuna sa lasi pe mai incolo intarcatul.tu stii cel mai bine.
denisamada, voua ce valori v-au iesit la analize de v-a dat fier? noua ne-a iesit la limita inferioara si ne-a dat fier 4 picc 4 zile si 8 pic 28 zile.
floric, acidul folic ni l=-a dat cica sa asimileze fierul.
raaluca, de acord cu tine in privinta alaptarii.
Eu ma gandesc cu groaza la momentul intarcarii, mai ales ca in primavara cand merg la control cu nodulul, tb sa o intarc pe maria.
Mai ales ca eu m-am chinuit rau sa am lapte. Eu una vreau sa-i dau cat am. Cel mai greu e nopatea, ca ma trezesc pt tzitzi de 2-3 ori pe noapte, dar atata timp cat stau acasa 2 ani pt ea, nu conteaza de cate ori ma trezesc pe noapte. Merita orice sacrificiu.
Cel mai negru moment al meu, a fost la bucuresti cand am fost internata. Eu o trageam cu alaptatul, iar dr. mi-a spus: " vrei sa alaptezi si sa stai cu tumoarea la gat?"am inlemnit atunci. Foarte drastic profesorul, m-a pus s-o trimit pe maria la galati cu mama, si eu sa raman sa-mi faca toate investigatiile.Baiul era ca tb sa-mi faca scintigrama (iod radioactiv) si musai tb s-o intarc pe maria, dupa care biopsia. A fost crunt pt mine, pt ca vestea s-o intarc pe maria a venit cand nu ma asteptam, si intr-o ora, tb s-o intarc. Am zis ca mor atunci. M-a trimis in rezerva sa o alaptez pe maria, dupa care venea asistenta sa ma duca la echo, la schintigrama si apoi la biopsie.
N-am sa uit in viata mea acea zi. Mi-a adus-o mama pe maria in salon, sa-i dau sa pape. Am pus-o la san, iar acel alaptat a fost cel mai emotionant pt mine. NU va puteti inchipui ce era in mintea si in sufletul meu. Nu-mi venea sa cred ce se intampla. Unu la mana nu ma asteptam ca problema mea sa li se para atat de grava, si doi lA MANA faptul ca tb s-o intarc pe maria. atunci, intr-o ora.
Am pus-o pe maria la san. E a sugea si se uita ca niciodata in ochii mei iar eu plangeam in hohote. Era ultimul alaptat. Asa credeam eu. N-am sa uit niciodata privirea mariei, parca stia ce urma sa se intample, avea ochii inlacrimati si era tare blanda, privindu-ma intr-un fel anume. Mi s-a parut cel mai scurt alaptat. In scurt timp asistenta era in rezerva urmand sa plecam la echo. Sa-i dea Dumnezeu sanatate acelei asistente, care a avut ideea de a ma duce la un super dr. care mi-a facut echografia scriind in fisa ca si concluzie, ca scintigrama nu ar aduce informatii suplimentare fata de ce a vazut el la echo. Desi nu trebuia sa mai fac scintigrama, si deci sa intrerup alaptarea. Nu va puteti inchipui ce imensa bucurie am simtit. Asta pana a doua zi, dar asta-i alta poveste.
Asta-i cu intarcatul. Una e sa-l pregatesti din timp, si alta e sa te pui in fata faptului intr-un timp asa de scurt. Am avut impresia ca-i un vic urat.
Multumesc lui dumnezeu, asistentei si dr-lui pt ca alaptez si acum.
Sper ca nu v-am plictisit cu "patania" mea
Ayla, tare frumoase si in tendinte incaltarile Luanei.
Shasa, si ghetutele voastre imi plac. Am sa trag un ochi si la poze.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
aditapop spune:
LA MULTI ANI!!!
Ariana, bebe de Adee
Sophia Diana, bebe de Ilinca
Ana Katherina, bebe de Gaza22

HELOU, v-am citit zilele astea tufete dragi, dar efectiv nu am gasit momente sa si scriu...Razvan a inceput sa se ridice de marginea patului, de marginea a..orice gaseste si cand doarme abia apuc sa-mi fac si eu grozaviile prin bucatarie
Dyana, Doamne ajuta sa treaca repede perioada asta naspa cu Mutzu
Frumoase intalneli ati facut la Galati, mamici!
Provista, ii place si la al meu melodia aia, am mai gasit una care l-a inlemnit de-a dreptul!
http://www.youtube.com/watch?v=oSbLpQEZP1Y
Ascultati-o, e bestiala!!

www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN
mihaelacg spune:
Dyana,
si tie si lu mutzu sa se faca bine. Nu stiu ce-o fi cu el, da sa-i treaca odata si sa nu fie cea grav, sa nu va mai chinuiti atat. S a te odihnesti si tu cu el cand prinde un somnic.
si la florinela si la victoras sa se faca bine.
la toti bb-ii bolnaviori.
POZE cu 2 ochi albastri
mihaelacg spune:
shasa, tb sa fii tare fericita cu asa baieti frumosi. sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. casa sigur vi-o umple cu zambete si nazdravanii
POZE cu 2 ochi albastri
aris26 spune:
buna ziua
ce fac fetele?
am inteles ca a intrebat cineva daca sunt suparata. am zis ca mai bine clarific. nu sunt suparata. eu ma supar destul de greu si in general ma supara doar rautatea(aici nu prea a fost cazul). doar ca sunt in sevraj
incerc sa ma las de forum
sau ma rog...nu sa ma las de tot dar nici ca inainte.am descoperit ca de cand nu mai intru am timp sa imi fac unghiile, sa fac un pic de ordine, sa gatesc zilnic, sa vad cate un film seara, sa ma vopsesc, sa mai fac cate ceva si la firma, sa ies in oras zilnic...uhuuuu cate fac. si cand intru sunt atat de in urma incat nu prea mai are farmec, poate imi scrie cineva si eu habar nu am, poate sunt intrebata si nici macar nu stiu...intelegeti voi.
acum am deschis la intamplare la pagina 5 si am vazut ca Petra ma intreba ceva asa ca raspund. fara suparare...atat am citit
daca mai are cineva treaba cu mine urgent sau important dati un pm va rooog.
asaaa
Petra - eu l-am intarcat cam fara sa vreau neaparat. adica oricum imi propusesem pana la maxim 6 luni. asa am hotarat de la bun inceput tocmai de frica ca nu o sa mai pot face ruptura mai tarziu(ilinca nu ma alerga cu rosii) a decurs cam asa: intr-o zi i-am dat un biberon in loc de o masa, in a doua zi i-am dat doua si tot asa. am pastrat alaptatul de noaptea timp de vreo saptamana dar ma secase, nu statea decat mufat. manca si de 10 ori/noapte.asa ca am introdus un biberon la prima trezire(mi s-a parut f greu dar pana la urma m-am descurcat si cu incalzit, pregatit)si uite asa incet incet nu a mai avut ce suge. intr-o buna zi nu i-am mai dat deloc pt ca am luat un tratament, m-am muls totusi pt ca si eu ca si tine ezitam daca sa ezit sau nu
. oricum cand am terminat si l-am pus iar la san m-a muscat atat de tare(tocai iesisera primii dinti)incat am zis gata! pana aici! si pur si simplu nu l-am mai pus la san si nici nu m-am mai muls. sanii nu s-au mai umplut niciodata de atunci desi inca mai iese cate o picatura daca strang. eu am incheiat capitolul alaptat fara regrete si fara procese de constiinta. sper sa faci la fel indiferent cand o sa fie acel moment. bafta!
25 martie 2009
Kea spune:
La multi ani si de la noi celor trei printese sarbatorite azi: Ariana, Sophia si Ana!
Sa creasca mari si sanatoase!
Bb are o ciuperca.
Dr a zis ca putea sa o ia de oriunde (din apa, de pe jos etc) si ne-a dat o alifie. Ma bucur ca am mers, caci abia se mai vede si ne gandeam ca mergem degeaba pana acolo. Asa ca Novus, mai bine de voi cu purecii!![]()
Si inca ceva: mie mi se pare foarte umflat si alb, sus sub buza. Plange daca il sterg la gurita, cred ca-l doare. Dar e normal sa-i dea primii ce-i de sus?
Gaza22 spune:
Salut fetele! ne-am intors s noi de la Sb, a fost suuuper, nu ne mai venea sa plecam. Ati scris ff mult si nu stiu daca voi putea sa recuperz, asa ca incerc sa citesc macar capitolul acesta. Daca se mai face o intalnire in parc venim si noi numai sa ne dati un semn.
Pt fetele ecursioniste sa va pregatiti de frig la Sb. Sambata dimineata au fost 2 grade so... Si pt Anca, am comandat deja zapada la Palti, nue multa asa cat sa iti amageasca ochiul dar pana mergem noi se mai aduna.

Pt felicitarile de ziua noastra si dam
cate o amandina , o cutie de bomboane si o cana de vin fiert cu scortisoara, pt mamiclie care alapteaza, suc de mere cu scortisoara
si incerc sa mai intru pe seara.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sapte lunite