Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 14
Floric spune:
Este ziua lu' Sophilica???? Pai, sa inceapa petrecereaaaaaa

LA MULTI ANI si pentru restul trupei de 24
Ariana,bebe de Adee,
Ana Katherina, bebe de Gaza22
Despre intarcat...v-am mai povestit ca sanul stg e pe "cale de disparitie". Am constatat cu nefericire cand a trebuit sa ma mulg ca nu prea a curs din el. Insa, multumesc lui Dumnezeu, ca inca mai am lapte in celalat san si cu ala defilez la urgenta, in special noaptea cand se trezeste. Eu tot insist sa ii dau si din stangul dar parca stie (de fapt, stie) ca nu mai are ca trage ce trage apoi se uita la mine si sta pur si simplu cu sanul in gura ...dar nici nu-i da drumul. Asta e, bine ca am ajuns pana aici, eu tot trag si trag macar pana la un an sa ii dau. Mama si sotu' nici sa nu auda de lapte praf parca as vorbi de DDT.
Asa cum ati spus, o data introdusa mancarea, cerinta scade si totodata si productia, Iata ca s-a adeverit.
Daca aveti mai multe calculatoare ne votati si pe noi si pe Alina? La somnul de ingeras. Eu atatsat poza lui Rares cand doarme in pozitie de yoga.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Floric spune:
Exact asa face si Raru cand ma vede dezbracata, nu mai clipeste, sta cu ochii pe tzatze si daca vede ca nu am nici o intentie baga mieunatul specific de "tzatze" poate, poate. Mai grav e ca a vazut-o pe mama si la fel a reactionat, desi mama i-a explciat ca de la ea nika, nika. Ultima mulsoare a avut-o acum vreo 30 de ani.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Este ziua lu' Sophilica???? Pai, sa inceapa petrecereaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI si pentru restul trupei de 24 Ariana,bebe de Adee, Ana Katherina, bebe de Gaza22 Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
LA MULTI ANI si de la noi!
si multi pupici mamicilor 
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
mihaelacg spune:
Buna dimineata !
Azi avem petrecere mare, nu?
[green]La multi ani Sophiphi/green] mami de sophiphi, sa fii mereu cel putin la fel de fericita cum esti acum.
La multi ani Ariana!
La multi ani Ana Katherina!
eu ma chinui de o ora sa scriu cate ceva, dar nu pot, e maria calare pe laptop.
acum o face pe instalatorul, loveste in calorifer.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
mihaelacg spune:
La multi ani Sophiphi mami de sophiphi, sa fii mereu cel putin la fel de fericita cum esti acum.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Monica, eu sunt PRO alaptare dar stiu ca fiecare caz este unic si cred ca lucrul asta e cel mai important. Nu cred ca ai grsit cu nimic. Pur si simplu asa a fost in cazul tau. Eu nu am intalnit pe cineva care sa se lupte atat de mult sa-si alapteze copilul. ![]() Mami de LENA 30.03.2009 |
Raaluca
multumesc!
O spui de consolare, si eu o spun de consolare. Dar Luana e mare deja, si din ce citisem stiu ca anticorpii oricum s-au trasmis deja cat erau de transmis, asa ca atat cat a fost necesar (adica macar 6 luni) a fost alaptata.Azi noapte s-a trezit abia la 2 la bibe, nu stiu cat s-o mai trezi peste noapte, ca si cu laptic de noapte se trezeste.
Cine a supata-o pe Aris de nu a mai intrat?
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! ![]() Dyana, eu i-am pus Adelei smecta in mancarik, ceai de menta nu am reusit nici eu sa ii dau... Cred ca i-a placut gustul de smecta, ca manca parca mai bine... ![]() Uram insanatoshire la Mutzunel! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Off, Dyana, atat de greu numai de la dinti?
Trebuie sa-i refaci echilibrul electrolitic, sa-i restabilesti nivelul de hidratare prima data, lasa mancatul. Ca mananca-nu mananca, slabeste-nu slabeste...nu asta e cel mai important acum.
La diaree, sau voma, prima data se restabileste hidratarea, pt ca altfel, orice mananca face kk sau voma, si nu rezolvi nimic.
Deci saruri de rehidratare, exista de la Humana la pliculet, ori in ceai de menta ori in apa (NU LAPTE), si da-i cate putin, o lingurita, la 5 minute, sau cu siringa 1 ml la 5 minute. Altceva nu-i baga in stomacel inca.
Dar i-ai facut ceva analize, de ce face kk cu sange? Ce a zis sora ta? Pe mine asta ma sperie. Febra poate face de la dinti, dar deja 39 este prea mare si pt dinti, si diaree poate face de la dinti, dar cu sange nu stiu cat poate fi de la dinti.
Multa santate lui Davidutu!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
ayla ce bine ca te prind "online" vreau sa te rog si eu sa imi faci un frame ptr ziua sotului meu
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna... Monica nu-ti reprosa ca ai alaptat "doar" atat nu-i putin si mai ales ...ai trecut prin atatea... e super okStiu ca nu-is modelul perfect ,,,dar ,,,eu l-am alaptat pe Bogdan doar 2 luni ,,,nu ca nu am vrut cine din motiv intameiat( ca decesul mamei),,,am fost acuza de dr ca refuz eu sa-l alaptez ca-mi stric pieptul(eu una avand doar "semne "nu piept...caci decat sa-mi cumpar sutien mai bine imi luam "alifie pentru bube" Despre intarcare Pe Isabella inca o alaptez ...si nu ma gandesc inca la intarcare... Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |

_
provista spune:
am www.youtube.com/watch?v=zngTrdW-vio" target="_blank">aici pozele
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

fericita de