Despre manipularea TV
Raspunsuri - Pagina 7
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica SUNT F. REVOLTATA si va cer sfatul! Atata timp cat eu platesc fortuit TVR-ul national,fara sa existe un contract intre parti,ce trebuie sa fac ca sa ii sanctionez ca nu isi fac datoria? TVR NU MA INFORMEAZA CORECT! Nu reda cu fidelitate,impartial, stiri de interes national! TVR ma manipuleaza pe banii mei si astfel eu ma simt escrocata! Daca mai sunt persoane care se simt prejudiciate ca si mine ii rog sa-si spuna opiunia si impreuna sa gasim o modalitate sa readucem lucrurile pe fagasul unui stat de drept! |
de ce zici ca te manipuleaza?
l-am auzit pe Basescu despre rosia montana la realitatea FM. Spunea ca nu stie, sa vada, se lucreaza la o solutie tehnica, nu isi poate da cu parerea pina nu are solutia pe masa.
Asta asteptai tu de la el?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
capcaunul spune:
Televot A3: Geoana 81% Basescu 19%
Televot B1: Geoana 14% Basescu 86%
matematic avem aproximativ Antena3 = 1/B1TV
andrruzza spune:
Cata ipocrizie pe antena la Gadea... Ce prestatie minunata a avut Geoana..
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
Monnvas spune:
citat din mesajul lui b.nica SUNT F. REVOLTATA si va cer sfatul! Atata timp cat eu platesc fortuit TVR-ul national,fara sa existe un contract intre parti,ce trebuie sa fac ca sa ii sanctionez ca nu isi fac datoria? TVR NU MA INFORMEAZA CORECT! Nu reda cu fidelitate,impartial, stiri de interes national! TVR ma manipuleaza pe banii mei si astfel eu ma simt escrocata! Daca mai sunt persoane care se simt prejudiciate ca si mine ii rog sa-si spuna opiunia si impreuna sa gasim o modalitate sa readucem lucrurile pe fagasul unui stat de drept! |
Off topic, platesti TVR-ul fortat, nu fortuit.
Well, am putea incerca la OPC. Ca la CNA is tot oameni politici.
Din pacate, in cel mai bun caz le da o amenda, care o sa fie floare la ureche pentru ditamai televiziunea. Si care se va plati tot din banii tai.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
capcaunul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Off topic, platesti TVR-ul fortat, nu fortuit. |
b.nica, nu ti-ai facut temele ilenei!
ruxandra_sb spune:
"Realitatea TV si reteaua Antena au acoperit procesul electoral intr-o maniera partinitoare si lipsita de echilibru, abordand o atitudine agresiva impotriva presedintelui in exercitiu, potrivit raportului OSCE privind turul doi al prezindentialelor, prezentat astazi. TVR 1 a fost in general echilibrat, dar a acordat putin timp campaniei in emisiunile de stiri. In presa scrisa, Evenimentul Zilei, Gandul si Romania libera au fost mai echilibrate, in timp ce Jurnalul National si Cotidianul au fost impotriva presedintelui in exercitiu, apreciaza OSCE."
sursa
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
capcaunul spune:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/879064/In-grupul-Realitatea-bate-Vintu-de-criza/" target="_blank">Incep decontarile!
xenocid spune:
citat din mesajul lui capcaunul www.evz.ro/articole/detalii-articol/879064/In-grupul-Realitatea-bate-Vintu-de-criza/" target="_blank">Incep decontarile! |
Oh da! Minunat!
SOV renunta www.hotnews.ro/stiri-politic-6698869-audio-sorin-ovidiu-vantu-sunt-cel-care-poate-cumpere-dinu-patriciu-nu-invers-nu-sunt-pestele-mic-piata-romaneasca-fost-pirahna-anii-90-acum-sunt-somn.htm" target="_blank">DE-FI-NI-TIV la print. Asta inseamna ca toata colectia de puroi care este astazi Cotidianul este de vanzare. Oricum la BRAT scazusera de la 11000 la 6000 in doar doua luni. Bravo Nistorescu. 6000 e numarul de vizionari zilnice pe DC la subforumul: "Cum sa scap de melcii de gradina"
Raman la parerea exprimata mai zilele trecute. In conditiile unei campanii decente, echilibrate, fara excese isterice, si exagerari demente Basescu ar fi pierdut lejer. Cunosc cel putin 5 oameni care au clacat din cauza campaniei isterice anti-Basescu si au votat PENTRU el. Sint convins ca si voi cunoasteti cazuri similare.
EDIT: via www.bleen.ro
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui capcaunul
b.nica, nu ti-ai facut temele ilenei! |
Ar trebui sa va hotarati:ori edit.si nu mai rade Xeno de mine, ori imi iertati greselile pe care le constat si eu dupa ce, patimasa cum ma stiti , postez fara sa mai verific ce am scris!
Lali spune:
citat din mesajul lui capcaunul www.evz.ro/articole/detalii-articol/879064/In-grupul-Realitatea-bate-Vintu-de-criza/" target="_blank">Incep decontarile! |
cu siguranta !
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6703342-surse-sorin-ovidiu-vantu-este-dat-consemn-frontiera.htm